Dobra ti je lista. Wade i Pierce bi bili na mojoj listi. Webber out...Kobe Bryant je napisao/la:Bila je jednom emisija na "open court" ta tema , kao koga bi stavili u listu next ten u listi the best 50 players![]()
moja lista :
1. D. Wilkins
2. G. Payton
3. J. Kidd
4. C.Webber
5. K. Garnett
6. K. Bryant
7. A. Iverson
8. T. Duncan
9. D. Nowitzki
10. L. James
ne mogu da vjerujem da nemam mjesta za R. Miller, R. Allen, T-Mac, S. Nash, D. Wade, R.Wallace, P. Pirce, ....![]()
mada realno ja bih izbacio 10-15 imena sa orginalne liste koja je bila 1997 god i ako su u njoj igraci svi u hall of fame https://en.wikipedia.org/wiki/50_Greate ... BA_History
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Svaštara
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kobe Bryant je napisao/la:Bila je jednom emisija na "open court" ta tema , kao koga bi stavili u listu next ten u listi the best 50 players![]()
moja lista :
1. D. Wilkins
2. G. Payton
3. J. Kidd
4. C.Webber
5. K. Garnett
6. K. Bryant
7. A. Iverson
8. T. Duncan
9. D. Nowitzki
10. L. James
ne mogu da vjerujem da nemam mjesta za R. Miller, R. Allen, T-Mac, S. Nash, D. Wade, R.Wallace, P. Pirce, ....![]()
mada realno ja bih izbacio 10-15 imena sa orginalne liste koja je bila 1997 god i ako su u njoj igraci svi u hall of fame https://en.wikipedia.org/wiki/50_Greate ... BA_History
koga bi izbacio sa te liste?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Webber definitivno nema mjesta na toj listi.
I oni sa open courta su ga tu stavljali samo jer je on bio tu.
I oni sa open courta su ga tu stavljali samo jer je on bio tu.
pitanje je koga bi izbacili iz top 50 koji su izabrani 1997.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ima tu igraca koji su igrali 50-tih i 60-tih i cije su zasluge ogromne a mi niti smo ih gledali niti znamo kakav uticaj su tada imali. Imas Shaqa na listi a u tom trenutku je odigrao samo 4 sezone. Meni nista ne znaci ime Paul Arzin. Po meni je morao Dominique Wilkins biti na toj listi. Situacija je slicna kao i za Dream Team kada Isiah Thomas nije dobio poziv.filip13 je napisao/la:pitanje je koga bi izbacili iz top 50 koji su izabrani 1997.
Sto se tice ovih "narednih 10" ova gore lista je odlicna osim Webbera.
P.s. lista je iz '96 a ne '97.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
jos 10 poena treba novickom da prestigne o neala na 6. mjestu najboljih strijelaca svih vremena
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
started from the bottom now we hereKobe Bryant je napisao/la:[youtube][/youtube]

barton iz denvera bi nastavi li igrati kao u posljednjih nekoliko tekmi mogao lako biti u najuzoj konkurenciji za nagradu najboljeg 6. igraca i za nagradu za MIP
Ovaj zadnji, a nije jedini, isto ponavljaju tamo od 2010-te.

Re: Odg: RE: Re: Svaštara
filip13 je napisao/la:barton iz denvera bi nastavi li igrati kao u posljednjih nekoliko tekmi mogao lako biti u najuzoj konkurenciji za nagradu najboljeg 6. igraca i za nagradu za MIP
Nek je kod Stottsa igrao 2 minute u prosjeku jbt.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Posto je no-brainer da je Big Ben najbolji igrac koji nije draftovan, ko su po vama drugi i treci (po meni Wes Matthews i Brad Miller)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sta ima buraz, pa gdje ti je Raja Bell, David Wesley pa John Starks, Bruce Bowenmiki_92 je napisao/la:Posto je no-brainer da je Big Ben najbolji igrac koji nije draftovan, ko su po vama drugi i treci (po meni Wes Matthews i Brad Miller)
Vjerovatno su najbolji Big Ben,Brad Miller i Starks....Avery Johnson,ima tu solidnih imena
zanimljiv podatak,harden iz igre ima u karijeri vise ubacaja sa s. bacanja nego iz igre,2872-3044
Interesantno...
Zato ga i ne mogu gledati,dosadan je u pm..kad god gledam Houston uniste me ona tri idiota sto komentarisu i Harden
Jedino ga mogu na highlights pogledati,ali utakmice sve tezi i teze gledam,pogotovo kada su domacini
Zato ga i ne mogu gledati,dosadan je u pm..kad god gledam Houston uniste me ona tri idiota sto komentarisu i Harden
Jedino ga mogu na highlights pogledati,ali utakmice sve tezi i teze gledam,pogotovo kada su domacini
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ozy je napisao/la:Vjerovatno su najbolji Big Ben,Brad Miller i Starks....Avery Johnson,ima tu solidnih imena
Udonis Haslem, Raja Bell, Avery Johnson, Brad Miller, David Wesley, John Starks, Bruce Bowen, Ben Wallace, Chris Andersen, Earl Boykins, Jeremy Lin...
Vjerovatno Big Ben je najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.