I ja kažem.the_packer je napisao/la:ebemu mater ja zaboravio da je vick sjeban od prosle utakmice, djaba pado na kladionici. al opet izgubise od giantsa koji nemaju pola ekipe a ionako su leš... dream team moj k....
Wow, kakvi mečevi večeras.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
I ja kažem.the_packer je napisao/la:ebemu mater ja zaboravio da je vick sjeban od prosle utakmice, djaba pado na kladionici. al opet izgubise od giantsa koji nemaju pola ekipe a ionako su leš... dream team moj k....
Volim se!SaltCityAttack je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Billsi su favoriti za osvajanje lige, a kamoli u ovoj nedozreloj tekmi.
salis se zar ne?
I meni bi dobro došlo da Cutler napravi još šta i pogura mi malo fantasy ekipu. Ne smiju Packersi sada zabiti TD.SaltCityAttack je napisao/la:sta mi Kolb i Fitzgerald napravise na fantasy... evo i McFadden mi nabi poena na fatasy
... tako samo naprijed
....dok vamo Bearsi prave penale ebiga
... ali opet nekako odbrana se evo drzi, samo nerviraju me ovi penali pravo
Hajde 3th down odbrana zaustavite ovo ebemu mater
Jarane ovo je zrelo za TD, to bi bio pravi povratak...SaltCityAttack je napisao/la:ma nisu napravili, ali brate nisu trebali ni 3....mi im poklanjamo na 3th down...ebiga 3th down 7 yadi uzmu nam lagano ...unistava me ova 3th down odbrana odkad ih gledam...proslu tekmu smo svaki 3th down dozvolili, a na kraju krajev ai onaj 79yard TD je bio na 3th down od 12 yardi .
Braco Cutler i Knox...hajmo sad momci makar 3 napraviti dosta do poluvremena i onda je nasa lopta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.