NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

amar009
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la amar009 » 23 nov 2015, 22:18

druga liga...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 nov 2015, 11:01

Mirza Tičić, sudac sa utakmice Široki - Travnik dobio 10 utakmica kazne....
NK Široki Brijeg

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 nov 2015, 11:26

Zna li se zbog kojeg/kojih propusta je suspendovan ovaj na po' godine?
Samo Saraj'vo.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 24 nov 2015, 13:51

Evolve je napisao/la:Mirza Tičić, sudac sa utakmice Široki - Travnik dobio 10 utakmica kazne....
Nije zasluzio toliko.. najveci propust mu je bio gazanje vaseg igraca.. prvi penal je komentarisan na pregledu kola i receno je da je uredno dosudjen..

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 nov 2015, 15:00

Najveci propust. Ajde nek si upravu. Znaci crveni karton igracu koji u finisu daje gol za 2:2.

Iako smo mi igrali lose, al nas je sudac iskasapio..
NK Široki Brijeg

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 nov 2015, 11:22

slobodnjak je napisao/la:Pa normalno da neće.Zato je i pustio igru.Lopta nije ušla.Duel nije imao UTICAJ NA ŠUT.O tome ti i pričam da bi shvatio.Zato sam te i pitao....Znao sam se da ćeš se upecati.Hvala lijepo dovidjenja i prijatno :salut:
Nadam se da si gledao jucer bht sport i vidio ono sto sam se s tobom raspravljao te da si vidio koliko se ne razumijes u praviala nogometne igre

Zivio

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 01 dec 2015, 19:18

brig je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Pa normalno da neće.Zato je i pustio igru.Lopta nije ušla.Duel nije imao UTICAJ NA ŠUT.O tome ti i pričam da bi shvatio.Zato sam te i pitao....Znao sam se da ćeš se upecati.Hvala lijepo dovidjenja i prijatno :salut:
Nadam se da si gledao jucer bht sport i vidio ono sto sam se s tobom raspravljao te da si vidio koliko se ne razumijes u praviala nogometne igre

Zivio
Nisam druze radim danima.Sinoc u 12.30 dosao.De postavi da vidimo to ....Hajde majketi da vidimo sta je to nerazumljivo...

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 01 dec 2015, 22:19

Imate li kartonirani i ozljeđenih igraca koji nece nastupit u subotu ?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 03 dec 2015, 00:39

slobodnjak je napisao/la:
brig je napisao/la:

Zivio
Nisam druze radim danima.Sinoc u 12.30 dosao.De postavi da vidimo to ....Hajde majketi da vidimo sta je to nerazumljivo...
[youtube][/youtube]

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 dec 2015, 17:11

Jadan nas nogomet ako je ovo stručnjak.Sve si u pravu.Travnik u Širokom kupio sudiju.Svaka čast upravi.Koji retardi u komisijama nije ni čudo gdje nam je nogomet...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2015, 15:41

slobodnjak je napisao/la:Jadan nas nogomet ako je ovo stručnjak.Sve si u pravu.Travnik u Širokom kupio sudiju.Svaka čast upravi.Koji retardi u komisijama nije ni čudo gdje nam je nogomet...
SUDIJU JE KUPILO SARAJEVO.ZBOG SEBE A NE TRAVNIKA.
Ja volim FK Tuzla City

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 04 dec 2015, 15:49

sloboda72 je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Jadan nas nogomet ako je ovo stručnjak.Sve si u pravu.Travnik u Širokom kupio sudiju.Svaka čast upravi.Koji retardi u komisijama nije ni čudo gdje nam je nogomet...
SUDIJU JE KUPILO SARAJEVO.ZBOG SEBE A NE TRAVNIKA.
:tokralju: :clap: :rol: E to je sigurno to to... :rol :rol: :rol: :

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 04 dec 2015, 15:54

Bilo bi super kad bi i sutra neko kupio sudiju za nas ali ne radi nas. :lol:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2015, 21:02

SamoTravnik je napisao/la:Bilo bi super kad bi i sutra neko kupio sudiju za nas ali ne radi nas. :lol:
Sutra se uzdajte" u se i u svoje kljuse".
Ja volim FK Tuzla City

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 08 dec 2015, 10:14

Sarajcic je opet napravio sranje u klubu, po ko zna koji put.. Otislo nam je dosta igraca i to prvotimaca a vjerovatno ce jos otici..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 dec 2015, 10:23

Kakav si ti debil, sta od tebe uradi druga liga :urnebes: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 09 dec 2015, 02:22

Samo da znate da je otišao Aleksic nas najbolji defanzivni igrač i to ce nam biti teško nadoknaditi a neka je sarajcic ostavio nurkovica koji nas J**+ iz kola u kolo pa Adise Nurkovicu idi iz Travnika više molim te dosta si vise nastimao sa sarajkom utakmica odsad stavljajte našu djecu i juniore makar nemoj da se majmuni poput nurkovica bogate sa naših ledja a tebi Sarajka J*** najomilje i tebi i Smaji Hodžiću stiče vas ovo sto radite kad tad mrtve vam J***

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 09 dec 2015, 02:27

kladionicar30 je napisao/la:nakon dugo godina konacno sam sretan sto ce tumor sporta u travniku konacno otici u nizi rang i nadam se u ovom obliku kao sada nikad ne vratiti nazad. dok propadaju mnogi talenti , nk travnik je za ovi 10 godina ''stvorio'' nermina varupu i anela curica (zaslugama roditelja) a ne njihovih igrackih kvaliteta jer da ih covjek spoji zajedno nisu jedan igrac. o ovom malom fazlicu necu pricati ili sl koji ni na tominom ne bi nogomet mogli igrati. dok je god sarajke, smaje i sl uhljupa u i oko kluba tu nema nicega dobrog. ne samo da je unisten nogomet nego ulazuci u nk travnik sve i jedan drugi sportski kolektiv je unisten pocev od rk borac pa na dalje . i zato poslije svakog poraza nk travnika radujem se kao malo djete jer znam da je ovo kraj lopovluka, mesetaranje, stimanja utakmica radi kladionice i vlastitih interesa . bye bye bye bye saraaaajkaaaaaaaaaaaa....vidimo se u cvajti !

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 09 dec 2015, 02:30

E J*** ti sad tek mater sta su ti krivi Nermin varupa curic anel i Nijaz Fazlic **** jedna ovdje pišeš protiv njih a milion igrača uzimaju pare i ti nijih i ne spominješ a znaš pisat za njih momci ni ne igraju **** jedna neznam kako te nije stid napadaj sad ove sto igraju a ne njih ljubomorni majmune

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 09 dec 2015, 02:33

I ko protiv naši igrača kaže a iz Travnika je taj je **** najveća jer ko je god bio na utakmicama gledao je kako se naše dijete bori a ove sa strane boli **** za Travnikom al ok bitniji su vama oni ccc

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.