može li neko doticnom decku objasniti šta ovo znaci i da nikome nije zanimljiv sa svojim infantilnim fejspalmanjemPost je postao/la Lillard, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
smara me sa notifikacijama
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
može li neko doticnom decku objasniti šta ovo znaci i da nikome nije zanimljiv sa svojim infantilnim fejspalmanjemPost je postao/la Lillard, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
Lillard je napisao/la:Bgti sta covjek sve nece procitat na ovom forumulet3 je napisao/la:ma kakvih 80, cega 80, šta vam je bato sam još juce pisao
petobanka i to je tojeste ogromna cijena, ali jbg ljudi platili i završili posao
@Calcio druže....valjda treba biti sramota prije svega Monaco, što je toliko tražio za 19-godišnjaka
Realno vas Martial ne bi trebao kostati vise od 25m kao i nas Coman kojem je 15m mjera. Vi ste dali potencijalno 50-60m a mi 30m. Sve je otislo dovraga.Asteriks je napisao/la:Martial je placen 15m vise no sto je trebalo u normalnim okolnostima. Ipak, radi se o velikom potencijalu i siguran sam da cemo dobiti odlicno osvjezenje u napadu.
Rooney,Martial prva postava sa klupe wilson i Fela,sa tim ni Rooney a ni Martial nisu klasicni napadaci,dakle bas je dovoljno pogotovo ovaj dvojac sa klupeAsteriks je napisao/la:Rooney, Martial, Wilson i Fella, plus Depay kao krilni napadac u nekim opcijama, sasvim dovoljno.
Problem je odbrana i rezerva Romeru (iako ni ovaj ne bi trebao biti prvi pik). Znaci stoper, golman, jasan sistem i plan igre, pa tek se onda nadati tituli.
E bas te obozavam smarat.let3 je napisao/la:može li neko doticnom decku objasniti šta ovo znaci i da nikome nije zanimljiv sa svojim infantilnim fejspalmanjemPost je postao/la Lillard, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
smara me sa notifikacijama
McNair ce dobijati vecu minutazu, tu su i Rojo i Jones. Nije sve tako sivo. Ako se De Gea vrati medju stative vodice mrtva trka izmedju City i Uniteda za titulu prvaka.Rooney88 je napisao/la:I to je to, u novu sezonu sa Blindom na stoperu. 4 Mjesto je definitivno rezultat koji nas treba zadovoljiti.
Za ovaj sistem Luju ocito i nisu potrebni klasicni napadaci. Martial, Wilson i Depay, to bi mogao biti udarni trio za buducnost.Rooney,Martial prva postava sa klupe wilson i Fela,sa tim ni Rooney a ni Martial nisu klasicni napadaci,dakle bas je dovoljno pogotovo ovaj dvojac sa klupe
To si upravu,opet vidjet cemo gdje ce ovog malog stavit na koju pozicijuAsteriks je napisao/la:Za ovaj sistem Luju ocito i nisu potrebni klasicni napadaci. Martial, Wilson i Depay, to bi mogao biti udarni trio za buducnost.Rooney,Martial prva postava sa klupe wilson i Fela,sa tim ni Rooney a ni Martial nisu klasicni napadaci,dakle bas je dovoljno pogotovo ovaj dvojac sa klupe
Rooney ce sigurno uci u formu, sa Lujom il bez njega.
Ako se trebalo ici visokim loptama, tu je Fella.
Dakle vidi se taj neki cilj, neki plan koji se zeli sprovesti, a samo jos da se sve pokaze na terenu.
I da, Martial i Depay su vrhunski dribleri pri visokom tempu, a to je ono sto je falilo ovoj ekipi. Sem Memphisa, nije bilo igraca koji moze rijesiti situacije 1 vs 1, a sada imamo u vidu Martiala.
de još nakucaj tih smajija ljudino...malo je totopnik1 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Bgti sta covjek sve nece procitat na ovom forumulet3 je napisao/la:ma kakvih 80, cega 80, šta vam je bato sam još juce pisao
petobanka i to je tojeste ogromna cijena, ali jbg ljudi platili i završili posao
@Calcio druže....valjda treba biti sramota prije svega Monaco, što je toliko tražio za 19-godišnjaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja gledam i dalje i ne vjerujem.
![]()
Pa evo stopera.United have signed defender Regan Poole from Newport for an undisclosed fee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.