jeste jer mu ne **** svu familiju i ne suta ga kad izadje, ne odbije mu od plate, pukne mu samar ko mihajlovic, dere se sa aut linije kao conte itd itd, dobro ako igraca moraju sve znati na terenu sta da rade onda nam ne treba trener zar ne, jer igra nam lici objektivno na nista. Simeone je doktor i on ima rezultate iza sebe tako da moze 5 godina imati taman svake sezone bio 15.SiamoNoi je napisao/la:Je,De Boer je kriv što ne znaju ispratit igrača svog kod korneraMože li jednostavnije?!
Ja potpisujem da će Simeone nakon što dođe u Inter biti proglašen neznalicom.Zicerčina.tiffoso je napisao/la:Na poluvremenu otkaz treneru. Siamo je jos gori jer ga brani, a kod nas svi izgledaju kao amateri, pa cak i jedan icardi. Pa ovaj trener ne zna osnove odbrane, Mancini Doktor nauka za deBoera, potpisujem, ne moze me niko demantovati.
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ja sam branio Franka par kola jer je igra napokon ličila na nešto, al zadnjih par utakmica je ovo jako jako loše.. Brozović i Eder 2 najgora pojedinca protiv Southamptona včrs nagrađeni sa prvom postavom? Kondogbia odigra loše 25min odma na tribine nit ga s klupe ubacuje? Banega lafo nije spreman? Za Gabriela i kao nije spreman za ligu je komedija komentirat? I da nije TREBA IGRAT momak je plaćen 30mil i treba da igra svaku ma kako loš bio!!!!
Uvijek mu netko umoran i nije 100% dosadno ga je više slušat i nadam se ako se izgubi danas da mu je noga..
Uvijek mu netko umoran i nije 100% dosadno ga je više slušat i nadam se ako se izgubi danas da mu je noga..
#SuningOUT
30 minuta totalne dominacije Atalante, bez suta na gol, bez kreirane akcije. Ovdje jedino bod mozemo uzet ako ovi dobiju 3 crvena i sudac nam daruje penal.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kad si imo muda zamjenit Kondogbiu nakon 20min zamjeni sad Brozovića levatino!
#SuningOUT
Znaci ako Simeone bude imao ovakve rezultate u Interu to je ok jer je ranije bio uspjesan?tiffoso je napisao/la:Simeone je doktor i on ima rezultate iza sebe tako da moze 5 godina imati taman svake sezone bio 15.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
upravo tako, bolje je ekipa bila u prvih pet kola nego ovo zadnje tri utakmice sto gledamo, ocaj. i tu nije niko drugi kriv nego de boer...ali mislim da ga necemo vise gledat na klupiJericho je napisao/la:Ja sam branio Franka par kola jer je igra napokon ličila na nešto, al zadnjih par utakmica je ovo jako jako loše.. Brozović i Eder 2 najgora pojedinca protiv Southamptona včrs nagrađeni sa prvom postavom? Kondogbia odigra loše 25min odma na tribine nit ga s klupe ubacuje? Banega lafo nije spreman? Za Gabriela i kao nije spreman za ligu je komedija komentirat? I da nije TREBA IGRAT momak je plaćen 30mil i treba da igra svaku ma kako loš bio!!!!
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vama samo Marcelo Bielsa moze pomoci 
Don't believe the hype.
Gotovo isto kao protiv Southamptona.Totalno se odustalo od igre na posjed,a bojim se da to nije De Boer sam odlucio nego je bilo pritiska na njega nakon Cagliarija.Samo to mi je dovoljno za zaključit da ovdje nikakav trener ne moze pomoc.Nakon slabih rezultata i obecavajuce igre sada imamo uzasnu igru i slabe rezultate.Bravo Inter.Cijeli klub je očito u žešcoj banani.Tritolone je napisao/la:30 minuta totalne dominacije Atalante, bez suta na gol, bez kreirane akcije.
Naravno, jer ovih nekoliko kola sa deBoerom mi teze pada nego 5 hipotetickih godina sa simeoneom. Nas atalnta rastavlja, sta gledas ti momak, bocanje mozda ?SiamoNoi je napisao/la:Znaci ako Simeone bude imao ovakve rezultate u Interu to je ok jer je ranije bio uspjesan?tiffoso je napisao/la:Simeone je doktor i on ima rezultate iza sebe tako da moze 5 godina imati taman svake sezone bio 15.![]()
kako jadna ekipa jbt
Mislim da si dovoljno rekao o svojoj objektivnosti.tiffoso je napisao/la:Naravno, jer ovih nekoliko kola sa deBoerom mi teze pada nego 5 hipotetickih godina sa simeoneomSiamoNoi je napisao/la:Znaci ako Simeone bude imao ovakve rezultate u Interu to je ok jer je ranije bio uspjesan?tiffoso je napisao/la:Simeone je doktor i on ima rezultate iza sebe tako da moze 5 godina imati taman svake sezone bio 15.![]()
Igra kao protiv Chieva, ne mozemo primaknut golu, protivnik tri puta bolji od nas. Nevjerovatno je koliko neki igraci imaju kredita a neki se mijenjaju i za najmanju gresku. Bljak
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
[/quote]Mislim da si dovoljno rekao o svojoj objektivnosti.[/quote]
Pa dobro objektivno atalanta nas ubi, jel to dovoljno? Ne znam sta vidi iko ovdje u nasem trenutnom treneru, ne znam zasto se onda bilo protiv mancinija ako se ovaj podrzava..
Pa dobro objektivno atalanta nas ubi, jel to dovoljno? Ne znam sta vidi iko ovdje u nasem trenutnom treneru, ne znam zasto se onda bilo protiv mancinija ako se ovaj podrzava..
Ansaldi, D'Ambrosio>Nagatomo - Banega, Kondogbia>Brozović - Candreva, Gabriel, Palacio, Jovetić>Eder
Minimalno 8 boljih igrača sjedi na klupi nego što je u prvih 11.. Bravo za trenera
Minimalno 8 boljih igrača sjedi na klupi nego što je u prvih 11.. Bravo za trenera
#SuningOUT
Jel stvarno treba objašnjavat zasto se bilo protiv Mancinija?Neki kao da pamte samo ono što se unazad tjedan dana događa.Možda da objasnimo i zašto se protiv Mazzarrija bilo.
aj ako izgubimo mozda se nesto promjeni ..na klupi..stavi italijana ..pa kakv god da je
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Ja sam protiv Mancinija ponajviše bio jer je previše rotirao igrače.. Igra je bila užasna, al obrana je bila solidna.. De Boer rotira igrače kao i Mancini, igra loša do užasna, obrana katastrofalna do tragikomična.
Nebi da još dodajem što ovaj čuva igrače od 30mil na klupi koje Mancini nije ni imao..
Nebi da još dodajem što ovaj čuva igrače od 30mil na klupi koje Mancini nije ni imao..
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 23 okt 2016, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Sve kontas ne može gore. I onda pogledaš sljedeću utakmicu Intera...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Uzas od igre.Mislim da se FDB ne moze vise amnestirati zbog lose igre I rezultata.Ako ne okrenemo ( a ne vidim kako cemo ) vrijeme mu je da sam sa otkaz .Nisam za ekspresno mijenjanje trenera ali ovo nema smisla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.