Naprijed Hellas

De hajdemo napravit timove nesto na brzinu mislim da ce biti dosadno ako budemo solo igrali...
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Ja predlazem novi menadzer...Suljo20002 je napisao/la:Idemooo![]()
Naprijed Hellas
De hajdemo napravit timove nesto na brzinu mislim da ce biti dosadno ako budemo solo igrali...
Hellas porazenSuljo20002 je napisao/la:Idemooo![]()
Naprijed Hellas
Ejj jes mi mudrolija pobijediti kod kucefanatic1991 je napisao/la:Hellas porazenSuljo20002 je napisao/la:Idemooo![]()
Naprijed Hellas
Idemo na partizan
Koji bi ti onofanatic1991 je napisao/la:Hellas porazenSuljo20002 je napisao/la:Idemooo![]()
Naprijed Hellas
Idemo na partizan
Bule kurvo pickasto si me dobioBULE je napisao/la:Koji bi ti onofanatic1991 je napisao/la:Hellas porazenSuljo20002 je napisao/la:Idemooo![]()
Naprijed Hellas
Idemo na partizan
Uđenm danas i imam 2 boda kao i ti ...Sarmelino je napisao/la:Raspad sistema majkem
Ne mozes se odmaket od mene nikako, samo sam jednom uso poslije 1. utakmice ja mislimSuljo20002 je napisao/la:Uđenm danas i imam 2 boda kao i ti ...Sarmelino je napisao/la:Raspad sistema majkem
Da igrate ne bi osvojili viseSarmelino je napisao/la:Ne mozes se odmaket od mene nikako, samo sam jednom uso poslije 1. utakmice ja mislimSuljo20002 je napisao/la:Uđenm danas i imam 2 boda kao i ti ...Sarmelino je napisao/la:Raspad sistema majkem
yebote zivotgojzerica je napisao/la:Činim čuda sa Troyesom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.