kraljttbvb je napisao/la: ↑08 jul 2023, 13:51
gruezi je napisao/la: ↑08 jul 2023, 05:52
Ljudi jel ovo doofmund fakat istresao 30 miliona za rezervnog igraca Wolfsburga?

.. pa ovu njihovu upravu treba streljati..imas u svlacionici za lidere placipicke u vidu reusa I jos na to bacas 30 miliona na igraca koji nema mjesta u puno slabijem timu.. pored zivog maxi Arnolda, nicolasa seiwalda, Luke sucica, aimara oroza, oni dovedose ovog Grijaca klupe.. jos samo da im frankfurt uzme mariusa wolfa pa da propast bude potpuna.... kakvi debili, kakvi luzeri, kakve kukavice, pizde neznam kako ih nazvati vise.. ovo sto frankfurt i union rade sa vrhunskim sksutingom je za svaku pohvalu I nazalost jedini ozbiljan klub pored bajerna I njih u bundesu je rb leipzig( boli me sto ovo moram reci) .. prodat ce oni szoboslaja , leimera ali ce dovesti seiwalda koji je po meni bolji igrac od obojice..bukvalno Iniesta za sirotinju... njegovim stopama ce I dedic, I sucic I Pavlovic I Capaldo I ti igraci kad dodzu u Leipzig donijet ce sa Sobom iskustvo igranja desetina utakmica lige sampiona I el tj nece biti macci u vreci nego igraci koji su prekucali jedan nivo I spremni su za veci.. za razliku od nmeche...doofmund frankfurtu prodaje igraca s kojim su igrali knockout fazu lp I koji je bio glavni igrac u osvajanju el za pisljivih 5 miliona

.. nije ni cudo sto ti raspali mainz iscupa titulu iz ruku pred 80000 tvojih ljudi...
Ti si pajdo, kao navijac Salkea, fulao temu. Cvajta je na drugom topicu, ovo je tema za simpatizere klubova iz najveceg ranga takmicenja.
A posebna je ironija, da navijac kluba koji je pun autobus odlicnih igraca pustio da idu dzabe, pise o drugim klubovima i njihovom poslovanju
Nemoj pjenit kolega nismo djeca. Schalke kad je bio u polufinalu ls ja sam upravi hebavao od do jer je I najvecem konju bilo jasno da ono sto je horst heldt tada radio a nastavili propaliteti nakon njega , vodi u cistu propast.. neprodavanje igraca u zadnjoj godini ugovora( rakitic, kola , hunter, farfan, goretzka) je samo 10 posto razloga zasto je klub tu gdje je.. I schalke je tada dovodio I bacao pare na limitirane igrace tipa jurado, neustsdter, davao igracima koji su vise vremena provodili u bolnici nego na terenu( Jones,) cifre kakve Im rodzeni otac nebi davao... sve to popraceno katastrofalnom transfer I skauting politikom, najlosijim medicinskim osobljem u ligama petice( klub je cesto vise licio na bolnicu nego na sportski kolektiv), podanickim odnosom prema igracima koji su mrtvi prosjek itd..jedino sto je klub drzalo je akademija , cim je to presusilo otislo je sve u pm..
Ovo sto Vasa uprava radi sa bacanjem ogromnih para na polovnjake( nmecha), prodajom kvalitetnih igraca( knauff) budzasto, preplscivanjem pizdi poput reusa koji su povrijedzeni vecinu vremena dugorocno nece pomoci klubu da bude konkurentan nego ce vas samo bacati u ambis.. pa vama je bolje da budete trece mjesto u ls jer bi onda imali sansu za osvajanje el jer u bundesligi necete uzeti nista..kup ide leipzigu ili frankfurtu, titula bajernu a vi ako budete u top 4 sutaj te se u guzicu..