izdadoše me Griffin i Lopezhodža je napisao/la:Atlanta-N.Jersey...1
B.Lopez...Preko 19,5
Milwaukee-Chicago...X2
Wozniacki-Hantuchova...1
Nadal-Nishikori...1
kvota : 3,75
Milwaukee(+5,5)-Chicago...H2
B.Jennings...Ispod 16,5
Utah-Dallas...kp2
B.Griffin...Preko 22,5
kvota : 8,86
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
FORZA MARŠAL !!!
Golden State-Washington (+10,5) h1 1,85
Washington najlosija gostujuca ekipa lige sa omjerom u gostima 1-34 i tesko da ce se to promjeniti nakon vecerasnje utakmice, gostuju ekipi koja igra jako dobro na domacem terenu, proslu utakmicu dobili Toronta sa cak 138-100 i s obzirom da Washington igra jako slabu odbranu slicno bi se moglo desiti i veceras, Washington prslu utakmicu izgubio od Denvera sa 114-94 i vecina njihovih poraza je sa dvocifrenom razlikom, GS sutira puno trojki, napade zavrsavaju jako brzo i ako se ne desi da ih sut nikako ne sluzi samo tad bi Washington mogao ostati unuta 10 poena razlike al mislim da se to nece desiti...
Minnesota-Boston 2 1,3
nije neka kvota al mislim da dolazi sigurno pa eto samo da postavim kratak info, Chicago sinoc izgubio tako da bi Boston trebao dobiti da ostane u borbi za prvo mjesto na Istoku, Minnesota igra bez svog najboljeg igraca Lova i mislim da ce to iskusna ekipa Bostona iskoristiti...
Washington najlosija gostujuca ekipa lige sa omjerom u gostima 1-34 i tesko da ce se to promjeniti nakon vecerasnje utakmice, gostuju ekipi koja igra jako dobro na domacem terenu, proslu utakmicu dobili Toronta sa cak 138-100 i s obzirom da Washington igra jako slabu odbranu slicno bi se moglo desiti i veceras, Washington prslu utakmicu izgubio od Denvera sa 114-94 i vecina njihovih poraza je sa dvocifrenom razlikom, GS sutira puno trojki, napade zavrsavaju jako brzo i ako se ne desi da ih sut nikako ne sluzi samo tad bi Washington mogao ostati unuta 10 poena razlike al mislim da se to nece desiti...
Minnesota-Boston 2 1,3
nije neka kvota al mislim da dolazi sigurno pa eto samo da postavim kratak info, Chicago sinoc izgubio tako da bi Boston trebao dobiti da ostane u borbi za prvo mjesto na Istoku, Minnesota igra bez svog najboljeg igraca Lova i mislim da ce to iskusna ekipa Bostona iskoristiti...
Partizan-Budva(+3,5)...H1...1,85
Bosna...Ispod 26,5...1,70
Vitkovice-Pardubice...Ispod 5,5...1,60
Vienna-Salzburg...Preko 5,5...1,50
Chambery-Ciudad...X2...1,25
kvota : 9,44
Bosna...Ispod 26,5...1,70
Vitkovice-Pardubice...Ispod 5,5...1,60
Vienna-Salzburg...Preko 5,5...1,50
Chambery-Ciudad...X2...1,25
kvota : 9,44
FORZA MARŠAL !!!
Isner-Bogomolov (-23,5+) 2 1,85 ili tr2 1,6
Bogomolov ove sezone ima neke dobre rezultate, osvojio Challenger u Dallasu, 1/8 Zagreba, u Indian Wellsu prosao lagano kvalifikacije, ali ga u glavnom zrebu u veoma neizvesnom mecu pobijedio Berakins.Odlicno ga sluzi ritern, i ima oko 60% osvojenih poena na protivni...kov 2.servis.Isner ove godine ne prikazuje, ni sijenku onoga sto je bio prosle sezone, ni na jednom turniru nije prosao 1/32.Njegov glavni problem je sto ga servis ne sluzi najbolje, a to mu je najjace oruzje, dok Bogomolov kao sto sam naveo ima odlican ritern i ima oko 60% uspesnoti na protivnikov drugi servis.Mislim da mu nece biti problem, da uzme bar 1 set Isneru, jer je sigurno u boljoj formi.
Ferrer–Devvarman (-5,5) h2 1,4
Bice ovo jako zanimljiv mec,po meni mogao bi i dosta potrajati,poznavajuci ova 2 tenisaca po poenu bi moglo biti prosjecno najmanje 10 izmjena,no sve cemo vidit.Ferrer lagano prosao Kunitsyna u 1.kolu izgubivsi samo jednom svoj servis,on ce... se sada po drughi puta susresti sa Indijcem Devvarmanom prvi puta ga je Ferrer dobio lani u Johanseburghu.Devvramna dolazi u jako dobroj formi,pobjedio je Raonica,no malo se mucio i u 1.setu nije bio u stanju zavrsiti set kada je imao 5-1 prednost,no u tie-breaku se pribrao i poćeo bolje da igra.Lagano se snosio sa Raonicevim jakim serviom,no imao je malo problema sa svojim,Iondijac je pokazao u Indian Wellsu u mecu sa Nadalom da može biti jako dobar u dugim izmjenama,igra jako duboko,sa dosta spina bas sto ovoj podlozi i odgovara,zna puno toga i uhvatiti sto je jako dobro kada igrate protiv Ferrera.Ferrer jako puno grijesio u mecu sa Kunitsynom,no tu je prevladala njegova kvaliteta,sigurno Devvarman dolaziu puno boljoj formi i jako ce tesko biti Ferreru danas.
Bogomolov ove sezone ima neke dobre rezultate, osvojio Challenger u Dallasu, 1/8 Zagreba, u Indian Wellsu prosao lagano kvalifikacije, ali ga u glavnom zrebu u veoma neizvesnom mecu pobijedio Berakins.Odlicno ga sluzi ritern, i ima oko 60% osvojenih poena na protivni...kov 2.servis.Isner ove godine ne prikazuje, ni sijenku onoga sto je bio prosle sezone, ni na jednom turniru nije prosao 1/32.Njegov glavni problem je sto ga servis ne sluzi najbolje, a to mu je najjace oruzje, dok Bogomolov kao sto sam naveo ima odlican ritern i ima oko 60% uspesnoti na protivnikov drugi servis.Mislim da mu nece biti problem, da uzme bar 1 set Isneru, jer je sigurno u boljoj formi.
Ferrer–Devvarman (-5,5) h2 1,4
Bice ovo jako zanimljiv mec,po meni mogao bi i dosta potrajati,poznavajuci ova 2 tenisaca po poenu bi moglo biti prosjecno najmanje 10 izmjena,no sve cemo vidit.Ferrer lagano prosao Kunitsyna u 1.kolu izgubivsi samo jednom svoj servis,on ce... se sada po drughi puta susresti sa Indijcem Devvarmanom prvi puta ga je Ferrer dobio lani u Johanseburghu.Devvramna dolazi u jako dobroj formi,pobjedio je Raonica,no malo se mucio i u 1.setu nije bio u stanju zavrsiti set kada je imao 5-1 prednost,no u tie-breaku se pribrao i poćeo bolje da igra.Lagano se snosio sa Raonicevim jakim serviom,no imao je malo problema sa svojim,Iondijac je pokazao u Indian Wellsu u mecu sa Nadalom da može biti jako dobar u dugim izmjenama,igra jako duboko,sa dosta spina bas sto ovoj podlozi i odgovara,zna puno toga i uhvatiti sto je jako dobro kada igrate protiv Ferrera.Ferrer jako puno grijesio u mecu sa Kunitsynom,no tu je prevladala njegova kvaliteta,sigurno Devvarman dolaziu puno boljoj formi i jako ce tesko biti Ferreru danas.
- Citizen-X
- Kontakt:
Nadal - Lopez 2 - kv: 8,5, h+
Monako uzima set 3,8 kv
Lopez uzima set 3,9 kv
Berloq uzima set 3,0 kv
Monako uzima set 3,8 kv
Lopez uzima set 3,9 kv
Berloq uzima set 3,0 kv
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trentino 1
Partizan 1
Bartoli 1
Bosna 2
Ovo mi je glavni listic na vecem ulogu iako ovo ne prodje, nema me nigdje
Na drugom listicu sam igrao
Brazil 2
Clijsters 1
Zvonareva 1
Nigerija 1
Obala Slonovace 1
Joventut 1
Philadelphia 1
Partizan 1
Bartoli 1
Bosna 2
Ovo mi je glavni listic na vecem ulogu iako ovo ne prodje, nema me nigdje
Na drugom listicu sam igrao
Brazil 2
Clijsters 1
Zvonareva 1
Nigerija 1
Obala Slonovace 1
Joventut 1
Philadelphia 1
koliko je siguran ovaj par?Citizen-X je napisao/la:Nadal - Lopez 2 - kv: 8,5, h+
Monako uzima set 3,8 kv
Lopez uzima set 3,9 kv
Berloq uzima set 3,0 kv
- Citizen-X
- Kontakt:
evo tebi pitanje - zar nije cudno da nadal obicno "popusti" spancimaInterista je napisao/la:koliko je siguran ovaj par?Citizen-X je napisao/la:Nadal - Lopez 2 - kv: 8,5, h+
Monako uzima set 3,8 kv
Lopez uzima set 3,9 kv
Berloq uzima set 3,0 kv
nije siguran ni sekunde u fixu je 2 + sto sam stavio h2+, a over gemova skoro pa 100% siguran - ali dovoljan da zaebe pola kladionicarske evrope sto rado nadal uradi
vrijedi odigrati na ovakvu kvotuCitizen-X je napisao/la:evo tebi pitanje - zar nije cudno da nadal obicno "popusti" spancimaInterista je napisao/la:koliko je siguran ovaj par?Citizen-X je napisao/la:Nadal - Lopez 2 - kv: 8,5, h+
Monako uzima set 3,8 kv
Lopez uzima set 3,9 kv
Berloq uzima set 3,0 kv![]()
nije siguran ni sekunde - ali dovoljan da zaebe pola kladionicarske evrope sto rado nadal uradi obicno kad igra sa spancem koji ima kvotu vecu od 7,5- po meni je 50/50 da se ovo moze dogodit
nista manje i nista vise sigurniji par od kvota 1,5 1,4 i slicno
sretno ko isprati.... ne ljutite se ako ofulam...
- Citizen-X
- Kontakt:
pazi vraga - nema hendikepa gemova kod mene a ni zbroja gemovaInterista je napisao/la: vrijedi odigrati na ovakvu kvotuznas li mozda koliki je hendikep gemova u ponudi ?
elche 1
Llodra 1
Bhuphathi /Paes 1
Golden State (hend. -11) 1
Boston 2
Paok 1
Pitsburgh 1
koef. 24.14
Sretno svima !
Llodra 1
Bhuphathi /Paes 1
Golden State (hend. -11) 1
Boston 2
Paok 1
Pitsburgh 1
koef. 24.14
Sretno svima !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to tek za sutra ?Citizen-X je napisao/la:pazi vraga - nema hendikepa gemova kod mene a ni zbroja gemovaInterista je napisao/la: vrijedi odigrati na ovakvu kvotuznas li mozda koliki je hendikep gemova u ponudi ?
je l dovoljno dobar hint
- znaci over gemova i kontrahendikep
- da jos jednom kazem kod mene nema u ponudi ni jedno ni drugo ne znam kako je dole.
Za zivot cijeli!
- Citizen-X
- Kontakt:
Da sutra
vidi ove bagre X/X
http://www.rez ultati.com/detail/basketball.php?match=77856&gmt_offset=-7200&tab=1
vidi ove bagre X/X
http://www.rez ultati.com/detail/basketball.php?match=77856&gmt_offset=-7200&tab=1
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:Da sutra
vidi ove bagre X/X![]()
Za zivot cijeli!
Moj tip : rukomet: Zagreb-lowen X kv.8.0 
Single:
Del Potro- Soderling tacan rezultat 2:1 3.0
Del Potro- Soderling tacan rezultat 2:1 3.0
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
bayernn je napisao/la:Moj tip : rukomet: Zagreb-lowen X kv.8.0
diyarbakir- samsunspor hrabriji 1 kv 8.oo ili 1x 2,65
- Citizen-X
- Kontakt:
hhehehehehe ma samo ostro nista ispod kvote 7,5

Par Trentino- Zenit, nekakvo finale odbojke, jel ima nek neki info? U S.P. fina kvota a ne smjem ovako na slijepo, pocinje za 15 min
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Madagaskar i gvineja popuse mi kurcinu
Igram 12 oni nerijeseno zavrse cc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.