raul-zakon je napisao/la:@tyler durden, reče čovjek da se šali ybg ti...
Eee moj Raul, kome ti pricas... neki nemaju sposobnost citanja pa im moras crtati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
raul-zakon je napisao/la:@tyler durden, reče čovjek da se šali ybg ti...
previdio sam jbg.raul-zakon je napisao/la:@tyler durden, reče čovjek da se šali ybg ti...
Harrison je napisao/la:
Eee moj Raul, kome ti pricas... neki nemaju sposobnost citanja pa im moras crtati.
Složio bih se s tobom da nisi spomenuo Robbena, ali kako on u prvoj utakmici nije uradio ništa kao ni Ronaldo, onda tvoju provokaciju ne shvaćam preozbiljno.Saurman je napisao/la:
Bekovi Reala u slaba tačka i to je Bayern iskoristio u Minhenu, jednostavno Coentrao i Arbeloa ne mogu parirati Riberyu i Robbenu.
@Edin TM87 ne kladim se.
Pa ko je koga ovdje udaraoHeavensWonder je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/navija ... /120423009
Ovo ostro osudjujem... Svako divljastvo na stadionu je bez opravdanja.
Ali me interesuje jedno... O cemu je mislio ovaj navijac ??? Pa ovaj derbi ima vise naboja nego 90% ostalih derbija.
Zamislite da neko od Fenerovih bude medju navijacima Galate ??? Zao mi momka, ali sljedeci puta pamet u glavu !
Vjerovatno su bekovili dobili instrukcije da se ne bacaju bezveze po terenu prije nego ih krilo/bek iz suprotne ekipe ne napaneNamiks je napisao/la: Isti ti bekovi su zaustavili Messija i Alvesa.
Pa zar se ne brisu kartoni u finalu?madridist je napisao/la:LIGA DE CAMPEONES | REAL MADRID-BAYERN
Xabi Alonso, Sergio Ramos, Higuaín y Coentrao, pod prijetnjom drugog žutog kartona u srijedu
Odgovor na to pitanje ti može dati samo jedan forumaš: geronimo ; ja ti preporučujem da mu pošalješ poruku uz molbu da ti odgovori, biće oduševljenKapioFootball je napisao/la:Pa zar se ne brisu kartoni u finalu?madridist je napisao/la:LIGA DE CAMPEONES | REAL MADRID-BAYERN
Xabi Alonso, Sergio Ramos, Higuaín y Coentrao, pod prijetnjom drugog žutog kartona u srijedu
?Genghis je napisao/la:Odgovor na to pitanje ti može dati samo jedan forumaš: geronimo ; ja ti preporučujem da mu pošalješ poruku uz molbu da ti odgovori, biće oduševljenKapioFootball je napisao/la:Pa zar se ne brisu kartoni u finalu?madridist je napisao/la:LIGA DE CAMPEONES | REAL MADRID-BAYERN
Ne.KapioFootball je napisao/la:Pa zar se ne brisu kartoni u finalu?madridist je napisao/la:LIGA DE CAMPEONES | REAL MADRID-BAYERN
Ribery lajka ovo?Genghis je napisao/la: Odgovor na to pitanje ti može dati samo jedan forumaš: geronimo ; ja ti preporučujem da mu pošalješ poruku uz molbu da ti odgovori, biće oduševljen
Kartoni se ne brišu u Ligi prvaka.KapioFootball je napisao/la:
Pa zar se ne brisu kartoni u finalu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.