Pa jos samo treba da se ne prodajureddragon001 je napisao/la:Prodaju se karte nema ljudi interesa, veceras predstavljanje igrackog kadra na gradiniu 18:30
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Reklama sportsportba na stadionu stoji i pitam se zašto nisu objavili promociju pojačanja i dresova na kuli zmaja od bosne
momci sretno danas i nadamo se uspjesnoj sezoni

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
"Ukoliko zelite da porucite novi dres, mozete uraditi na sljdeci nacin u prostorijama kluba. Potrebno je da uplatite avansno 50KM i ostavite podatke koji dres zelite velicinu i broj na ledjima. Isporuka u roku od 30. dana od dana narudzbe. Za ostale informacije mozete dobiti u klubu ili putem privatne poruke. NK Zvijezda Gradacac" - Preuzeto sa Fb stranice kluba.
Konačno imamao gdje kupit dres.
Pisko, svaka čast
Idemo danas do pobjede, naprijed Zvijezdo

Konačno imamao gdje kupit dres.
Pisko, svaka čast
Nikad ljepše dresove nismo imali, idemo danas do pobjede SVI NA BANJU
-
reddragon001
- Kontakt:
Danas sudjenje jako lose, ali fantastican nastup Zvijezde prije svega omladinca Devedzica, pa zatim ostalih nebi nikoga izdvajao svi su odlicni. Nevidenja borba na utakmici.
Čestitke svima na pobjedi.odlicna utakmica još bolji rezultat.devedzic arap aljo minel brzi šteta da u ekipi nisu ostali Brkić isan i faca.lijepo je vidjeti našu djecu kako vode nas klub do pobjede.u čapljini će biti teško ali treba strpljivo odigrat i probati uzeti tri boda.ova će utakmica pokazati imamol šanse za vrh ili cemo sa domaćim pobjedama ostati u ligi .
Stjepanovic dobar iznenadio me dok za brzog i jaranović se nema sta reci.abid nedorečen ali je mašina.
I još ova dva gola su mi najljepša unazad par godina.oba iz prelijepih akcija
Stjepanovic dobar iznenadio me dok za brzog i jaranović se nema sta reci.abid nedorečen ali je mašina.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Dobar rezultat momci dobro odradili trener i pomoćni na nivou pritisak su pravili....posle gola do kraja poluvremena mogli smo i bolje.... Dobro otvaranje sezone ali u Capljini ne ocekujem nista....osim boljeg rezultata od prošle godine nek bude minimalan ako mora imamo se gdje vaditi.... Marketing promocija mora biti više ne navijača nego gledatelja loše je ovoastra1922 je napisao/la:Čestitke svima na pobjedi.odlicna utakmica još bolji rezultat.devedzic arap aljo minel brzi šteta da u ekipi nisu ostali Brkić isan i faca.lijepo je vidjeti našu djecu kako vode nas klub do pobjede.u čapljini će biti teško ali treba strpljivo odigrat i probati uzeti tri boda.ova će utakmica pokazati imamol šanse za vrh ili cemo sa domaćim pobjedama ostati u ligi .
Sa ovakvim zalaganjem i kada,se izgubi nije problem niko igracima nece ni rijec prigovoriti..Gorazde dobra ekipa ali Zvijezda je pokazala vise borbenosti i zasluzena pobjeda...Cestitke treneru i igracima,nadam se ovakvim utakmicama i ubuduce...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jesmo, one adidasove sa astrinog avatara. Ali su ovi odma poslije njih najljepsifender13 je napisao/la:Nikad ljepše dresove nismo imali, idemo danas do pobjede SVI NA BANJU
⭐
Da li ce biti prenos Capljina-Zvijezda na onom kanalu kao i u prosloj sezoni ?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako je u istom terminu kao Velez nece. City tv prenosi direktno Velez-Jedinstvozmaj348 je napisao/la:Da li ce biti prenos Capljina-Zvijezda na onom kanalu kao i u prosloj sezoni ?
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Gdje se moze gledati ova CityTV, ima li na MojaTV?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je u istom terminu kao Velez nece. City tv prenosi direktno Velez-Jedinstvozmaj348 je napisao/la:Da li ce biti prenos Capljina-Zvijezda na onom kanalu kao i u prosloj sezoni ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
da,imaš taj kanal na Moja tv..harden je napisao/la:Gdje se moze gledati ova CityTV, ima li na MojaTV?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je u istom terminu kao Velez nece. City tv prenosi direktno Velez-Jedinstvozmaj348 je napisao/la:Da li ce biti prenos Capljina-Zvijezda na onom kanalu kao i u prosloj sezoni ?
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dal ce Damjanovic imat pravo nastupa protiv Capline tj. dal je uopste spreman, posto nije bio u kombinacijama protiv Gorazda? Od Daria ocekujem jako puno ove sezone, pogotovo nakon odlaska Savica 
I sta je s onog napadaca Hadzica Hodzica il kako vec, sto je dosao iz "cehoslovacke" , jel ostao u klubu ?
I sta je s onog napadaca Hadzica Hodzica il kako vec, sto je dosao iz "cehoslovacke" , jel ostao u klubu ?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Damjanovic bi trebao biti u rosteru za Capljinu, trenirao je sa Borcem valjda je spremanDevilsAdvocate je napisao/la:Dal ce Damjanovic imat pravo nastupa protiv Capline tj. dal je uopste spreman, posto nije bio u kombinacijama protiv Gorazda? Od Daria ocekujem jako puno ove sezone, pogotovo nakon odlaska Savica
A msm da sam Hadzica juce vidio u Cinemi sa Mujagicem sad dal je on ne znam 100%. Razlog ne igranja je povreda.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Svi igraci bi trebali bit spremni do subote. Kako cujem, izgleda da igraci sutra putuju u Hercegovinu...nadati se je povoljnom rezultatu 
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Ako Ordagic napravi transfer u Hajduk dobijal sta Zvijezda
-
reddragon001
- Kontakt:
Prvo Ordagic nece nigdje sigurno jer neda ga Husic za sicu. Zvijezda nisam siguran, jedino ako je mladji od 23 godine dobiaju klubovi naknadu za treniranje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.