AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ehhh ovo mi nikako nije jasno, Saponara ne dobiva priliku ni da udje sa klupe i onda bummmm u derbiju igra od prve minute, iskreno skeptican sam oko ovoga, ne radi njega vec radi toga sto nije igrao skoro nikakoo sa ekipom .....
ali bi volio da malac pokaze svoj talent i kvalitet..
FORZA MILAN!!!

FORZA MILAN!!!
eto mu prilike da pljune Allegriju u facu, da se dokaze da vrijedi. i da zasluzuje da igra ispred neki igraca.. volio bi da razvali momak veceras 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pravo me zeznu ja pomislio ti na San Sirufrancobaresi je napisao/la:Momak je tu već 4-5 mjeseci, odigrao je 10 minuta u Serie A, i nešto više u dvije prijateljske utakmice, gdje je bio jako dobar. Međutim, prvu pravu šansu Allegri mu daje u velikom derbiju, i samo iz razloga što se boji igrati preofanzivno, odnosno nema Birse i njemu sličnih.
Pitanje je u kakvoj formi je Riccardo, jer neigranje se itekako može odraziti na formu i raspoloženje igrača.
Uglavnom, neka mu je sa srećom.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
						(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sad ce Saponara razvalit  

- francobaresi
- Kontakt:
Možda je ovo i nekakva "taktika", odnosno da ga je Allegri svjesno ubacio, znajući da dečko nije igrao redovno i da možda neće odigrati onako kako zna. Što automatski Allegriju daje alibi da ga "šutne" u Januaru, naravno, bit' će proglašen neiskusnim i nespremnim za Milan.ronaldo99 je napisao/la:ehhh ovo mi nikako nije jasno, Saponara ne dobiva priliku ni da udje sa klupe i onda bummmm u derbiju igra od prve minute, iskreno skeptican sam oko ovoga, ne radi njega vec radi toga sto nije igrao skoro nikakoo sa ekipom .....
FORZA MILAN!!!
Mada, moguće je da sam paranoičan.

@meho-medo, brate volio bi' da jesam. Ali na San Siru sam bio samo jednom,i to 19.05.2007 godine, par dana prije onog finala LP-a. Milan je igrao sa Udineseom, Costacurta se opraštao od Milana, meč je završio 2:3, Gourcuff je zabio za nas kao i Costacurta iz penala.
Nakon toga nisam imao priliku da odem u Milano.Ali nadam se da će se to uskoro promijenti.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
						-Rui Costa-
Govorio je jučer Allegri da je moguće da Saponara zaigra od prve minute.I ako se pokaže eto mu šanse da u budućim mecevima dobija vise šanse.Nadam se da ce iskoristiti svoju šansu i da neće u januaru na posudbu.
Bio jednom jedan Ricardo, sad je došao drugi.
U međuvremenu haman Niang obavlja medicinske u Monpeljeu i Monpelje ima pravo da otkupi Nianga za 10 miliona eura.

Bio jednom jedan Ricardo, sad je došao drugi.
U međuvremenu haman Niang obavlja medicinske u Monpeljeu i Monpelje ima pravo da otkupi Nianga za 10 miliona eura.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
						(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Nikad ovi naši nisu znali sa igračima iz Francuske.
Još davno su se zeznuli sa Patrick-om Vieira-om. Tad mu nisu dali pravu šansu,svi znamo šta se desilo kasnije. Zatim Christophe  Dugarry, a mogli su dovesti Zidane-a umjesto njega(vjerovatno).
 Tad mu nisu dali pravu šansu,svi znamo šta se desilo kasnije. Zatim Christophe  Dugarry, a mogli su dovesti Zidane-a umjesto njega(vjerovatno).
Gourcuff je jedan od sviježijih primjera, u Milanu nikad nije dobio pravu šasnu, a kasnije je u Francuskoj igrao odlično, doduše samo neke 3 sezone.Pa Aubameyang, olako otjeran a danas je odličan igrač.
Bojim se da se to ne desi i Niangu.

Još davno su se zeznuli sa Patrick-om Vieira-om.
 Tad mu nisu dali pravu šansu,svi znamo šta se desilo kasnije. Zatim Christophe  Dugarry, a mogli su dovesti Zidane-a umjesto njega(vjerovatno).
 Tad mu nisu dali pravu šansu,svi znamo šta se desilo kasnije. Zatim Christophe  Dugarry, a mogli su dovesti Zidane-a umjesto njega(vjerovatno).Gourcuff je jedan od sviježijih primjera, u Milanu nikad nije dobio pravu šasnu, a kasnije je u Francuskoj igrao odlično, doduše samo neke 3 sezone.Pa Aubameyang, olako otjeran a danas je odličan igrač.
					Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 22 dec 2013, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

-Rui Costa-
						-Rui Costa-
I da bilo bi fino da se nekada mi organiziramo sa foruma pa odemo na neku domaću utakmicu Milana.Ja mislim da nam ne bi trebalo vise od 200 eura. Čak ne moramo ni prenocit neko ko ima auto 3 sa njim i njemu daju po 50 maraka za gorivo u oba pravca, po danu malo razgledati grad naveče poslije tekme krenut nazad.
Lijepo je sanjat

Lijepo je sanjat

(İbn Qajjim)
						(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
To nije nerealna opcija, ali teško je sve to organizovati.

-Rui Costa-
						-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Vrlo tesko, da smo bar iz gradova koji su blizu, vjerujem da smo bas onako "razbacani" sto otezava stvar..francobaresi je napisao/la:To nije nerealna opcija, ali teško je sve to organizovati.
I ja bih volio kad bi se mogli kako organizovat, al fakat..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
						..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Najteže je utrefit termin kad svima odgovara.
Joj mi kukamo na punoglavca a gledam Mazzari igra 9-1 formaciju
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Joj mi kukamo na punoglavca a gledam Mazzari igra 9-1 formaciju

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
						- francobaresi
- Kontakt:
Nek' se i to jednom desilo, da neko igra defanzivnije od Milana.  

-Rui Costa-
						-Rui Costa-
Ma vidi ti to, Saponara.   

Ne bih momku bio u kozi, prva utakmica i hop, odmah u derbiju. Ako odigra lose ( a to je sasvim realno ocekivati jer premalo igra ), eto misteru prilike da ga i definitivno zakuca za klupu, bez da mu iko prigovara.
Ajmo Rikiiii, budi jak i razvali, mozes ti to. 

Ovo veceras tesko da moze defanzivnije od obe ekipe, samo se nadam da nece biti mucenje lopte. Kako god, neka bolji pobijedi. Ja sam davno prestao prognozirati nase rezultate.

Ne bih momku bio u kozi, prva utakmica i hop, odmah u derbiju. Ako odigra lose ( a to je sasvim realno ocekivati jer premalo igra ), eto misteru prilike da ga i definitivno zakuca za klupu, bez da mu iko prigovara.
Ajmo Rikiiii, budi jak i razvali, mozes ti to.

Ovo veceras tesko da moze defanzivnije od obe ekipe, samo se nadam da nece biti mucenje lopte. Kako god, neka bolji pobijedi. Ja sam davno prestao prognozirati nase rezultate.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jooj koja bi to bila sminka otici zajedno Milan pogledati,pfff   

Bit ce i toga valjda nekad.
Veceras idemo po pobjedu,tako sam i na kladionici odigrao 

Forza Milan!!!

Bit ce i toga valjda nekad.
Veceras idemo po pobjedu,tako sam i na kladionici odigrao

Forza Milan!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Evo nekoliko zanimljivih informacija koje kruže u zadnjih sat-dva.
-Znači Niang odlazi na posudbu.
-Scolari je večeras na San Siru, eto još jedan motiv više da Kaka odigrao na vrhunskom nivou. 

-I opet dolazimo do nagađanja da je Nainggolan već igrač Milana, cijena je 7 mil. €.(Informaciju je plasirao komentator BeinSport-a. 

I opet kažem, vidjet ćemo.

-Znači Niang odlazi na posudbu.
-Scolari je večeras na San Siru, eto još jedan motiv više da Kaka odigrao na vrhunskom nivou.

-I opet dolazimo do nagađanja da je Nainggolan već igrač Milana, cijena je 7 mil. €.(Informaciju je plasirao komentator BeinSport-a.

I opet kažem, vidjet ćemo.
-Rui Costa-
						-Rui Costa-
joooj ne  bi bilo lose organizovati se i otici na tekmu Milana, milina bi bila gledati, jos ovako svi zajedno da se bolje upoznamo 
evo ja cu voziti ako treba al nekad da me neko zamijeni posto 'ocu popit
 al nekad da me neko zamijeni posto 'ocu popit   

evo ja cu voziti ako treba

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Gourcuff po menI nikada nije bio Milanov kalibar a nije da nije dobivao sanse. Naravno, u danasnjem Milanu bi mozda bio I nosioc igre, u ono vrijeme nikako.francobaresi je napisao/la:Nikad ovi naši nisu znali sa igračima iz Francuske.
Još davno su se zeznuli sa Patrick-om Vieira-om.Tad mu nisu dali pravu šansu,svi znamo šta se desilo kasnije. Zatim Christophe Dugarry, a mogli su dovesti Zidane-a umjesto njega(vjerovatno).
Gourcuff je jedan od sviježijih primjera, u Milanu nikad nije dobio pravu šasnu, a kasnije je u Francuskoj igrao odlično, doduše samo neke 3 sezone.Pa Aubameyang, olako otjeran a danas je odličan igrač.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
						- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ali koji nam krs veceras igra u odbrani, Zapata, Bonera i kao ona visnjica na kraju, Constant. Sve fals igraci.   

Joj jebote, Inter bas predefanzivno ulazi u igru. Kao naruceno za nasu inace kreativnu i naprijed orijentisanu sredinu.
Forzaaaa Milaaaaan. Ajde vise, ovo vrijeme nikad proci.  :ugeek:
  Ajde vise, ovo vrijeme nikad proci.  :ugeek:

Joj jebote, Inter bas predefanzivno ulazi u igru. Kao naruceno za nasu inace kreativnu i naprijed orijentisanu sredinu.

Forzaaaa Milaaaaan.
 Ajde vise, ovo vrijeme nikad proci.  :ugeek:
  Ajde vise, ovo vrijeme nikad proci.  :ugeek:Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Na terenu su trenutno 3-4 igrača koja znaju "igrati lopte" odnosno nešto napraviti prema naprijed, i to ako računamo obje ekipe.   

Ali nema veze, Forza Milaaaaaan !!

Ali nema veze, Forza Milaaaaaan !!
-Rui Costa-
						-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.