FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 06 maj 2018, 23:16

MocMahale444 je napisao/la:Pregledao detaljnije nego sto mislis. Ne samo to, znaju i drugi nesto Nea kralju. Nisi valjda jedini ti da znas.

Ako si baš protiv Misimovica pusti neka se sam unisti.
Mozda si i narucen od Misketovih hezbulah ratnika da kuhas pa da pravis kontra-efekt.
Nisam protiv Misimovića, ja sam protiv nacina na koji upravlja klubom. Pustiti njega da se sam unisti je nešto najgluplje što sam čuo a bilo je bisera.

Ovo ko je čiji ne bih komentarisao, tebi na čast po drugi put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 23:28

Ko te nije volio, nije ni obolio...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 maj 2018, 23:50

Neandertalac je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Pregledao detaljnije nego sto mislis. Ne samo to, znaju i drugi nesto Nea kralju. Nisi valjda jedini ti da znas.

Ako si baš protiv Misimovica pusti neka se sam unisti.
Mozda si i narucen od Misketovih hezbulah ratnika da kuhas pa da pravis kontra-efekt.
Nisam protiv Misimovića, ja sam protiv nacina na koji upravlja klubom. Pustiti njega da se sam unisti je nešto najgluplje što sam čuo a bilo je bisera.

Ovo ko je čiji ne bih komentarisao, tebi na čast po drugi put.

:rol: :rol:
Jesi to nesto ljut?

Znaci ti hoces da mi svi pisemo kako ti mislis i da je tvoja vizija ispravna.Malo teze ce to ici :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 maj 2018, 00:02

Docaraj nam to propadanje molim te. Kako bi to otprilike po tebi izgledalo i može li kao trenutni predsjednik kluba "propasti" a da ne bude nanesena šteta klubu?

Biseru lijepi...

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 maj 2018, 00:07

:ljepota: :ljepota:

Slabo kontas nisam ti ja kriv, ti uletis direktno kroz vrata i pred rudu vecinom, ja okolo na mala vrata. Opusteno laganini :yawn:

Hajde docaraj nam ti kako si jedini za Amarov povratak mi ostali nismo, nama je Miske ko rahmetli Tito znacajan.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 07 maj 2018, 00:26

A i sve da ispadnes, srce ludo voli te....

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 maj 2018, 00:30

Nisam ti ja kriv što si ispao glup. Budi muško i prihvati to najnormalnije, odrasti.

Uprava napolje!

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 maj 2018, 00:30

slika

Jel mislite da Zeljo moze do titule.
Gledaj pogleda :rol:

Nea kani se mene sonjo jedan jesi cuo. Ti si glup ko **** jaro.

Da se sam unisti, misleci ako se ne dogovore morat ce pakovat kofere jer evo ide dugi niz godina bez titule. Ima on obraz nije to violina ni zujo.
Ali ti tockonja samo pametujes, kontaj malo i ****.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 07 maj 2018, 00:37

MocMahale444 je napisao/la:slika

Jel mislite da Zeljo moze do titule.
Gledaj pogleda :rol:

Nea kani se mene sonjo jedan jesi cuo. Ti si glup ko **** jaro.

Da se sam unisti, misleci ako se ne dogovore morat ce pakovat kofere jer evo ide dugi niz godina bez titule. Ima on obraz nije to violina ni zujo.
Ali ti tockonja samo pametujes, kontaj malo i ****.
:bow: Nek si mu vala rekao....

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 maj 2018, 00:44

Fino mu kazem par dana da se smiri vrijedja redom, ja barem biram i necu nase nikad do zadnje granice.
Pobjedili izgubili kod njega je prica ista, Virto pametan otisao s foruma od njega nece sebi teg budale blentave.
Sta on kopira i pise ko bajagi da naskodi ljudima iz Zelje jer on voli Zelju, volis ti moj **** eto sta ti volis. Ovdje ko oni levati sto su uzimali uzinu ljudima pa kad ga neko poklopi on vrijedja, kako ga vrate kad adminima psuje familiju i sve i oni su picke plase ga se.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 maj 2018, 00:50

Da se sam unisti, misleci ako se ne dogovore morat ce pakovat kofere jer evo ide dugi niz godina bez titule.
Ovo je već kontinuitet gluposti. Bravo.

UPRAVA NAPOLJE!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 07 maj 2018, 00:51

MocMahale444 je napisao/la:Fino mu kazem par dana da se smiri vrijedja redom, ja barem biram i necu nase nikad do zadnje granice.
Pobjedili izgubili kod njega je prica ista, Virto pametan otisao s foruma od njega nece sebi teg budale blentave.
Sta on kopira i pise ko bajagi da naskodi ljudima iz Zelje jer on voli Zelju, volis ti moj **** eto sta ti volis. Ovdje ko oni levati sto su uzimali uzinu ljudima pa kad ga neko poklopi on vrijedja, kako ga vrate kad adminima psuje familiju i sve i oni su picke plase ga se.
Ma samo cisti IGNORE...
Kad dodju teski dani, i kada ti lose krene....

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 maj 2018, 00:57

NN je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Kritika da ali nema kritike kad odma izbije rat.
Jel ti znas njega jel znas %&$# ? lobotomci bolan skoro za sve u pravu, sjede u tuborgu i ismijavaju slavka i njegove metode rada, nedavno je i bekric bio sa njima, #@$%glavni kolovodja, nea .....ak, prica mi covjek koji je sjedio sa njima, @#$% mi potvrdio, amar bi se vratio ali ima malih nesuglasica u klubu, a nea po fazama udara na slavku, mogu ja biti ovakav ili onakav ali to je cinjenica
Mozemo vala do jutra :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 maj 2018, 01:04

:lol:

Taman kada pomislis da je to sve. Bravo. :rol:

Mogu zamisliti šta tek te sise između sebe pišu. :cool:

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 maj 2018, 01:11

Sto se trzas necu ti nista spusti ruke dole :D e kralju nema od tebe nista ispirio si kaj Rifet. Vidis da sam te branio bilo mi zao kad su te napadali :( ;) a ti tako zestoko reagujes.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 maj 2018, 01:18

Ma dosadno mi pa sa tobom naglabam. Smatrao sam te za mrvu inteligentnijim ali sam se prevario. Razocarao si me.

Ono mi neće ništa. :lol:

E dosta, sada već spamamo. Laku noc.

Uprava napolje!

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 maj 2018, 01:23

Sto ti naviko da budes mangup neki mozda, sta bolan spam pa to radis kako si se registrovao nisi napisao kvalitetnog posta, samo rigas vatru na forumase i upravu. Svi su losi :D

Taj post iznad nije nista posebno, postavio sam onako s razlogom pa ti skontaj koji je a drugi post ce biti gori 10x. Pazljivo biraj kome stajes na cipele u svojim kalosama. Dingospo za tebe uvijek bio evo dam ti cvaju da odes na par dana s foruma zbog raje.

Laku noc moja mala barbiko.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 07 maj 2018, 08:18

Diablo1921 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
Diablo1921 je napisao/la: Uprava je odradila posao kako treba, jel treba Misimovic i ostali da igraju i zabijaju golove? Admir Adzem nije kolaterarna steta vec milionska steta za Zeljeznucar. Igraci plate imaju, redovne, stabilan smo klub zahvaljujuci upravi u koju prstom upirete. Sportski rezultat je nesto za sta se Adzem pita najvise. On je kiksao, imao je igrace nije znao posloziti i izbalansirati sve. Upravu na celu sa Misimovicem ne dirajte! Kakvi god su ispunili su dobar dio obecanja. Zamjeram im samo sto neznalicu nisu skloniki dok jos nije bilo kasno. U zadnjih 5 kola osvojili smk 3 boda!? Jel UPRAVA KRIVA ZA TO???
Bez namjere da branim adzema, shebo je da valja, ali, je li bas samo do njega.?

U zadnje 3 aezone smo promjenili jedan pun kombi trenera, koje je postavila ova uprava. Ti treneri su izmjenjali autobuse igraca, opet, aminovano od ove uprave. Ima li napretka u igri, rezultatima, imamo li kostur tima za narednu sezonu...? Nemamo! Dodatno, jednu sezonu smo ostali i bez evrope.

Nisam za tjeranje misketa, jer je uradio mnogo i moze jos doata uraditi. Ali, ne mogu sam sebe praviti ludim i reci nema krivice uprave, te sve prebaciti na trenere i igrace. Birala ih, poatavljala, dogovarala uslove, i ciljeve uprava, niko drugi i treba da snose krivicu za los izbor i davanje svega ljudima, koji ne mofu i ne znaju vratiti ulozeno. Nek miske, 3 godine zaredom, napravi pogresan izbor srednjeg menadzmenta u megamixu, pa da visimo sta ce mu biti sa firmom. Kasno tada lupati glavom u zid i kriviti taj menadzment. Sam sebi si kriv, jer si pogresnim ljusima dao firmu u ruke.

Ako, opet, pogrijese sa narednom odlukom, sami sebi jamu kopaju. Dzaba ti vembli, ako ce zjapit prazan.
Brate samk cu jedno pitanje postaviti i tebi i svina! Jel ovo Zeljo kakvog zelis gledati i jel ovo "napadacki" fudbal o kojem je Adzem pricao? Da se ne lazemo, godinu dana prijatelju ni ja ni ti ni hiljade nas nisu vidjeli apsolutno nista. Jel treba jos da trpimo ovo i gledamo tim kojeg davno otpisani Vitez mlati. 3 boda u pet zadnjih utakmica i on prica o duploj kruni.
da si, detaljnije, procitao moj upis, ne bi me ovo pitao, jer odgovor imas u drugom pasusu.

igre nemamo jos od tekmi sa standardom i ferencom, a, to bi kada? adzem je, samo, jedna od gresaka u nizu kod izbora trenera, i ne moze biti jedini i iskljucivi krivac.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 maj 2018, 13:03

Hoce li bilo ko preuzeti odgobornost za novi ekonomsko rezultatski sunovrat. Vrli ekonomisti neka izracunaju koliko smo izgubili novxanih sredstava u tri sezone koliko vode klub i bajke pricaju. Neizlazak u Evropu i dva puta gubljenje titule. Da neko baci na papir od ovih prodavaca magle?

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 07 maj 2018, 13:48

Ihh ti bas puno trazis. Racunica je jednostavna, masne su pare skrsili za tri godine na tako zvana pojacanja.

Jedino nas spasava sto su na svoju stetu raskidali ugovore, igraci nama placali.

Prvi uslov zadrzati tri najbolja igraca mislimo li iduce sezone bilo sta uraditi. Balgojevic, Graovac, Zakaric.

Ne urade li to, jos jedna sezona patnje. Dovedi nove igrace, oni dok se prilagode pola godina, polusezona umorni od priprema i tako u krug a trofeja nigdje.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Hrasno15, Levin, NeSamSafetee, voltron30 i 29 gostiju.