Evo čisto da ga bespotrebno ne prizivate više.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znam sigurno za upravu, to mi je potvrdio jedan iz administracije momak koji je inace s mojim bratom isao u razred... Tako da od.****Izzo1921 je napisao/la:Kažem ti da lažeš da kao ti znas iz pouzdanih izvora da je uprava sto posto sigurna, pitas se jeli oda bolestan, pitas se ko bi mogao biti novi trener a vamo kao znas iz svojih pouzdanih izmisljenih izvora da je uprava sigurnakolezeljovac je napisao/la:Oda je stvarno bio trenercina... Nista kako god se odluci vidjet cemo... A molim samo administratore da malo obrate paznju kad neko unosi nemir u forumu!![]()
zasto ti ne reci da lažes onda? cuj nemir u forum
Pa i Graovac je bio u Belgijibraco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/vukotic-na ... enu/276209
Nama će baš belaj biti ovo ljeto za ovu štopersku pozicijuirfo je napisao/la:Pa i Graovac je bio u Belgijibraco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/vukotic-na ... enu/276209
ne prosipaj se ziv biokolezeljovac je napisao/la:Znam sigurno za upravu, to mi je potvrdio jedan iz administracije momak koji je inace s mojim bratom isao u razred... Tako da od.****Izzo1921 je napisao/la:Kažem ti da lažeš da kao ti znas iz pouzdanih izvora da je uprava sto posto sigurna, pitas se jeli oda bolestan, pitas se ko bi mogao biti novi trener a vamo kao znas iz svojih pouzdanih izmisljenih izvora da je uprava sigurnakolezeljovac je napisao/la:Oda je stvarno bio trenercina... Nista kako god se odluci vidjet cemo... A molim samo administratore da malo obrate paznju kad neko unosi nemir u forumu!![]()
zasto ti ne reci da lažes onda? cuj nemir u forum
Nema vise tvojih igraca, mora Papac izmisljat pojacanjabraco je napisao/la:Nama će baš belaj biti ovo ljeto za ovu štopersku pozicijuirfo je napisao/la:Pa i Graovac je bio u Belgijibraco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/vukotic-na ... enu/276209
Mi cemo da prodisemo kad nas napusti BlagojevicIskraB je napisao/la:Ja se osjecam kao da smo osvojili Bajramski turnir al onaj prije 10 godina. Drago mi je ali ....
Prvi zadatak sacuvati Graovca OBAVEZNO, Zakarica, Blagojevica OBAVEZNO. Pojacat se s jos najmanje tri kvalitetna igraca.
Brate vjeruj mi da neces. Konstata je cudo u fudbalu. Vezni red je jako bitan da je uigran. Sljedecu sezonu ako ti vezni red bude Ramovic, Zakaric, Blagojevic, Hajdarevic s Sabanom to ce ti biti veliki plus.irfo je napisao/la:Mi cemo da prodisemo kad nas napusti BlagojevicIskraB je napisao/la:Ja se osjecam kao da smo osvojili Bajramski turnir al onaj prije 10 godina. Drago mi je ali ....
Prvi zadatak sacuvati Graovca OBAVEZNO, Zakarica, Blagojevica OBAVEZNO. Pojacat se s jos najmanje tri kvalitetna igraca.
Nekakve Ćubare dovodi za štopera, šta je sljedeće Mikelini, Pandža, Antonio Asanović?irfo je napisao/la: Nema vise tvojih igraca, mora Papac izmisljat pojacanja
Goosman je napisao/la:
Ma zajebajem se malo ovo za Ćubaru i Papca, znači moglo bi nešto od njega biti bar u rotaciji, ti si ga vjerovatno gledao.Raonffa je napisao/la:Ćubara nije loš igrač samo nikada nije dobio priliku, za rezervnu opciju i više nego dobar
Da je kako sa Graovcem produžiti...
Jedan od najboljih stopera u federalnoj u protekle dvije sezone sigurno, a pri tome je još uvijek mlad, a i Željino je dijete.braco je napisao/la:Ma zajebajem se malo ovo za Ćubaru i Papca, znači moglo bi nešto od njega biti bar u rotaciji, ti si ga vjerovatno gledao.Raonffa je napisao/la:Ćubara nije loš igrač samo nikada nije dobio priliku, za rezervnu opciju i više nego dobar
Čitao sam ja mislim na pdf federalne lige da je baš dobro igrao u Bosni. Onda bi možda se trebalo naredne sezone računat na njega bar u kontekstu rotacije, koji će nam qrac na tribinama mlad igrač.Raonffa je napisao/la:Jedan od najboljih stopera u federalnoj u protekle dvije sezone sigurno, a pri tome je još uvijek mlad, a i Željino je dijete.braco je napisao/la:Ma zajebajem se malo ovo za Ćubaru i Papca, znači moglo bi nešto od njega biti bar u rotaciji, ti si ga vjerovatno gledao.Raonffa je napisao/la:Ćubara nije loš igrač samo nikada nije dobio priliku, za rezervnu opciju i više nego dobar
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot] i 56 gostiju.