FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 21:48

braco je napisao/la:
Čitao sam ja mislim na pdf federalne lige da je baš dobro igrao u Bosni. Onda bi možda se trebalo naredne sezone računat na njega bar u kontekstu rotacije, koji će nam qrac na tribinama mlad igrač.
Definitivno može odigrati neke minute, ne znam hoće li igrati Bogičević i iduće sezone? Ako neće, onda upariti Kemu sa nekim (najbolje bi bilo da je to Graovac), Ćubara zamjena i dovesti još nekog stopera za klupe i tjt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 09 maj 2018, 21:51

Treba vratiti Mekica koji je isto nase dijete, a sad je u Radniku. Nece se nista izgubiti, ne kosta puno a ima potencijala
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 maj 2018, 22:03

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:
Čitao sam ja mislim na pdf federalne lige da je baš dobro igrao u Bosni. Onda bi možda se trebalo naredne sezone računat na njega bar u kontekstu rotacije, koji će nam qrac na tribinama mlad igrač.
Definitivno može odigrati neke minute, ne znam hoće li igrati Bogičević i iduće sezone? Ako neće, onda upariti Kemu sa nekim (najbolje bi bilo da je to Graovac), Ćubara zamjena i dovesti još nekog stopera za klupe i tjt.
Potpisao je ove zime Jadranko ugovor na godinu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 22:09

Ma dobro al' opet bi trebalo dovesti nekoga, a njega onda staviti na klupu.

Lakše je naći dobrog stopera na ljeto nego na zimu, ne samo stopera nego općenito igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 09 maj 2018, 22:12

Biće zanimljivo pratit ovaj prelazni rok. Mišljenja sam da će nas napustiti nekoliko igrača koji su nam itekako valjali, pa je na Papcu da zasuče rukave i pokuša dovesti adekvatne zamjene, ako već ove nismo u stanju zadržati. Nekako kad najmamje očekujemo te sezone najbolje odigramo... valjda nema tog pritiska na igrače, šta li... a, i nekako te naše "ere" započnu osvajanjem kupa. Valjda će nas bog pogledati pa da iduće sezone podignemo i taj trofej lige... vakat je... :)

FORZA ŽELJO
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 maj 2018, 22:16

Raonffa je napisao/la:Ma dobro al' opet bi trebalo dovesti nekoga, a njega onda staviti na klupu.

Lakše je naći dobrog stopera na ljeto nego na zimu, ne samo stopera nego općenito igrača.
Ma štopera teško da ćemo u ovoj ligi naći. Ne čini mi se loš onaj Franić iz Radnika, ali eto nije sad u rangu Graovca.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 22:20

braco je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma dobro al' opet bi trebalo dovesti nekoga, a njega onda staviti na klupu.

Ma štopera teško da ćemo u ovoj ligi naći. Ne čini mi se loš onaj Franić iz Radnika, ali eto nije sad u rangu Graovca.
Franić iz Radnika, Aleksić iz Krupe, Kostić je dobar stoper al' on iz Sloge neće nigdje vjerovatno. A ima materijala i u inostranstvu.

Nek' probaju kontaktirati Cocalića, Mechelen mu je ispao iz lige, on je zagazio u tridesete, a za naše uslove je vrhunski stoper. Vjerovatno od toga neće biti ništa jer on može naći inostrani angažman al' eto samo dajem primjer.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 maj 2018, 22:23

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:

Franić iz Radnika, Aleksić iz Krupe, Kostić je dobar stoper al' on iz Sloge neće nigdje vjerovatno. A ima materijala i u inostranstvu.

Nek' probaju kontaktirati Cocalića, Mechelen mu je ispao iz lige, on je zagazio u tridesete, a za naše uslove je vrhunski stoper. Vjerovatno od toga neće biti ništa jer on može naći inostrani angažman al' eto samo dajem primjer.
Ne bih vala Aleksića, već su mu 32 godine.

De nam proberi kakvog da valja:

https://www.transfermarkt.com/spieler-s ... 4&yt0=Show

Ne treba ni isključit da naši dovedu kakvog Srbina/Hrvata iz regiona kao štopersko rješenje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 22:28

braco je napisao/la:

Ne treba ni isključit da naši dovedu kakvog Srbina/Hrvata iz regiona kao štopersko rješenje.
Ma teško je ove iz inostranstva privući ovamo osim ako nisu slobodni, bolja plata, bolji uslovi, sve im je bolje u inostranstvu. Al' eto, ima Papac pa nek' se sekira šta i kako :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 maj 2018, 22:30

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:

Ma teško je ove iz inostranstva privući ovamo osim ako nisu slobodni, bolja plata, bolji uslovi, sve im je bolje u inostranstvu. Al' eto, ima Papac pa nek' se sekira šta i kako :D
Treba tvom Milanu Bogi, znaš kad bi Benatia ovako pored njega dao go.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 22:35

braco je napisao/la: Treba tvom Milanu Bogi, znaš kad bi Benatia ovako pored njega dao go.
Bogi bi ga ondje sam sebi zakucao :mrgreen:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 maj 2018, 22:38

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la: Treba tvom Milanu Bogi, znaš kad bi Benatia ovako pored njega dao go.
Ne treba, tu je Kalinić. :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 22:40

braco je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
:lol:

Vidiš ti šta ja u životu sebi priređujem, od Želje do Milana :oops:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 maj 2018, 22:51

Maloprije Zec opalio live iz busa, blago receno 90% ekipe mrtvo pijano. Neko se iz pozadine galami " Ne dajte Bogiju da pije vise". Mogli bi juniori fakat protiv Sirokog zaigrati. :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 09 maj 2018, 23:17

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:[quote="
Treba tvom Milanu Bogi, znaš kad bi Benatia ovako pored njega dao go.
:lol:

Vidiš ti šta ja u životu sebi priređujem, od Želje do Milana :oops:[/quote]

Nisi sam brate niko ne zna kako je nama zadnjih 5-6 godina
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 23:22

maldini3 je napisao/la:
Nisi sam brate niko ne zna kako je nama zadnjih 5-6 godina
Al' opet džaba, kao što kaže onaj slogan navijača Hajduka "što ga više lome, to ga jače volim", e to ti kod mene važi za oba kluba :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 maj 2018, 23:27

braco je napisao/la:Zakarić je dao ove sezone 6 golova i ako nastavi ovako mogao bi postati najefikasnije naše krilo po broju datih golova u jednoj sezoni već dugo godina unazad. Malo sam gledao statistike naših krila u posljednjih 7 sezona i najviše golova su dali Višća u sezoni 10/11 (9 postignutih pogodaka) i Đelmić u sezoni 15/16, doduše za jednu polusezonu je dao 9 golova (nakon te polusezone nas je napustio). Đelmić je tad dao 4 u ligi, 3 u kupu i 2 u evropi. U ovoj formi će Goran hladno prešišat Višću i Đelmića do kraja sezone.
Post iz oktobra prošle godine. Monstruozna statistika Zakarića 18 golova i 7 asistencija u svim takmičenjima. Sumnjam da je neko krilo kod nas imalo ovakvu statistiku u jednoj sezoni. Yebiga jeste malo zakazao u ovom proljetnom dijelu (kao i većina) ali opet mu treba skinut kapu na sjajnoj sezoni.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 maj 2018, 00:06

braco je napisao/la:
braco je napisao/la:Zakarić je dao ove sezone 6 golova i ako nastavi ovako mogao bi postati najefikasnije naše krilo po broju datih golova u jednoj sezoni već dugo godina unazad. Malo sam gledao statistike naših krila u posljednjih 7 sezona i najviše golova su dali Višća u sezoni 10/11 (9 postignutih pogodaka) i Đelmić u sezoni 15/16, doduše za jednu polusezonu je dao 9 golova (nakon te polusezone nas je napustio). Đelmić je tad dao 4 u ligi, 3 u kupu i 2 u evropi. U ovoj formi će Goran hladno prešišat Višću i Đelmića do kraja sezone.
Post iz oktobra prošle godine. Monstruozna statistika Zakarića 18 golova i 7 asistencija u svim takmičenjima. Sumnjam da je neko krilo kod nas imalo ovakvu statistiku u jednoj sezoni. Yebiga jeste malo zakazao u ovom proljetnom dijelu (kao i većina) ali opet mu treba skinut kapu na sjajnoj sezoni.
Ma nema mu se šta zamjeriti na lošijem proljetnom dijelu, da njega nije bilo niti bi vidjeli trofej niti bi se borili za titulu, bili bi nešto slično kao Sarajevo, ako ne i gori.

Isto kao prošle sezone za Miru i Lendrića, sve na stranu njihove mane i prednosti, da li ih neko voli ili ne, al' da njih nije bilo mi vjerovatno ne bi ni igrali Europu ljetos.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 10 maj 2018, 00:15

Čestitke na osvojenom kupu,sportski pozdrav iz Sirokog. Vidimo se u nedjelju,prijateljski odigrat, na oprostajki simbola lige Wagnera.. :opaopa:
Samo jedno ime

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 maj 2018, 01:25

Raonffa je napisao/la:
Ma nema mu se šta zamjeriti na lošijem proljetnom dijelu, da njega nije bilo niti bi vidjeli trofej niti bi se borili za titulu, bili bi nešto slično kao Sarajevo, ako ne i gori.

Isto kao prošle sezone za Miru i Lendrića, sve na stranu njihove mane i prednosti, da li ih neko voli ili ne, al' da njih nije bilo mi vjerovatno ne bi ni igrali Europu ljetos.
Ma ubica za ovu ligu, gdje god je igro to je pokazivao. Neka mu je sa srećom u inostranstvu, valjda će se ovaj put bolje pokazat.
penke je napisao/la:Čestitke na osvojenom kupu,sportski pozdrav iz Sirokog. Vidimo se u nedjelju,prijateljski odigrat, na oprostajki simbola lige Wagnera.. :opaopa:
Wagner je majstor ove igre, nama uvalio 6 komada kroz karijeru, vazda nas handrio. Neka bude spektakl. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 30 gostiju.