Messi, Xavi, Iniesta te Busquets i Alves su igraci bez kojih Barca djeluje nekompletno. Ostali se vec mogu mijenjati a da igra ne trpiJohny je napisao/la:Moram pohvali Alvesa koji se jako rijetko hvali a zasluzuje sve epitete.Zaista strasan igrac , koliko radi dobroga za Barcu.U posljednjih 10-tak utakmica pod lupom mi je Busquets i zaista moram reci da je ovo fudbalski mislilac.Djeluje smotano ali kako cita igru i kako kombinuje zaista Pep nije fulio sto mu je pruzio sansu pored Turea.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
Ostavio je noge rasirene tek toliko da lopta prodje,a jbg Messi je to radio i puno vecim i boljim od Spahica tak da nije to nista strasno 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama
,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
Nema,bit ce.bazeni je napisao/la:Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
karameldar
- Kontakt:
Affelay danas odradio 1 trenig sa svojom ekipom 
Koliko sam primjetio i abidal lagano trenira.

Koliko sam primjetio i abidal lagano trenira.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Abidal trenira, ali sanse da se nakon operacije nastavi baviti fudbalom jako su male. Nebitno, jbo fudbal, radi se o zivotu!
Zanimljivo:
[youtube][/youtube]
Zanimljivo:
[youtube][/youtube]
ma pravi ste mi vi fudbalski strucnjacibazeni je napisao/la:Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
- tyler durden
- Kontakt:
mnogo ste pametnibazeni je napisao/la:Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
Ti opet po starom, u centru pažnje sa svojim izjavama/izvalamabazeni je napisao/la:Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
izokola naokolo - lijepo zapakovano.bazeni je napisao/la:Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
CUj bolji je ako je ikad dao gol skaricama
hahhahaha.... molim te,reci mi da ste se ti i drug zezali s tim 
Kladim se da je ovaj @bazeni ustvari @Drinin Vuk ili reinkarnacija nekog drugog trolla.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ovaj remi Reala bi ih mogao kostati vise nego sto misle. Vec sam se pomirio ranije,ali sada imam malu nadu...
Barca se napokon uozbiljila,i usla u formu dok se Real vec posljednjih par utakmica muci...
Dodatno imamo mnogo laksi raspored:
Real Madrid - Valencia
Barcelona - Real Madrid
Atletico Madrid - Real Madrid
Real Madrid - Sevilla
Athletic Bilbao - Real Madrid
Siguran sam da u Bilbau ne mogu uzeti sva tri boda,dolaze na Nou Camp i nadati se jos jednom remiju negdje.
Dok mi docekujemo Reala,Espanyola i Bilbao. U gostima nemamo teze protivnike,naravno ako nastave sa ovom boljom formom u gostima...
Barca se napokon uozbiljila,i usla u formu dok se Real vec posljednjih par utakmica muci...
Real Madrid - Valencia
Barcelona - Real Madrid
Real Madrid - Sevilla
Siguran sam da u Bilbau ne mogu uzeti sva tri boda,dolaze na Nou Camp i nadati se jos jednom remiju negdje.
Dok mi docekujemo Reala,Espanyola i Bilbao. U gostima nemamo teze protivnike,naravno ako nastave sa ovom boljom formom u gostima...
Ne mora to nista znaciti, Patetico i Valenciju ce lagano otresti, jedino za tekmu sa Bilbaom bi se moglo reci da ce biti guravo. Sto ne znaci da se ne mogu desiti utakmice kao protiv Malage, Levantea, Getafea Raya... ali tesko.PatrickBateman je napisao/la:Ovaj remi Reala bi ih mogao kostati vise nego sto misle. Vec sam se pomirio ranije,ali sada imam malu nadu...
Real Madrid - Valencia
Barcelona - Real Madrid
Real Madrid - Sevilla
Treba se skoncentrisati na Ligu Prvaka, odbrana nam je katastrofa. Pique je ocajan, nema nam ni Abidala. Tako da zavisimo od Puyola koji kuburi sa povredama, jedino Mascherano je taj koji je konstantan.
- crvenocrni
- Kontakt:
Pa gdje ste teroristi, trebao bi Milan trazit da se Barca suspenduje zbog ovog sto se desilo
Braco mila ja bolesnika svakakvih
Braco mila ja bolesnika svakakvih
- PatrickBateman
- Kontakt:
Za nadati se je... Pogotovo kad smo halali titulu u februaru,a sad nam oni sami vracaju naduxaviesta je napisao/la: Ne mora to nista znaciti, Patetico i Valenciju ce lagano otresti, jedino za tekmu sa Bilbaom bi se moglo reci da ce biti guravo. Sto ne znaci da se ne mogu desiti utakmice kao protiv Malage, Levantea, Getafea Raya... ali tesko.
Slazem se za Piquea,propuh uvijek na njegovoj strani,treba na ljeto dovesti stopera/lijevog beka.xaviesta je napisao/la: Treba se skoncentrisati na Ligu Prvaka, odbrana nam je katastrofa. Pique je ocajan, nema nam ni Abidala. Tako da zavisimo od Puyola koji kuburi sa povredama, jedino Mascherano je taj koji je konstantan.
Pique od kad otrese Sakiru otrese i stabilnu igru. Pod hitno vratiti malu plavusu 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.