FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar neće dobiti otkaz, niti ga planira dati. Ugovorom je vezan do 2022 godine. Možda ga ovo malo i razdrma kao trenera, da počne da radi svoj posao i da malo uredi stanje u ekipi.
Amar od dolaska u svim takmičenjima
Utakmice: 63
Pobjede: 34
Neriješeno: 14
Porazi: 15
Amar od dolaska u svim takmičenjima
Utakmice: 63
Pobjede: 34
Neriješeno: 14
Porazi: 15
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Malo smo naopako krenuli u ove procese. Kao prvo treba uraditi promjene u struci. Amaru reći da se povuče, bolje sam, nego da bude otjeran. I to po svaku cijenu, da nas tuži, blokira, fama oko tih njegovih potraživanja se mora po svaku cijenu završiti zauvijek. Uz njega resetovati i cijeli stručni štab. Igrači na žalost moraju ostati, bar do kraja sezone, ali ne sumnjam da bi se Amarovim odlaskom i stanje u ekipi znatno popravilo. Pametnom dosta. Tek nakon toga organizovati ponovo vanrednu skupštinu, i otvoreno i iskreno, kao Željovci otvoriti karte i porazgovarati o svemu. Neka ostnu oni koji su spremni zasukati rukave i raditi, bez obzira ko je na kojoj poziciju u klubu. Valjda se uključe i svi oni koji nisu bili spremni da rade u Željinom interesu dok je Amar tu. Sa trenera i ekipe skinuti sve imperative rezultata u ovovj sezoni, i ubaciti mlađe igrače, spremen da trče, bore se daju i više nego što mogu, i početi spremati ekipu za budućnost. Dakle jedan totalni reset, skupštine, UO i struke.
Tako bi trebalo, ali očito je da smo krenuli nekim drugim putem, i pitanje je da li se ovo može napraviti ovako, jer mislim da sve druge opcije vode prema "Čelik scenariju"
Tako bi trebalo, ali očito je da smo krenuli nekim drugim putem, i pitanje je da li se ovo može napraviti ovako, jer mislim da sve druge opcije vode prema "Čelik scenariju"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
“ZELJO TREBA KRENUTI OD KANTONALNE”Newgeneration1921 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:18Sve ste u pravu, ali da razjasnimo da se nama bez onzira na sve ne moze desiti Celik iz mnogo razloga
“NOVI SMO CELIK”
Ovo su NAJVECE PICKE OD NAVIJACA ako se uopste mogu navijacima nazvati
DA MI JE VIDJETI TE VASE FACE SA TAKVIM RAZMISLJANJEM PICKE NAJVECE NA OVOJ PLANETI
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Tek kada i posljedni igrac ove debilne generacije napusti klub,tek tad mozes reci da smo krenuli sa restartom..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
JUG JAVI SE!
-
- Kontakt:
VeteranSA je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:31Malo smo naopako krenuli u ove procese. Kao prvo treba uraditi promjene u struci. Amaru reći da se povuče, bolje sam, nego da bude otjeran. I to po svaku cijenu, da nas tuži, blokira, fama oko tih njegovih potraživanja se mora po svaku cijenu završiti zauvijek. Uz njega resetovati i cijeli stručni štab. Igrači na žalost moraju ostati, bar do kraja sezone, ali ne sumnjam da bi se Amarovim odlaskom i stanje u ekipi znatno popravilo. Pametnom dosta. Tek nakon toga organizovati ponovo vanrednu skupštinu, i otvoreno i iskreno, kao Željovci otvoriti karte i porazgovarati o svemu. Neka ostnu oni koji su spremni zasukati rukave i raditi, bez obzira ko je na kojoj poziciju u klubu. Valjda se uključe i svi oni koji nisu bili spremni da rade u Željinom interesu dok je Amar tu. Sa trenera i ekipe skinuti sve imperative rezultata u ovovj sezoni, i ubaciti mlađe igrače, spremen da trče, bore se daju i više nego što mogu, i početi spremati ekipu za budućnost. Dakle jedan totalni reset, skupštine, UO i struke.

Pročepit će negdje.
https://sportsport.ba/fudbal/rangers-titula/392960
Dok ima Zeljovaca klub se nece ugasiti. Nije ni taj famozni Celik scenario poguban. Ukoliko budu normalni(a znamo da nisu) mogu srediti klub i cisti se vratiti u Premijer ligu, s infrastrukturom i bazom navijaca koju imaju mogu hladno biti u vrhu tabele. Ne treba ni spominjati koliko jednostavno se mi mozemo dozvati uz toliko Zeljovaca na jakim funkcijama, s jakim firmama i vezama, s najvecom bazom navijaca u drzavi i s infrastrukturom koju imamo, od stadiona do omladinskog pogona koji je ne tako davno bio ubjedljivo najjaci u drzavi. Samo malo pameti i sposobni ljudi u klubu.
Dok ima Zeljovaca klub se nece ugasiti. Nije ni taj famozni Celik scenario poguban. Ukoliko budu normalni(a znamo da nisu) mogu srediti klub i cisti se vratiti u Premijer ligu, s infrastrukturom i bazom navijaca koju imaju mogu hladno biti u vrhu tabele. Ne treba ni spominjati koliko jednostavno se mi mozemo dozvati uz toliko Zeljovaca na jakim funkcijama, s jakim firmama i vezama, s najvecom bazom navijaca u drzavi i s infrastrukturom koju imamo, od stadiona do omladinskog pogona koji je ne tako davno bio ubjedljivo najjaci u drzavi. Samo malo pameti i sposobni ljudi u klubu.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Treba se prema njemu odnositi kao i prema svakom drugom treneru, bez obzira na ime. Nema rezultata, losa igra, noga. Pa i Klopu se drma stolica a frajer osvojio sve sto se moze osvojiti...KANA je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:17Bogami mora letiti nema drugezeljovac21 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:16Kako se covjek posra po svemu sto ga je krasilo do sada i navuce gnjev navijaca, nevjerovatno.makar iz kantonalne krenuli
-
- Kontakt:
Igrači su najveći krivci. Sinoć gledam Velež - Borac. Pa ti igrači Veleža su borbom POJELI Borac, volio bi negdje vidjeti statistiku pretrcani kilometara. A znam 100% da igraju za smijesne pare kakvi neki nasi primanu. Sramota kakve igre pruzaju od prvog do zadnjeg.
Ja bi sad pristao da u Srijedu u pocetnom budu Gasal, Kulasin, Durakovic, Muftic, Hrelja i Nargalic.
Ja bi sad pristao da u Srijedu u pocetnom budu Gasal, Kulasin, Durakovic, Muftic, Hrelja i Nargalic.
Mora se promijeniti strucni stab. Po izjavi Badzaka novac treba iskljuciti kao potencijalni problem. Znaci ili su odnosi losi ili Osim nema volju, ideju sta god. On je "krupnija" riba sa svojim strucnim stabom i to prvo treba rijesiti, igraci su "sitnija", ali nikako se ne smiju zanemariti u smislu neke odgovornost, odgovora, ribanja. Amar mora biti svjestan da njemu nema spasa u kontekstu ostanka na klupi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoće li se mašnica oglasiti
najgore ako se ode tim putem dok se ne stave stvari sa amarom na papir i cistac niko normalan nece doci da nesto radi pokusava pa da ovome kad se cefne da ga minira i otjera jednostavno potrosili smo sve osobe koje su htjele pomoci i sad smo nad provalijom sa malim sansama za oporavak dok se sve sa amarom ne iznese na cistacHongKong je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:35https://sportsport.ba/fudbal/rangers-titula/392960
Oglasi se Londonska pi*****
Sta ce se on oglasiti? Smijem ruku dati da levat ne zna ni da igramo tj. Izasli na teren danas.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Sto se tice trenera u nasem klubu vjerujem da @braco ima bolje podatke, ali koliko se mogu sjetiti samo je Amar na nasoj klupi imao vise od dva prelazna roka na raspolaganju. Nakon Hadzije s kraja proslog stoljeca. Kada je otisao Amar prvi put ostao je Odovic, pa onda Plisek, pa su se redali opet Hadzija, Ninkovic, Dzelo, Starovlah, Djurbuzovic, do povratka Amara. Imao je on opet par sezona na raspolaganju pa onda opet ludilo: Memic, Djurbuzovic, Adzem, Odovic, Mulalic, Capljic, Kostic, Petrovic, Adzem, Odovic do novog povratka Amara. Ako se ne varam Odovic i Adzem su u tri navrata vodili klub, Hadzija u dva, Djurbuzovic i Memic mislim takodjer dva. Jedino je Amar imao podrsku kluba i navijaca da nesto napravi na klupi. Svi ostali su imali najvise dva prelazna roka da vode ekipu i tu treba traziti razloge za neuspjeh.
Cuva Bog Zelju svog!
Nisu krivi igrači što nećemo biti šampioni. Oni ne mogu bolje od ovoga. Ne možemo očekivati da ovi igrači imaju konstantu koju će držat tokom čitavu polusezone. Jednostavno svi igrači su nam po principu toplo-hladno i kad imaju svoj dan mogu pobjediti bilo koga, a često i kiksat protiv najlošijeg tima. A kad igrač tako varira znači da nema visok kvalitet već se maximalno radi o solidnom igraču. U idealnim uslovima jedini igrači koji mogu imati konsantu su Ikić i Štilić.
Tako da nadam se da ste razumjeli u kojem smislu govorim da igrači nisu krivi za gubitak titule. Jednostavno krivi su oni koji su nas doveli do toga da imamo igrački kadar kakav imamo. Koliko god sam ja ljut na jednog lupam Veselog, ja znam da jednostavno on ne može biti kvalitetno krilo i samim tim kao redovan prvotimac on ne može biti dio mozaika koji će ti donijeti titulu. I naravno ne mislim samo na Veselog nego na većinu igrača u rosteru.
Tako da nadam se da ste razumjeli u kojem smislu govorim da igrači nisu krivi za gubitak titule. Jednostavno krivi su oni koji su nas doveli do toga da imamo igrački kadar kakav imamo. Koliko god sam ja ljut na jednog lupam Veselog, ja znam da jednostavno on ne može biti kvalitetno krilo i samim tim kao redovan prvotimac on ne može biti dio mozaika koji će ti donijeti titulu. I naravno ne mislim samo na Veselog nego na većinu igrača u rosteru.
Ma naravno ali svakako se treba rijesiti ovog skarta,previse debila i ispodprosjecnih igraca je dobilo okalko priliku da igra u jednom Zelji..braco je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:44Nisu krivi igrači što nećemo biti šampioni. Oni ne mogu bolje od ovoga. Ne možemo očekivati da ovi igrači imaju konstantu koju će držat tokom čitavu polusezone. Jednostavno svi igrači su nam po principu toplo-hladno i kad imaju svoj dan mogu pobjediti bilo koga, a često i kiksat protiv najlošijeg tima. A kad igrač tako varira znači da nema visok kvalitet već se maximalno radi o solidnom igraču. U idealnim uslovima jedini igrači koji mogu imati konsantu su Ikić i Štilić.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Gotovo ista ova ekipa je u prva cetiri kola osvojila 12 bodova i to, manje vise, na dominantan nacin. Izdominirali Veleza kuci, Slobodu i Radnika na strani, Borcu jos tricu trebali utrpati.. Pitanje je sta je puklo posle.. U mnogim utakmicama je evidentan manjak volje kod glavnih igraca.. Ovo sto gledamo od Stile nije Stila.. Ovo je 20% Stile.. Vecina njih moze bar 50% bolje..
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 06 mar 2021, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Amar out
Badzak je jasno, i drago mi je sto je to uradio, dva krivca naveo za ovo, a to su Amar i igraci. Znaci nema potrebe da se bilo ko proziva kad potpredsjednik prozove njih javno, a pritom ne stedi sebe u smislu da se pravda i krije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."