Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nazalost desilo se ono sto niko nije htio na tim utakmicama, kompenzacija i uvijek su se ovakve greske kompenzirale na utakmicama protiv davljenika. Tako ce i bit dok se svi u glas ne dignu protiv saveza.
-
sergejevic
- Kontakt:
Ma pitari stari lazovi. Samo da im je zajebat Zelju, i nema u sta se nece upustiti da ukaljaju ime najveceg i najtrofejnijeg kluba u drzavi. Odrasli smo uz njihove lovacke price i pokusaje da se umanji bilo kakav Zeljin uspjeh.
tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je kad raja po forumima i po gradu prica da je nesto neregularno, a drugo kada to u saopstenju pricaju celni ljudi nekog kluba.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma ja konkretno priče o tome da je Željo kupio titule i da je Željo izbacio Slobodu iz lige nastale u kafićima u Tuzli i Sarajevu između lokalnih mahalaša dok su pili jutarnju kafu i ispunjavali kladionicu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To ste vi nešto bolji po tom pitanju?sergejevic je napisao/la:Ma pitari stari lazovi. Samo da im je zajebat Zelju, i nema u sta se nece upustiti da ukaljaju ime najveceg i najtrofejnijeg kluba u drzavi. Odrasli smo uz njihove lovacke price i pokusaje da se umanji bilo kakav Zeljin uspjeh.
Ili da je vas duhovni vodja pile sjedo sa Husrefom i pio caj od sipka pred sami finis sezone i ovaj mu rekao kako je sta namjesteno da bi na kraju glavna karika tog namjestanja (pile vas uvjeravao da ce Travnik pustiti Vitezu) tek tako jadno pala u vodu demoliranjem Vitezana.FaraonTM je napisao/la:Ma ja konkretno priče o tome da je Željo kupio titule i da je Željo izbacio Slobodu iz lige nastale u kafićima u Tuzli i Sarajevu između lokalnih mahalaša dok su pili jutarnju kafu i ispunjavali kladionicu
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Mi hilmaga ne kaljamo ime najvećeg i najtrofejnijeg kluba u drzavi, mi ga volimohilmo je napisao/la:To ste vi nešto bolji po tom pitanju?sergejevic je napisao/la:Ma pitari stari lazovi. Samo da im je zajebat Zelju, i nema u sta se nece upustiti da ukaljaju ime najveceg i najtrofejnijeg kluba u drzavi. Odrasli smo uz njihove lovacke price i pokusaje da se umanji bilo kakav Zeljin uspjeh.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Znaš ti dobro na šta sam ja mislio!!!Ajzea je napisao/la:Mi hilmaga ne kaljamo ime najvećeg i najtrofejnijeg kluba u drzavi, mi ga volimohilmo je napisao/la:To ste vi nešto bolji po tom pitanju?sergejevic je napisao/la:Ma pitari stari lazovi. Samo da im je zajebat Zelju, i nema u sta se nece upustiti da ukaljaju ime najveceg i najtrofejnijeg kluba u drzavi. Odrasli smo uz njihove lovacke price i pokusaje da se umanji bilo kakav Zeljin uspjeh.
Kakve veze ima pile i piletov pile i Husref i čaj i Travnik i Vitez sa pričom o Želji?Bolanos je napisao/la:Ili da je vas duhovni vodja pile sjedo sa Husrefom i pio caj od sipka pred sami finis sezone i ovaj mu rekao kako je sta namjesteno da bi na kraju glavna karika tog namjestanja (pile vas uvjeravao da ce Travnik pustiti Vitezu) tek tako jadno pala u vodu demoliranjem Vitezana.FaraonTM je napisao/la:Ma ja konkretno priče o tome da je Željo kupio titule i da je Željo izbacio Slobodu iz lige nastale u kafićima u Tuzli i Sarajevu između lokalnih mahalaša dok su pili jutarnju kafu i ispunjavali kladionicu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Kakve veze ima pile i piletov pile i Husref i čaj i Travnik i Vitez sa pričom o Želji?Bolanos je napisao/la:Ili da je vas duhovni vodja pile sjedo sa Husrefom i pio caj od sipka pred sami finis sezone i ovaj mu rekao kako je sta namjesteno da bi na kraju glavna karika tog namjestanja (pile vas uvjeravao da ce Travnik pustiti Vitezu) tek tako jadno pala u vodu demoliranjem Vitezana.FaraonTM je napisao/la:Ma ja konkretno priče o tome da je Željo kupio titule i da je Željo izbacio Slobodu iz lige nastale u kafićima u Tuzli i Sarajevu između lokalnih mahalaša dok su pili jutarnju kafu i ispunjavali kladionicu
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Svašta 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
sergejevic
- Kontakt:
Sve se zna i sve je jasno.hilmo je napisao/la:To ste vi nešto bolji po tom pitanju?sergejevic je napisao/la:Ma pitari stari lazovi. Samo da im je zajebat Zelju, i nema u sta se nece upustiti da ukaljaju ime najveceg i najtrofejnijeg kluba u drzavi. Odrasli smo uz njihove lovacke price i pokusaje da se umanji bilo kakav Zeljin uspjeh.
Eto ti mi navedi jedan primjer gdje se neka uprava na cijelom svijetu zalia sto ih je sudija pogurao. Samo jedan, moze i iz Pakistana, Indonezije, Madagaskara, bilo gdje.
Supak kalja ime Zelje jer uprava nije napisala saopstenje sto nas je sudija pogurao. Sad je kao Zeljo neposten jer to nije uradio, a nigdje niko u svijetu fudbala to nije uradio, ali naravno Zeljo ne smije istupiti u javnost i zaliti se jer je pokraden. Mozete se vi dizati do mile volje i glumiti neke divove, ali uvijek je tu Zeljo da vas spusti.
Kao sto rekoh, sve je jasno i sve se zna.
Ne bih ja al' ne mogu demagogije brateubrile je napisao/la:Ja teskih tema
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma pusti Bolanosa. Simpatise Sarajevo, a Zeljo mu u srcu, ne zna jadan vise sta bi od mukeFaraonTM je napisao/la:Ne bih ja al' ne mogu demagogije brateubrile je napisao/la:Ja teskih tema
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Sabinho šupljak, smijem ruku u vatru staviti da je ovo on, znam ga u dušu to je mučki provokatorbrile je napisao/la:
Ma pusti Bolanosa. Simpatise Sarajevo, a Zeljo mu u srcu, ne zna jadan vise sta bi od muke
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Sabinho šupljak, smijem ruku u vatru staviti da je ovo on, znam ga u dušu to je mučki provokatorbrile je napisao/la:
Ma pusti Bolanosa. Simpatise Sarajevo, a Zeljo mu u srcu, ne zna jadan vise sta bi od muke
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
FaraonTM je napisao/la:Sabinho šupljak, smijem ruku u vatru staviti da je ovo on, znam ga u dušu to je mučki provokatorbrile je napisao/la:
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Eto vidiš brile indirektno me optužuje da znam da je zapravo Sabinho al' se pravim budalaBolanos je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Sabinho šupljak, smijem ruku u vatru staviti da je ovo on, znam ga u dušu to je mučki provokatorbrile je napisao/la:
Ma pusti Bolanosa. Simpatise Sarajevo, a Zeljo mu u srcu, ne zna jadan vise sta bi od mukeKad sam vam cestitao pobjedu u derbiju naglasio sam u potpisu - sabinho tako da se ne krijem. Nikakav mucki provokator vec krajnje objektivan forumas.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sad kontam, Aubameyang od četvrtka do nedelje zabio dva hattricka za Dortmund (uz to putovali 3,5 hiljade kilometara).
Kod nas se trener aktuelnog šampiona žali da im je teško odigrati tri utakmice u sedam dana.
Kod nas se trener aktuelnog šampiona žali da im je teško odigrati tri utakmice u sedam dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.