Pa pola tima im neće igrati u finalu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Fakatlegenda reala je napisao/la:E sad ako ne odemo u finale i ne uzmemo tu desetu titulu nećemo nikad![]()
Prestiže me, definitivno, ne valja prejudicirati, ali mislim da su svi u Realu svjesni prilike koja se ukazala i ovo je samo dodatni plus za sutrašnji meč, ne da ne biste imali šanse sa barcelonom, ali šanse se ipak mnogo povećavaju sa oslabljenim Chelsiem kao protivnikom.legenda reala je napisao/la:E sad ako ne odemo u finale i ne uzmemo tu desetu titulu nećemo nikad![]()
Osvetit cemo vas,pa niste vi nama svakomandraX je napisao/la:Pošto ne'am tamo na temi Barce zaista ništa pametno za napisat', ovdje ću vama nešto šarnut, nadam se da nemate ništa protiv...ne mrzim Bayern, dragi su mi, al' bi volio da prođete sutra više nego Boga vidjet'...i da uništite ove engleske futavce (rezultatski)...Sretno sutra!
meni je bilo dosta i ono u subotu sve ovo ostalo je bonusHarrison je napisao/la:Ljudi, al fakat, ova sedmica je krenula fantasticno, jos samo da se i sutra nastavi. Prvo pok.aramo Farsu u njenoj rezidenciji, pa onda svjedocimo kako ih i Chelsa po.kara takodjer u njihovoj vili sa igracem manje, sa sudijom na ledjima i pred skoro 100 hiljada njihovih navijaca... Pa sta vise dodati?
netreba se radovat tudjoj nesreciHarrison je napisao/la:Ljudi, al fakat, ova sedmica je krenula fantasticno, jos samo da se i sutra nastavi. Prvo pok.aramo Farsu u njenoj rezidenciji, pa onda svjedocimo kako ih i Chelsa po.kara takodjer u njihovoj vili sa igracem manje, sa sudijom na ledjima i pred skoro 100 hiljada njihovih navijaca... Pa sta vise dodati?
I ja sam istog misljenja k`o i ti ali isto sam mislio i prije ovog susreta u minhenu.nanek je napisao/la:Ma ja sam uvjeren u nase finale! HALA MADRID! Nema tu puno price, bolji smo razvalit cemo ih i cao!
Uvjereni ste bili i u pobjedu u Minhenu.nanek je napisao/la:Ma ja sam uvjeren u nase finale! HALA MADRID! Nema tu puno price, bolji smo razvalit cemo ih i cao!
Mislim da je to nezahvalno govoriti druze.To isto su govorili navijaci Barcelone ali i pola foruma proteklih dana,da ce Barca vcrs razvalit CFC,demolirat i tako ta sranja,i sta se desilo?Da su ispali,još smo imali 10 igraca,tako da netreba nista unaprijed prognozirat.nanek je napisao/la:Ma ja sam uvjeren u nase finale! HALA MADRID! Nema tu puno price, bolji smo razvalit cemo ih i cao!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.