Nadam se da ce biti prvaci Belgije, na dobrom su putu.sajo10 je napisao/la:Milicevic vodi Gent ka grupnoj fazi Lige Prvaka!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Nadam se da ce biti prvaci Belgije, na dobrom su putu.sajo10 je napisao/la:Milicevic vodi Gent ka grupnoj fazi Lige Prvaka!
Treba i pasos i sportsko drzavljanstvo.Papastathopoulos je napisao/la:auu bravo majstore, treba li on sta rijesavati od papira da zaigra za nas ?
e jbg, znaci nista do Rusije 2018Goalgetter je napisao/la:Treba i pasos i sportsko drzavljanstvo.Papastathopoulos je napisao/la:auu bravo majstore, treba li on sta rijesavati od papira da zaigra za nas ?
Ja mislim da on ima nas pasos, samo ga treba produziti, ista situacija je i sa Salaticem.Goalgetter je napisao/la:Treba i pasos i sportsko drzavljanstvo.Papastathopoulos je napisao/la:auu bravo majstore, treba li on sta rijesavati od papira da zaigra za nas ?
Kopenhagen gubi, Nerminovic na aparatima.Cartman je napisao/la:De Nerminovicu reci ljudima sta govoris covjeku kad igra derbi.
Ista stvar je i sa Salaticem, samo trebaju produziti pasos i mogu predati papire za promjenu sportskog drzavljanstva. A ta promjena se moze dosta ubrzati ako iz naseg saveza budu urgirali, cak i do Izarela bi Milicevic mogao biti na raspolaganju, jer Svicarci ne bi trebali praviti probleme, a i preko Petkovica bi se mogla ubrzati papirologija iz Svicarskog saveza. Znaci, samo treba biti aktivan i raditi, sve se moze srediti brzo.SjeverniVjetar je napisao/la:Milicevic je u jednom intervjuu, ako nije izmisljen, izjavio da ima nas pasos , ali da ga treba produziti i da zeli igrati za BiH. To bi znacilo da je problem samo sportsko drzavljanstvo, a to traje 2-3 mjeseca?
Evo ga
U prošlosti je nastupao za omladinske selekcije Švicarske, ali debi u A timu ove zemlje nije dočekao. Ne krije da ima želju obući dres BiH.
"Pasoš Bosne i Hercegovine mi je istekao, a uskoro ga namjeravam produžiti. Ne bih imao ništa protiv nastupa u dresu BiH, ukoliko bih bio potreban novom selektoru. O bh. reprezentaciji mi je pričao Ervin Zukanović. Drago mi je što ga je krenulo u Chievu", dodao je Miličević.
02.01.2015
To i ja mislim. Ako se ne varam, produzenje pasosa je formalnost koja se obavi u svakoj ambasadi za desetak dana?Pivopija je napisao/la:Ista stvar je i sa Salaticem, samo trebaju produziti pasos i mogu predati papire za promjenu sportskog drzavljanstva. A ta promjena se moze dosta ubrzati ako iz naseg saveza budu urgirali, cak i do Izarela bi Milicevic mogao biti na raspolaganju, jer Svicarci ne bi trebali praviti probleme, a i preko Petkovica bi se mogla ubrzati papirologija iz Svicarskog saveza. Znaci, samo treba biti aktivan i raditi, sve se moze srediti brzo.SjeverniVjetar je napisao/la:Milicevic je u jednom intervjuu, ako nije izmisljen, izjavio da ima nas pasos , ali da ga treba produziti i da zeli igrati za BiH. To bi znacilo da je problem samo sportsko drzavljanstvo, a to traje 2-3 mjeseca?
Evo ga
U prošlosti je nastupao za omladinske selekcije Švicarske, ali debi u A timu ove zemlje nije dočekao. Ne krije da ima želju obući dres BiH.
"Pasoš Bosne i Hercegovine mi je istekao, a uskoro ga namjeravam produžiti. Ne bih imao ništa protiv nastupa u dresu BiH, ukoliko bih bio potreban novom selektoru. O bh. reprezentaciji mi je pričao Ervin Zukanović. Drago mi je što ga je krenulo u Chievu", dodao je Miličević.
02.01.2015
Ne zna se da li je produzio pasos, jer mislim da s njim nije bilo vise nikakvih intervjua nakon tog iz januara. Sportsko drzavljanstvo sigurno nije jer bi se pisalo o tome, tako da izgleda da se nije oko toga nista napravilo. Ali ne bi me iznenadilo da za utakmice u septembru vec bude na raspologanju, jer igra dosta dobro, a tad ce sigurno biti dosta promjena, neki ce otpasti a bice i ovih novih sto bi trebali srediti papire.SjeverniVjetar je napisao/la:To i ja mislim. Ako se ne varam, produzenje pasosa je formalnost koja se obavi u svakoj ambasadi za desetak dana?Pivopija je napisao/la:Ista stvar je i sa Salaticem, samo trebaju produziti pasos i mogu predati papire za promjenu sportskog drzavljanstva. A ta promjena se moze dosta ubrzati ako iz naseg saveza budu urgirali, cak i do Izarela bi Milicevic mogao biti na raspolaganju, jer Svicarci ne bi trebali praviti probleme, a i preko Petkovica bi se mogla ubrzati papirologija iz Svicarskog saveza. Znaci, samo treba biti aktivan i raditi, sve se moze srediti brzo.SjeverniVjetar je napisao/la:Milicevic je u jednom intervjuu, ako nije izmisljen, izjavio da ima nas pasos , ali da ga treba produziti i da zeli igrati za BiH. To bi znacilo da je problem samo sportsko drzavljanstvo, a to traje 2-3 mjeseca?
Evo ga
02.01.2015
Ovaj clanak je od januara, ocigledno se nije nista pokrenulo, jer bi do sada vec bila gotova procedura ?
Nista to, taraba, da je iz Zelje ili Sarajeva vec bi mu na ljeto predvidjali Real Madrid ili Brcelonu.Papastathopoulos je napisao/la:Vidim niko ne pise:
Vahid Hambo danas postigao dva gola u pobjedi njegovog kluba od 0:2 u kupu Finske....
Momak trpa i trpa