Kako na koju stranice se udje,razlicite cifre,zar je moguce da ce Lajpcig ovako nesto platiti za ipak "nepoznanicu"od igracaFRANK RIBERY je napisao/la: ↑14 jul 2023, 16:1743+6 bonusi Bild, TMAmirutah1988 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 16:02Openda oficijalno prešao u Lajpcig.
Konzerve ce iskesirati 38 miliona ,a opendin ugovor je do 2028![]()
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: Bundesliga
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sta rece opete neko dolazim u Bayern,I Leipzig potrosi 40+ miliona na napadaca,a vama West Ham uzima Alvareza.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 jul 2023, 16:19Cini se da ce Bajern i City zamijeniti igrace.
U Bajern dolazi mladjahni Walker, a u City ide levat Pavard.
Dobro je Bajern prosao, Walker sa 33 godine i u cvijetu mladosti ima kao i Mane jos sigurno 4-5 vrhunskih sezona pred sobom.
Usput koga ste Ono vi doveli,Nemchu za 30 miliona.
Jos neko???????
Nema sta napadate titulu I u ligi I u LP.
Ko ce vas zaustaviti veza Nemcha Can Brant napada Haller Malen I Adejemi
Pa ni City nema takav tim
Sta ces navijaci Dortmunda sjede kuci I cekaju bar neku glasinu o pojacanjima,pa na kraju odluce ocrniti druge klubove I njihova pojacanja.
Tuga na sto su spali.
Ali ima vremena,ostace valjda I za njih neko na popustu do desetak miliona iz Citya2,ili Realovog drugogg timA.
Jbg recesija prodas za 100 mil igraca I onda nemas za zamjenu ne za pojacanje.
Ali tu je Moukoko,on ce da proradi ove godine.
Ostao Brant,sta ces vise.
Imaju Sulea,Shloterbecka....pa gdje ce I'm biti kraj
Tuga na sto su spali.
Ali ima vremena,ostace valjda I za njih neko na popustu do desetak miliona iz Citya2,ili Realovog drugogg timA.
Jbg recesija prodas za 100 mil igraca I onda nemas za zamjenu ne za pojacanje.
Ali tu je Moukoko,on ce da proradi ove godine.
Ostao Brant,sta ces vise.
Imaju Sulea,Shloterbecka....pa gdje ce I'm biti kraj
Stvarno je zalosno gledati kako samoprozvani najveci konkurent Bayerna dovodi rezervnog igraca prosjecnog Wolfsburga za 30 miliona dok u RB stize momak koji je u top 4 strijelaca francuske lige i to za samo 8 miliona vise.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Opet samo o Dortmundu i Minhenu ,i prepucavanja.
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Openda > Nkunku
Baumgartner > Szoboszlai
Seiwald > Laimer
Gertruda > Gvardiol

Baumgartner > Szoboszlai
Seiwald > Laimer
Gertruda > Gvardiol
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Na stranu ova prepucavanja,upravo procitah da postoji ozbiljno neslaganje blago receno izmedju Khela I Terzica Po pitanju pojacanja.
Terzica je izgleda bas zelio Alvareza a Khel je taj Koji je odustao.
A izgleda slicno je I sa drugim pozicijama u timu I to je izgleda kocnica izmedju ostalog ,a Khel izgleda I cekaj prodaju ili odlaske sulza,Hazarda,Muniera.
Sve u svemu ne bas bajna situacija u Dortmundu,jer izgleda I Terzica je nezadovoljan ucinjenim do sada.
Vidjecemo Kako ce sve izgledati krajem augusta
Terzica je izgleda bas zelio Alvareza a Khel je taj Koji je odustao.
A izgleda slicno je I sa drugim pozicijama u timu I to je izgleda kocnica izmedju ostalog ,a Khel izgleda I cekaj prodaju ili odlaske sulza,Hazarda,Muniera.
Sve u svemu ne bas bajna situacija u Dortmundu,jer izgleda I Terzica je nezadovoljan ucinjenim do sada.
Vidjecemo Kako ce sve izgledati krajem augusta
Šta,? Jesul se cjenkaliAmirutah1988 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:49
Tomas Cvancara i zvanicno u Gladbahu.
Placen skoro 11 hiljada eura.
Mislim da ce ovo biti dobar transfer za Borusiju
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Raspitaj se,pa ces znatiarmando je napisao/la: ↑14 jul 2023, 20:07Šta,? Jesul se cjenkaliAmirutah1988 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:49
Mislim da ce ovo biti dobar transfer za Borusiju![]()
![]()
Evo sad sam zvao Rositzkog i veli da će izaći preko 10 i po MILIONA plus bonusi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 20:37Raspitaj se,pa ces znatiarmando je napisao/la: ↑14 jul 2023, 20:07Šta,? Jesul se cjenkaliAmirutah1988 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:49
![]()
I znaš šta mi je još rek'o? Da je mali dugajlija sklon povredama i da nerijetko ima loš karakter koji ispoljava na terenu. Lako gubi živce i zna udariti protivnika bez lopte. Onda, razumije se, kad mu ne ide.
Htio ga i Wolfsburg ali čeho se odlučio za tradiotionverein.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Čvančara novi Hrgota, čak je i isti broj uzeo
.
Puno se toga prodalo ali puno kupovalo do sada, biti će toga izgleda još ... Fokus na mlađe talente , na šta će to ličiti i kako će se Seoane u svemu tome snaći ostaje da se vidi
Puno se toga prodalo ali puno kupovalo do sada, biti će toga izgleda još ... Fokus na mlađe talente , na šta će to ličiti i kako će se Seoane u svemu tome snaći ostaje da se vidi
Agieren statt reagieren
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bravo ti gaarmando je napisao/la: ↑14 jul 2023, 21:14Evo sad sam zvao Rositzkog i veli da će izaći preko 10 i po MILIONA plus bonusi.
I znaš šta mi je još rek'o? Da je mali dugajlija sklon povredama i da nerijetko ima loš karakter koji ispoljava na terenu. Lako gubi živce i zna udariti protivnika bez lopte. Onda, razumije se, kad mu ne ide.
Htio ga i Wolfsburg ali čeho se odlučio za tradiotionverein.
![]()
-
bayernmiasanmia
- Kontakt:
Bilo je tu brat natezanja , ti drugi su trazili 16.000 hiljada , borusija ponudila 8 , i hajde , pa nedaj i nadju se na 11.000 , klinac je nevidjeni talenat i prekucace bundesligu!!armando je napisao/la: ↑14 jul 2023, 20:07Šta,? Jesul se cjenkaliAmirutah1988 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:49
![]()
En u borusiji trljaju ruke , bili su bolji od svih konkurenata.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Mislim da ni ti sam ne znas sta ti je smješno.bayernmiasanmia je napisao/la: ↑15 jul 2023, 02:39Bilo je tu brat natezanja , ti drugi su trazili 16.000 hiljada , borusija ponudila 8 , i hajde , pa nedaj i nadju se na 11.000 , klinac je nevidjeni talenat i prekucace bundesligu!!armando je napisao/la: ↑14 jul 2023, 20:07Šta,? Jesul se cjenkaliAmirutah1988 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:49
![]()
En u borusiji trljaju ruke , bili su bolji od svih konkurenata.![]()
Najbolje da ti odes i zaigras u Bundesligi,a ne da se bezveze ovdje cerekaš,pa da vidimo tvoju vrijednost
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zaniolo u RB, kralju jel dobar transfer ili ne? 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jest
Za razliku od ovih nepoznatih, Zaniolo je već poznato i dokazano ime
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
bayernmiasanmia
- Kontakt:
Koji lik je Haaland , iz svih pozicija zabija
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Xavi Simons na pozajmici u Lajpcigu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.