Uvjereni ste bili i u pobjedu u Minhenu.
ma mozemo mi pricat vako nako na igracima je sutra da pokazu ko je bolji, ja se naravno kao navijac nadam prolasku Reala kao sto se i svaki navijac Bayerna nada prolasku svog tima...
Hala Madrid!!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Realno sudija je večeras maximalno fer bio. Crveni čist ko suza. Terry je mogao pokopat svoj klub samo tako, i jeste. Sada igraju finale bez 3 standardna igrača. To je zaista "lijep" hendikep za protivnika (Real il' Bayern). Penal za barcu također čist ko suza, drogba nasjeo na fol. Čelzi više sretno nego spretno prošao. Ai to je fudbal. Samo da nama ne bude sutra isto.Harrison je napisao/la:Ljudi, al fakat, ova sedmica je krenula fantasticno, jos samo da se i sutra nastavi. Prvo pok.aramo Farsu u njenoj rezidenciji, pa onda svjedocimo kako ih i Chelsa po.kara takodjer u njihovoj vili sa igracem manje, sa sudijom na ledjima i pred skoro 100 hiljada njihovih navijaca... Pa sta vise dodati?
HzBvB je napisao/la:Ako se ne varam kad je bilo finale u Madridu 2010 g ugostili ste Bayern-a , sad je vrijeme da vam se revansiraju![]()
![]()
Mourinho deri kobasicara ( ko te hebo jednom hebat ce te opet)
Sretno Vam....samo u kost smrde iz **** pokrajine !
Sve si u pravu, al ne znam kako nemas ni malo sumnjenanek je napisao/la:Ali ja sam uvijek optimista, nema tu pesimizma nikakvog bolji smo duplo, ma troduplo.Bolan ono na alianz areni je bio njihov mali trenutak inspiracije, a svi smo vidjeli za 3 dana sto je Real igrao onako.(mali uefalonci su nastradali)
I naravno da ocekujem finale, i doslovno razvaljivanje veceras, i onako vidis da se saketaju ona dvojca po svlacionici pa ocekujem tako nesto veceras i na terenu![]()
A sa chelseom igramo u finalu bez njihova 4 najbolja igraca, jos Drogba se moze tu dodati.
MA SAMPIONI! HALA MADRID!
Od čega?Saurman je napisao/la:Lijepi strah.
nesikraj se.Saurman je napisao/la:Lijepi strah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.