FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jun 2018, 21:42

Gledao sam par tekmi Slobode iz Užica, imaju strašnog napadača, Gavrić, momak trči cijelih 90 minuta gore dole, sve bi dao da takvog špica imamo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2018, 21:44

BordoSarajevo je napisao/la:Gledao sam par tekmi Slobode iz Užica, imaju strašnog napadača, Gavrić, momak trči cijelih 90 minuta gore dole, sve bi dao da takvog špica imamo
Zove se Ahmet i nosi 9-ku :urnebes: :rol:

Jesi gledo kakvog sto zabije 15-20 komada po sezoni? Taj nam treba malo vise :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 jun 2018, 21:44

Nije upitno da Arezina zna igrati ali mislim da to nije prioritet. Da tu pare dajemo. Plus, imamo dosta finih igraca na sredini vec.
Nadam se da su trojac koji se spominje kroz medije; stoper Dupovac, napadac Dilaver/Kunicneko-treci i krilo Sehic/neko-drugi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2018, 21:45

DenchiNL je napisao/la:Da dovedemo jakog lijevog beka napio bi se ko majka.... :D
I treba nam spic za prve postave , Ahmet ima ugovor do 20-te, znaci lagano ce ga odradit mozda dobije produzenje na godinu ako bude fenomenalan, dobar bi bio neki od 25-28 da bas zaigra pravo...
I zamjena za Sarica, znaci play, organizator igre...

Vrlo je moguce i da se uopste ne trazi lijevi bek, tuzno ali vrlo moguce.....krilo ili stoper mogu bit prioritetniji struci....
Sta fali Vegi onom?Jest kocka al bi se mogla isplatiti.
Ako se vec nece gledati ozbiljnije na Pidru.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2018, 21:47

mma_hz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Da dovedemo jakog lijevog beka napio bi se ko majka.... :D
I treba nam spic za prve postave , Ahmet ima ugovor do 20-te, znaci lagano ce ga odradit mozda dobije produzenje na godinu ako bude fenomenalan, dobar bi bio neki od 25-28 da bas zaigra pravo...
I zamjena za Sarica, znaci play, organizator igre...

Vrlo je moguce i da se uopste ne trazi lijevi bek, tuzno ali vrlo moguce.....krilo ili stoper mogu bit prioritetniji struci....
Sta fali Vegi onom?Jest kocka al bi se mogla isplatiti.
Ako se vec nece gledati ozbiljnije na Pidru.
Mislim da nece uzet mjesto Bekicu ove sezone...a sljedece vec imas ove iz juniora Islamovice koji su odlicni...da smo ko hercegovci doveli bi ga i poslali u olimpic da igra....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 17 jun 2018, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jun 2018, 21:48

DenchiNL je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Gledao sam par tekmi Slobode iz Užica, imaju strašnog napadača, Gavrić, momak trči cijelih 90 minuta gore dole, sve bi dao da takvog špica imamo
Zove se Ahmet i nosi 9-ku :urnebes: :rol:

Jesi gledo kakvog sto zabije 15-20 komada po sezoni? Taj nam treba malo vise :rol:
Mislim da bi ovaj Gavrić išao preko te granice, gledao sam ga tri tekme, oduševio me, dajte mi broj Faruka imam mu nešto reć :mrgreen:
FK Sarajevo

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 jun 2018, 21:56

Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2018, 21:57

Historicar je napisao/la:Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
Nista dok Husrefa ne zamjeni pa ga vidimo na dijelu :mrgreen:

Btw Arezina je novi igrac Zeljeznicara,dali su im ovog malog Hirosa da potpise pro ugovor za to im nista nisu duzni platiti vec ce im dati Arezinu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2018, 22:17

Dobar je arezina kad mu se igra samo me strah da ga metropolis ne otme ipak dobar je tamo bakšiš.
You are someone else I am still right here

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2018, 22:21

Historicar je napisao/la:Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
Al kakav je gospodin, nema dalje. Tačno sam se osjećao ponosnim što je jedna onakva ikona igrala za nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 17 jun 2018, 23:02

VADI PASOŠE!

Dabogda da više ikad dočekamo Evropu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 17 jun 2018, 23:16

Sommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...
JURIŠ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jun 2018, 23:25

midzuka je napisao/la:Sommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...
zar nisu tad vodili klub najveci grobari kluba a igrao klan Puzigaca,okic,tatomirovic,berberovic,bilbija :crazy: :damn:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 17 jun 2018, 23:41

bordobijeli je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Sommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...
zar nisu tad vodili klub najveci grobari kluba a igrao klan Puzigaca,okic,tatomirovic,berberovic,bilbija :crazy: :damn:
Svaka Uprava ima(je imala) svoje pluseve i minuse. A te evropske utakmice su bile mozda i najveci plus te Uprave, koliko god su nas Kup i Titula usrecili.
JURIŠ

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 jun 2018, 23:44

Budimo realni prva Uprava se kritikovala jer smo mislili da se još više može izvući. (Ipak je noDi tako obećavao)
Sve ostalo je posljedica njegih preambicioznih planova i ideja. Da je skratio jezik na vrijeme mislim da bi bolje i on prošao, a i ta garnitura ljudi, a bolje bi definitivno i nama bilo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jun 2018, 00:02

High je napisao/la:VADI PASOŠE!

Dabogda da više ikad dočekamo Evropu!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jun 2018, 00:15

skoroalen je napisao/la:
Al kakav je gospodin, nema dalje. Tačno sam se osjećao ponosnim što je jedna onakva ikona igrala za nas.
Bio je Lelic jedne sampionske generacije. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jun 2018, 00:17

Sabinho je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Bio je Lelic jedne sampionske generacije. :kafa:
Kad Sanjin s nekim autsajderima dobije Špance na Mundijalu 2050. :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jun 2018, 00:21

Hoce, na suprotnoj klupi cs sjediti tada vec ugledni strateg Altiparmakovski!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jun 2018, 00:24

Sabinho je napisao/la:Hoce, na suprotnoj klupi cs sjediti tada vec ugledni strateg Altiparmakovski!
Yebe ih što nisu iz šampionske generacije. Veće stvari treba očekivat od Darija Purića.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 21 gost.