FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledao sam par tekmi Slobode iz Užica, imaju strašnog napadača, Gavrić, momak trči cijelih 90 minuta gore dole, sve bi dao da takvog špica imamo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zove se Ahmet i nosi 9-kuBordoSarajevo je napisao/la:Gledao sam par tekmi Slobode iz Užica, imaju strašnog napadača, Gavrić, momak trči cijelih 90 minuta gore dole, sve bi dao da takvog špica imamo

Jesi gledo kakvog sto zabije 15-20 komada po sezoni? Taj nam treba malo vise

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije upitno da Arezina zna igrati ali mislim da to nije prioritet. Da tu pare dajemo. Plus, imamo dosta finih igraca na sredini vec.
Nadam se da su trojac koji se spominje kroz medije; stoper Dupovac, napadac Dilaver/Kunicneko-treci i krilo Sehic/neko-drugi.
Nadam se da su trojac koji se spominje kroz medije; stoper Dupovac, napadac Dilaver/Kunicneko-treci i krilo Sehic/neko-drugi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sta fali Vegi onom?Jest kocka al bi se mogla isplatiti.DenchiNL je napisao/la:Da dovedemo jakog lijevog beka napio bi se ko majka....![]()
I treba nam spic za prve postave , Ahmet ima ugovor do 20-te, znaci lagano ce ga odradit mozda dobije produzenje na godinu ako bude fenomenalan, dobar bi bio neki od 25-28 da bas zaigra pravo...
I zamjena za Sarica, znaci play, organizator igre...
Vrlo je moguce i da se uopste ne trazi lijevi bek, tuzno ali vrlo moguce.....krilo ili stoper mogu bit prioritetniji struci....
Ako se vec nece gledati ozbiljnije na Pidru.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mislim da nece uzet mjesto Bekicu ove sezone...a sljedece vec imas ove iz juniora Islamovice koji su odlicni...da smo ko hercegovci doveli bi ga i poslali u olimpic da igra....mma_hz je napisao/la:Sta fali Vegi onom?Jest kocka al bi se mogla isplatiti.DenchiNL je napisao/la:Da dovedemo jakog lijevog beka napio bi se ko majka....![]()
I treba nam spic za prve postave , Ahmet ima ugovor do 20-te, znaci lagano ce ga odradit mozda dobije produzenje na godinu ako bude fenomenalan, dobar bi bio neki od 25-28 da bas zaigra pravo...
I zamjena za Sarica, znaci play, organizator igre...
Vrlo je moguce i da se uopste ne trazi lijevi bek, tuzno ali vrlo moguce.....krilo ili stoper mogu bit prioritetniji struci....
Ako se vec nece gledati ozbiljnije na Pidru.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 17 jun 2018, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mislim da bi ovaj Gavrić išao preko te granice, gledao sam ga tri tekme, oduševio me, dajte mi broj Faruka imam mu nešto rećDenchiNL je napisao/la:Zove se Ahmet i nosi 9-kuBordoSarajevo je napisao/la:Gledao sam par tekmi Slobode iz Užica, imaju strašnog napadača, Gavrić, momak trči cijelih 90 minuta gore dole, sve bi dao da takvog špica imamo![]()
![]()
Jesi gledo kakvog sto zabije 15-20 komada po sezoni? Taj nam treba malo vise

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
Nista dok Husrefa ne zamjeni pa ga vidimo na dijeluHistoricar je napisao/la:Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.

Btw Arezina je novi igrac Zeljeznicara,dali su im ovog malog Hirosa da potpise pro ugovor za to im nista nisu duzni platiti vec ce im dati Arezinu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobar je arezina kad mu se igra samo me strah da ga metropolis ne otme ipak dobar je tamo bakšiš.
You are someone else I am still right here
Al kakav je gospodin, nema dalje. Tačno sam se osjećao ponosnim što je jedna onakva ikona igrala za nas.Historicar je napisao/la:Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
VADI PASOŠE!
Dabogda da više ikad dočekamo Evropu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...
JURIŠ
-
- Kontakt:
zar nisu tad vodili klub najveci grobari kluba a igrao klan Puzigaca,okic,tatomirovic,berberovic,bilbijamidzuka je napisao/la:Sommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...

Svaka Uprava ima(je imala) svoje pluseve i minuse. A te evropske utakmice su bile mozda i najveci plus te Uprave, koliko god su nas Kup i Titula usrecili.bordobijeli je napisao/la:zar nisu tad vodili klub najveci grobari kluba a igrao klan Puzigaca,okic,tatomirovic,berberovic,bilbijamidzuka je napisao/la:Sommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...![]()
JURIŠ
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Budimo realni prva Uprava se kritikovala jer smo mislili da se još više može izvući. (Ipak je noDi tako obećavao)
Sve ostalo je posljedica njegih preambicioznih planova i ideja. Da je skratio jezik na vrijeme mislim da bi bolje i on prošao, a i ta garnitura ljudi, a bolje bi definitivno i nama bilo.
Sve ostalo je posljedica njegih preambicioznih planova i ideja. Da je skratio jezik na vrijeme mislim da bi bolje i on prošao, a i ta garnitura ljudi, a bolje bi definitivno i nama bilo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BordoSarajevo
- Kontakt:
High je napisao/la:VADI PASOŠE!

FK Sarajevo
Bio je Lelic jedne sampionske generacije.skoroalen je napisao/la:Al kakav je gospodin, nema dalje. Tačno sam se osjećao ponosnim što je jedna onakva ikona igrala za nas.Historicar je napisao/la:Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad Sanjin s nekim autsajderima dobije Špance na Mundijalu 2050.Sabinho je napisao/la:Bio je Lelic jedne sampionske generacije.skoroalen je napisao/la:Al kakav je gospodin, nema dalje. Tačno sam se osjećao ponosnim što je jedna onakva ikona igrala za nas.Historicar je napisao/la:Čestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.

Hoce, na suprotnoj klupi cs sjediti tada vec ugledni strateg Altiparmakovski!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Yebe ih što nisu iz šampionske generacije. Veće stvari treba očekivat od Darija Purića.Sabinho je napisao/la:Hoce, na suprotnoj klupi cs sjediti tada vec ugledni strateg Altiparmakovski!