FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I sta cemo sad sa Sevkijom Resicem? Peglat ga po klupi dok ne napuni 22 godine pa ga onda otpisat kao Herica? To je taj plan i vizija razvoja mladih igraca?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bravo za komentar!umjetniksabrojem9 je napisao/la:Jedan sam od najvećih kritičara Uprave, ali što se tiče Benjamina Tatara ja sam optimista. Zašto? Momak je u sezoni 16/17 bio prvi strijelac HNL-a i kada je otišao u Belupo poslije toga bila je rasprava na forumu kako nam je opet promakao talenat sa bh. pasošem. Momak zna igrati, to je sigurno, a zasto nije igrao u Belupu je poprilicno jednostavno. Vratili su u januarau Mateasa Delića ponajveću legendu kluba koji igra na poziciji Tatara, dok u vrhu napada imaju Mirka Ivanovskog koji je sad presao u Hajduk i docekan kao C. Ronaldo. Belupo je koliko god se to nekima nesvidjelo igracki mnogo jaci od nas i dobili bi nas bez problema. Boljka tog kluba je samo sto nije velik kao Hajduk, ali igrackim kvalitetom nezaostaje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- StariGrad071
- Kontakt:
Mislim, vako po statistici je nidje veze, ali ga niko nije gledao. Vidjet cemo.
Može li neko postaviti statistiku Zakarića dok je igrao u Slavenu Belupo, hvala.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije uopšte loš igrač, barem ja tako mislim. Najbolje su upoznati ovi što su pratili HNL, tako da.. Od svih pojačanja, koja su stigla u prethodnih godinu dana, on se može izdvojiti s Crepuljom. Mislim da će laganini izgurati Halilovića iz prve postave, koji nije ništa specijalno.
Ja mu želim sreću, sve je na njemu. I nije mala stvar to što je igrao za Belupo, koliko god se to nekome učinilo smiješno, jer Belupo ima jako dobrih igrača. Siguran sam da bi nas sad dobili za jedno poluvrijeme, tako da nisu nimalo za potcjeniti.
Ja mu želim sreću, sve je na njemu. I nije mala stvar to što je igrao za Belupo, koliko god se to nekome učinilo smiješno, jer Belupo ima jako dobrih igrača. Siguran sam da bi nas sad dobili za jedno poluvrijeme, tako da nisu nimalo za potcjeniti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Eh pa i mi da smo doveli tog Delica i Ivanovskog docekali bi ga kao C.Ronalda.umjetniksabrojem9 je napisao/la:Jedan sam od najvećih kritičara Uprave, ali što se tiče Benjamina Tatara ja sam optimista. Zašto? Momak je u sezoni 16/17 bio prvi strijelac HNL-a i kada je otišao u Belupo poslije toga bila je rasprava na forumu kako nam je opet promakao talenat sa bh. pasošem. Momak zna igrati, to je sigurno, a zasto nije igrao u Belupu je poprilicno jednostavno. Vratili su u januarau Mateasa Delića ponajveću legendu kluba koji igra na poziciji Tatara, dok u vrhu napada imaju Mirka Ivanovskog koji je sad presao u Hajduk i docekan kao C. Ronaldo. Belupo je koliko god se to nekima nesvidjelo igracki mnogo jaci od nas i dobili bi nas bez problema. Boljka tog kluba je samo sto nije velik kao Hajduk, ali igrackim kvalitetom nezaostaje.
Nesto sumnjam da bi Hajduk ili evo cak Belupo docekali Tatara nesta posebno.
Opet ponavljam da smo doveli igraca koji je bio u prvoj postavi Belupa nikakav problem vec je problem sto mi dovodimo losije igrace nego sto trenutno imamo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Neki ovdje uđu samo da pljuju a nisu upratili kako izgleda igrac koji je u posljednjih pola godine odigrao skoro svaku utakmicu sarajeva...
Jos da crepulja produzi i to su ta 3 pojacanja do priprema 2 stara i 1 novi
Jos da crepulja produzi i to su ta 3 pojacanja do priprema 2 stara i 1 novi

Zadnja izmjena: fera, dana/u 18 jun 2018, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- StariGrad071
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Može li neko postaviti statistiku Zakarića dok je igrao u Slavenu Belupo, hvala.
Statistika ista ko kod tatara. 29 utakmica 0 golova i 1 asistencija. Za slaven odigrao 7 utakmica.
Na temi stanje redovno. 
Preventivno se popljuvalo, pesimizam na nivou...
Moglo bi biti nesta od ove sezone, aBd

Preventivno se popljuvalo, pesimizam na nivou...

Jel sad vjerujes Hadziji na rijecStariGrad071 je napisao/la:Gdje je reko hadzija? Realno ovaj tatar je presmijesan igrac, isto ko onaj iz hajduka. Bolju statistiku ima mujakic od ovoga.Inijesta je napisao/la:Potpisat ce, reko Hadzija dobar za klupe, ovigledno ima obje noge i zna trcati pa nakon 3 dana priprema zadovolji ukuse strukeStariGrad071 je napisao/la:Zar je Tatar potpisao?
Samo mentolima niko objasnio nije da nama ne trebaju Sisici i Tatari za klupe, mi takve imamo u prvih 11 i trebali smo da dovedemo bolje od takvih, al ceka se kraj roka prelaznog, a politika nam da nijednom igracu ne nudimp vise od 5 milja € , znaci mozemo jos Dupovca ocekivat i Dilavera i juris na 4 mjesto

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Kazu da ovaj Tatar nije los igrac, a vidjecemo ga. I ja sam veliki protivnik ove uprave, ali ne mora nista znacit sto je igrao u Belupu, u drugoj ligi hnla bio odlican a tamo su igrali Cabraja, Saric i jos par igraca a ovdje beton bili.
StariGrad071 je napisao/la:Statistika ista ko kod tatara. 29 utakmica 0 golova i 1 asistencija. Za slaven odigrao 7 utakmica.Memara je napisao/la:Može li neko postaviti statistiku Zakarića dok je igrao u Slavenu Belupo, hvala.

Stas navikla nas uprava i strucni stab na razocarenja i na to da smo upravu sto se tice dovodjenja i procjene igraca.Zip je napisao/la:Na temi stanje redovno.
Preventivno se popljuvalo, pesimizam na nivou...![]()
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Tužno je što smo mi ovom Tataru "završili" karijeru u Belupu, jer zimus se nama nudio Delić. Međutim valjda je igrao sa Džakmićem skupa u Koreji prije par godina i on je bio protiv njega kazavši da nema dovoljne igračke kvalitete. Ja sam optimista za Tatara u vidu njegovih igračkih kvaliteta, ali nisam optimista u pojedine članove našeg stručnog štaba da li će to i znati iskoristiti na adekvatan način. Nadam se da će i tu uslijediti remont i da će Hadžija počistiti sve ove silne nebitnike oko Husrefa.mma_hz je napisao/la:Eh pa i mi da smo doveli tog Delica i Ivanovskog docekali bi ga kao C.Ronalda.umjetniksabrojem9 je napisao/la:Jedan sam od najvećih kritičara Uprave, ali što se tiče Benjamina Tatara ja sam optimista. Zašto? Momak je u sezoni 16/17 bio prvi strijelac HNL-a i kada je otišao u Belupo poslije toga bila je rasprava na forumu kako nam je opet promakao talenat sa bh. pasošem. Momak zna igrati, to je sigurno, a zasto nije igrao u Belupu je poprilicno jednostavno. Vratili su u januarau Mateasa Delića ponajveću legendu kluba koji igra na poziciji Tatara, dok u vrhu napada imaju Mirka Ivanovskog koji je sad presao u Hajduk i docekan kao C. Ronaldo. Belupo je koliko god se to nekima nesvidjelo igracki mnogo jaci od nas i dobili bi nas bez problema. Boljka tog kluba je samo sto nije velik kao Hajduk, ali igrackim kvalitetom nezaostaje.
Nesto sumnjam da bi Hajduk ili evo cak Belupo docekali Tatara nesta posebno.
Opet ponavljam da smo doveli igraca koji je bio u prvoj postavi Belupa nikakav problem vec je problem sto mi dovodimo losije igrace nego sto trenutno imamo.
- StariGrad071
- Kontakt:
]
Jel sad vjerujes Hadziji na rijec
[/quote]
Posteno
. Po statistici je za kantonalca, al eto ima ovih sto su gledali pa kazu da je dobar. Vidjet cemo.
Gdje je reko hadzija? Realno ovaj tatar je presmijesan igrac, isto ko onaj iz hajduka. Bolju statistiku ima mujakic od ovoga.[/quote]Inijesta je napisao/la:Potpisat ce, reko Hadzija dobar za klupe, ovigledno ima obje noge i zna trcati pa nakon 3 dana priprema zadovolji ukuse strukeStariGrad071 je napisao/la:Zar je Tatar potpisao?
Samo mentolima niko objasnio nije da nama ne trebaju Sisici i Tatari za klupe, mi takve imamo u prvih 11 i trebali smo da dovedemo bolje od takvih, al ceka se kraj roka prelaznog, a politika nam da nijednom igracu ne nudimp vise od 5 milja € , znaci mozemo jos Dupovca ocekivat i Dilavera i juris na 4 mjesto
Jel sad vjerujes Hadziji na rijec

Posteno

Skaut vaki Skaut naki, dok ovi potpisuju Sisice i Tatare, mahala bruji Skaut kroz carsiji voda Ofosua, pa sad ili je ofosu ili je naso kvalitetnog crnog j.e.b.a.c.a
P.S. U iscekivanju Crepulje na 2 god

Cekaj,Delic se nudio nama a nema kvaliteta i mi ga odbili a doveli smo igraca koji je bio njegova zamjena??
FK SARAJEVO.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De ti pitaj Hadziju sta cemo sa ovim krilima iz akademije? Jel ih ceka sudbina herica da odmah znamoInijesta je napisao/la:Skaut vaki Skaut naki, dok ovi potpisuju Sisice i Tatare, mahala bruji Skaut kroz carsiji voda Ofosua, pa sad ili je ofosu ili je naso kvalitetnog crnog j.e.b.a.c.a![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj tog crnog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drug ovaj ima par info i dobar sa Hadzijom, uglavnom na Hadziji je da ganja i pregovarava bez Husrefovog Amin nista ne moze, tako mi rece,FrancescoTotti je napisao/la:De ti pitaj Hadziju sta cemo sa ovim krilima iz akademije? Jel ih ceka sudbina herica da odmah znamoInijesta je napisao/la:Skaut vaki Skaut naki, dok ovi potpisuju Sisice i Tatare, mahala bruji Skaut kroz carsiji voda Ofosua, pa sad ili je ofosu ili je naso kvalitetnog crnog j.e.b.a.c.a![]()
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, Burberry46, Hajdeee, Proximic, Vanja8 i 75 gostiju.