FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
De neka ga priupita cija je zelja tatar. Je li ga hadzija doveo , neko iz uprave ili na zahtjev musemica, i ko je u opticaju za spica.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sad sam se malo raspitivao o Tataru kod navijača Belupa.. Kažu da nije bio kvalitet za HNL, da nisu vidjeli tu njegovu dobru stranu, tj. daje bio popriličan flop kod njih.
Ko će ga znati, imam dobar predosjećaj oko njega. Također, ništa ne mora značiti kakav je bio u nekom od prethodnih klubova, možda ovdje pokida, a možda bude flop, ko zna. Sve dok ga ne vidimo na djelu, ne možemo znati. I Zakarić je bio zavaren za klupu u Belupu, pa je ovdje najbolji igrač.
Ko će ga znati, imam dobar predosjećaj oko njega. Također, ništa ne mora značiti kakav je bio u nekom od prethodnih klubova, možda ovdje pokida, a možda bude flop, ko zna. Sve dok ga ne vidimo na djelu, ne možemo znati. I Zakarić je bio zavaren za klupu u Belupu, pa je ovdje najbolji igrač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prije Beluupa je dobro igrao u HNL2 , ako je to neki pokazatelj.AlfredNobel je napisao/la:Sad sam se malo raspitivao o Tataru s navijačima Belupa.. Kažu da nije bio kvalitet za HNL, da nisu vidjeli tu njegovu dobru stranu, tj. daje bio popriličan flop kod njih.
-
- Kontakt:
Do prije par godina najavljivali Zeca iz turske , sad ne možeš pomislit na takve igrače , Misimovic joj boze kakva tuga ...
O tome ja pricam,a oni meni navalili kako bi nas Belupo razbio i kako su bolji od nas.HeraklitMracni je napisao/la:Do prije par godina najavljivali Zeca iz turske , sad ne možeš pomislit na takve igrače , Misimovic joj boze kakva tuga ...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HordashBistrik
- Kontakt:
Krila popunjena, veza sa ostankom crepulje takodje, volio bi l.beka, stoperi s dupovcem popunjeni, fali napadac jos.
Ostanak crepulje mislim da znaci nedolazak corica zat se cekalo s njim
Ostanak crepulje mislim da znaci nedolazak corica zat se cekalo s njim
- AlfredNobel
- Kontakt:
Može, a i ne mora, ko će ga znati. Dok ga ne vidimo na terenu, džaba je sve pričati.Esport je napisao/la:Prije Beluupa je dobro igrao u HNL2 , ako je to neki pokazatelj.AlfredNobel je napisao/la:Sad sam se malo raspitivao o Tataru s navijačima Belupa.. Kažu da nije bio kvalitet za HNL, da nisu vidjeli tu njegovu dobru stranu, tj. daje bio popriličan flop kod njih.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Opet ponavljam najveci kvalitet Tatara je sto dobro izvodi ubacaje, korenere, slobodnjake i sl bar koliko sam ja vidio. Losa strana je sto nije jak u duelu. Sad kako ce se kod nas pokazat ostaje da se vidi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
U 17 selekcija Akademija FK Sarajevo uspješno je otvorila turnir G-drive „Igraj fudbal, živi život“ pobjedom od 2:1 nad ekipom „Universtitatea Craiova“.
Golove za našu ekipu postigli su Amar Sabljica i Hamza Gasal.
Nije problem u Tataru kao u Tataru hehehe nek je ziv i zdrav,ja samo kazem da FK Sarajevo zasluzuje bolje igrace od otpadaka Slaven Belupa.
I sa igracima kao sto je on i njemu slicnima nemamo se cemu nadati ni u ligi a Bgm niti u Evropi pgt.
I daj ba ako je vec zamjena Tatar za Halilovica ili Hebibovica,neka igra taj mali Resic sta ce nam onjer imas milion kombinacija i bez njega.
Po meni totalno nepotreban igrac s obzirom da treba Resic dobijati priliku sad ili nikad.
I sa igracima kao sto je on i njemu slicnima nemamo se cemu nadati ni u ligi a Bgm niti u Evropi pgt.
I daj ba ako je vec zamjena Tatar za Halilovica ili Hebibovica,neka igra taj mali Resic sta ce nam onjer imas milion kombinacija i bez njega.
Po meni totalno nepotreban igrac s obzirom da treba Resic dobijati priliku sad ili nikad.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 jun 2018, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Jos napadac lijevi bek i to je to. Obavezno nac mjesto jod jednom junioru u prvi 11 i dvoicu stavit na klupu uz garancije da ce imat po 500-1000 za sezoni.
Benjamin dobro doso ako nista bar ce natjerat halila da zapne igra bal malo bolje, posto njemu to malo i fali da bi bio dobar.
Procita juce da su vratili kovacevica sa posudbe jel mali branio u toj ekipi gdje bio na posudbi. Imal hljeba u njemu jer ako nema odma dizdarevica sledeceg ljeta postavit na go
Benjamin dobro doso ako nista bar ce natjerat halila da zapne igra bal malo bolje, posto njemu to malo i fali da bi bio dobar.
Procita juce da su vratili kovacevica sa posudbe jel mali branio u toj ekipi gdje bio na posudbi. Imal hljeba u njemu jer ako nema odma dizdarevica sledeceg ljeta postavit na go
Jesi ti maler što navijaš za loše ekipeMemara je napisao/la:U 17 selekcija Akademija FK Sarajevo uspješno je otvorila turnir G-drive „Igraj fudbal, živi život“ pobjedom od 2:1 nad ekipom „Universtitatea Craiova“.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trebalo je Halilovica nogirat odma a ne potpisivat,nek ide gdje su bolji tereni
ledesma je napisao/la: Jesi ti maler što navijaš za loše ekipePanzer
De stavi grb engleske na vatar, samo da vidim hocel izgubit

Deutschland uber alles! Zaboravio si na Argentinu, Brazil i Španiju. Što se tiče avatara možda baš i stavim pa da vidimo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A Danska?Memara je napisao/la:ledesma je napisao/la: Jesi ti maler što navijaš za loše ekipePanzer
![]()
Deutschland uber alles! Zaboravio si na Argentinu, Brazil i Španiju. Što se tiče avatara možda baš i stavim pa da vidimo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne uprati, šta je sa Crepuljom, koji portal je napisao da će produžiti ugovor?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ako prođe i to, drži od gurbeta i mađaraMemara je napisao/la:ledesma je napisao/la: Jesi ti maler što navijaš za loše ekipePanzer
![]()

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Danska, dancima i majkl'maMortemHz je napisao/la:A Danska?![]()

****.BordoSarajevo je napisao/la:Ne uprati, šta je sa Crepuljom, koji portal je napisao da će produžiti ugovor?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".