FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IskraB
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IskraB » 21 maj 2018, 14:43

Slazem se da je tako i treba nam stadion, ali cemu stalno potenciranje postenja i pljuvanja po drugima??

Mi, ovo, ono. Hdz, a nama SDA drma sto je fuj u jednu ruku.

Tako da se puno pljuje od Amar, do Press, pa nadalje
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2018, 14:56

irfo je napisao/la:
TMovac je napisao/la:A sta ce im se to poklopit? da udju u grupe lige prvaka? De ba.
poklopit ce im se da ce proci prvo pretkolo, pa onda minimalno 4 tekme u EL, uzet ce bruku para i mi vise necemo moci biti konkurentni sa tim
Davno napisano moj Irfo,

14.07.2017.
Virtu4l je napisao/la:Naredna sezona je bitna, veoma bitna, najbitnija do sad i titula će značiti iskorak jer će prvak vjerovatno odigrati šest utakmica u Evropi, pa možda i do grupa EL, što će ga lansirati iznad ovog prosjeka i sivila lige. Tako da mislim da moramo uložiti pare u ekipu, pa i pod cijenu južne tribine za koju će biti vremena, jer mislim da ne možemo i jare i pare i da se moramo odlučiti za jedno.
E moj Misimoviću...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 21 maj 2018, 15:38

Radovi na uklanjanju starog i postavljanju novog travnjaka na stadionu “Grbavica“, domu Fudbalskog kluba Željezničar, počeli su danas, javlja Fena.

Travnjak je postavljen 1976. godine, a na njemu su igrali brojni evropski nogometni velikani. Travnjak će biti uklonjen u narednim danima i zamijenjen novim, savremenim terenom koji će ispunjavati visoke standarde UEFA-e i FIFA-e.

Kako je kazao direktor Fudbalskog kluba Željezničar Mirsad Šiljak, vrijednost investicije iznosi nešto više od 1,2 miliona KM, glavni investitor je Željezničar, dok podršku pružaju Nogometni savez BiH, Kanton i Općina Novo Sarajevo.

“Izvođač radova je grčka firma Hellasod. Rokovi za izvršenje radova su 60 dana, a Željezničar će uraditi sve da te rokove smanjimo na 45 dana, da bi prvu evropsku utakmicu igrali na svom terenu. Vrijednost radova je 1.254.000 KM, a zahvalio bih se institucijama koje su nas podržale i izdvojile određena sredstva za ovaj projekt”, izjavio je Šiljak.

Dodao je da Željezničar u ovoj godini, pored rekonstrukcije terena, ima namjeru realizovati projekt natkrivanja istočne tribine, te instalacije brojčanika na ulaze u stadion. Projekt izgradnje južne tribine je pripremljen, Željezničar je dobio urbanističku dozvolu, a sljedeći korak je priprema investicionog programa.

Ekspert NSBiH za nogometnu infrastrukturu Nihad Hodžić naglašava da će natkrivanje istočne tribine i instalaciju brojčanika finansirati Nogometni savez BiH.

“Savez je kroz saradnju s UEFA-om i stručni izvještaj eksperata krovne evropske nogometne kuće osigurao milion eura za pokrivanje istične tribine i ugradnju brojčanika na ulaze u stadion. Iz UEFA-e su rekli da je stadion Grbavica najperspektivniji u smislu podizanja na nivo stadiona treće kategorije. Ne radi se ovdje o nekim spektakularnim radovima, već samo o nečemu što se u Sarajevu niz godina nije radilo”, rekao je Hodžić.

Željezničar se od starog travnjaka oprostio na najbolji mogući način.

Naime, u posljednjem meču odigranom na starom terenu „plavi“ su savladali gradskog rivala Sarajevo s 2:1 u zadnjem kolu ove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 maj 2018, 15:48

irfo je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
irfo je napisao/la:Zrinjski nositelj u ligi prvaka, sad kad im se poklope stvari, necemo vidjeti titulu ni sljedecih 10 godina
A sta ce im se to poklopit? da udju u grupe lige prvaka? De ba.
poklopit ce im se da ce proci prvo pretkolo, pa onda minimalno 4 tekme u EL, uzet ce bruku para i mi vise necemo moci biti konkurentni sa tim
Mozes li ti garantovat da ce proci prvo pretkolo? A sve i da prodju, opet nije nikakav garant. Mi smo uzeli 4 miliona one sezone kada smo igrali sa Standardom. Pa nas opet nije lansiralo u nebesa. Jedino da udju u grupnu fazu. Ali od toga nema nista. Oni nikad nisu prosli kada su igrali sa protivnikom koji je u pet deka sa njima. Ali odosmo u off.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 maj 2018, 15:55

Jesta snama,jesmo li mi nositelji,sta ako,prodjemo prvo predkolo,jel onda pusiona ili ostajemo nosioci.Plafon bi bio 3 predkolo,atraktivan protivnik da se malo zaradi ali kakvi smo ni prvo nam niko ne garantuje da cemo proc.Sto se ovo usutili za Adzema,jel to frajer fakat ostaje trener.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 maj 2018, 17:35

Onaj travnjak je problem bio, staro i ruzno. Pod kijametom se pretvori u mocvaru i živo blato.
Kad je suho ko barut protok lopte ebada. Neugodan za igrati i tesko povezati 4-5 pasova i kad imas solidne igrace.

Svaka cast i s bismiletom, neka bude hairli.

Savez i firaunska spika, eto mi pomazemo. Hvala vam ali vama ja Uefa to omogucila. Nemate vi za mantiju lopovi a kamoli za krova.

Kad se moze ocekivati taj krov??

45 dana za travnjak je munjevito brzo i mislim da treba biti realan i reci nema sanse za 45 dana, daj Boze.

Sad pitanje godine, ko ce igrati na tom travnjaku kad nas napusta dosta igraca??
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 maj 2018, 19:26

Cestitke sa zakasnjenjem svim Zeljovcima, opet osvajamo jos se ulaze u infrastrukturu. Kud ces bolje. Jedva cekam pripreme za Europu i prvenstvo na jesen. Papac radi punom parom. Nadam se Graovac da ostaje.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 21 maj 2018, 20:53

Na onom forumu pise maksimalno 30 ljudi, a 10 su supelizci uprave (kakvi hadalji). :urnebes:

Sad su poceli pricu o Hadisu, kakvi su to debili majko mila :urnebes: :urnebes:

Zamisli ti kretena porede Inter koji je osvojio cetrvto mjesto, kako navijaci slave. A nama kao kup nista ne znaci. Sta oni porede :urnebes:
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 maj 2018, 21:22

Price o drugim forumima gdje se skupljaju navijaci zelje ostavite ili za taj forum ili za kafanu. Fino se registrujes, pa sve iskomentarises i na svaku glupost odgovoris ako imas potrebu, a ovdje odgovaraj na ono sto se ovdje pise.

Ovdje se diskutuje o Zelji a ne jel neko negdje banovan, sta je napisao, jel placenik i slicno.

Ja cu to poceti brisati.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 21 maj 2018, 21:26

admin je napisao/la:Price o drugim forumima gdje se skupljaju navijaci zelje ostavite ili za taj forum ili za kafanu. Fino se registrujes, pa sve iskomentarises i na svaku glupost odgovoris ako imas potrebu, a ovdje odgovaraj na ono sto se ovdje pise.

Ovdje se diskutuje o Zelji a ne jel neko negdje banovan, sta je napisao, jel placenik i slicno.

Ja cu to poceti brisati.
:thumbup: :thumbup:
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 21 maj 2018, 23:27

Šaban potpisao sa nekom agencijom iz Zagreba, čini mi se. Ima na instagramu objavljeno..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 maj 2018, 23:46

Kojom, mozes li ovdje postaviti za nas koji nemamo instagram ? Do kada on ima ugovor sa nama ?
- Zeljeznicar -

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 21 maj 2018, 23:49

Zenzo je napisao/la:Kojom, mozes li ovdje postaviti za nas koji nemamo instagram ? Do kada on ima ugovor sa nama ?
Soccerdreamz - sportconsulting

Samo ispravka, njemačka agencija
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 maj 2018, 00:00

Ako ode Ubiparip mislim da ne trebamo trazit napadaca, vec gurnut u vatru Mujagica i Hasanovica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2018, 00:14

Cini mi se da je Anel potpisao ugovor sa Adidasom preko te svoje neke agencije. Bio je sa Refikom u Zagrebu gdje je potpisao taj ugovor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 22 maj 2018, 01:54

LjoZee je napisao/la:Cini mi se da je Anel potpisao ugovor sa Adidasom preko te svoje neke agencije. Bio je sa Refikom u Zagrebu gdje je potpisao taj ugovor.
Moguće i to, a ulazio sam na njihovu stranicu i on je među igračima koje zastupaju.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 maj 2018, 10:53

Bice prometno izgleda. Uvijek ista prica. Trebat ce nam i srece u zrijebu. Novi igraci, novi trener i dok se uhodamo ode voz.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2018, 11:30

Ne cini mi se da ce Adzem dobiti nogu ili opet cekaju dan pred pocetak prvenstva pa da prave promjene. Bit ce gadno kako god okrenes.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 maj 2018, 15:08

slika

slika

slika
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 22 maj 2018, 15:48

TMovac je napisao/la:slika

slika

slika
:ljepota:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.