FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 19 jun 2018, 18:16

Trokružni sistem - idiotluk, uveden da bi loše ekipe koje su igrale u lizi za opstanak, mogle imati više domaćih utakmica protiv ozbiljnih ekipa, ako mi neko kaže da je pametno( evo navešću jedan scenario, u trećem krugu Sarjaevo domaćin Želji a ide u goste Širokom i Zrinjskom, " ružno", ili drugi scenario , mi domaćini Širokom i Zrinjskom, gosti na Grbavice,"nefer"), da se momenat sreće, stavi ispred sportskog ja ga stvarno ne razumijem.
Sva prića o slabostima lige za opstanak i lige za prvaka, se svela na priću, neke ekipe u lizi za opstanak nisu imale stimulaciju za igru, ŠTA NAS BRIGA ZA LIGU ZA OPSTANAK - SVAKAKO JE NIKAD NEĆEMO IGRATI.
Mi kao klub dobijamo domaći susret protiv ekipe koja se bori za opstanak, a gubimo domaću utakmicu protiv ekipe sa kojom se borimo za titulu-Evropu, ko to opravdava AFERIM.
:kafa:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2018, 18:17

Zip je napisao/la:Po meni, odlicna odluka u vezi stranaca.
Napokom se nece dovoditi polovnjaci iz susjednih zemalja..

A najvise mi je drago zbog Akademije, koja bi trebala ovom odlukom dodje do jos veceg izrazaja.

U Akademiji je buducnost.
Nase mlade igrace, ako imaju talenta, moramo gurati da uspiju.
Sta vazda kontriras,jel mislis da se u evropi moze nesto samo sa domacim igracima i 4 stranca? Pa Dinamo,Hajduk,Zvezda,Vojvosina itd ne mogu sa svojim igracima daleko u evropi mora uvijek bit 6 stranaca minimum

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 jun 2018, 18:25

skoroalen je napisao/la: Ne znam ni ja brate al nije teško prepostavit da su plate visoke. Samo skontaj koliko para je klub zaradio u zadnje dvije godine, plus što smo ove sezone oslobođeni nekih teških ugovora (Said, Novaković) itd. Od svih tih para mi nemamo hajra nikakvog.
Slažem se nismo vidjeli nikakav rezultat, ali ja isto kao i ti, kao i vecina na forumu mislim nemamo pojma kakve su njihove plate. Na ljude u administraciji mislim da se ne reazlikujemo od Zrinjskog, Željezničara, Lištice.. Nema kluba bez tog, vrijeme je tako i to je to. Previše se potencira ta administracija, a sumnjam da imaju Bog zna kakve pare i da na to ide puno para.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2018, 18:27

Da je kako izvuci ovaj Folgore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jun 2018, 18:28

zagor1987 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Po meni, odlicna odluka u vezi stranaca.
Napokom se nece dovoditi polovnjaci iz susjednih zemalja..

A najvise mi je drago zbog Akademije, koja bi trebala ovom odlukom dodje do jos veceg izrazaja.

U Akademiji je buducnost.
Nase mlade igrace, ako imaju talenta, moramo gurati da uspiju.
Sta vazda kontriras,jel mislis da se u evropi moze nesto samo sa domacim igracima i 4 stranca? Pa Dinamo,Hajduk,Zvezda,Vojvosina itd ne mogu sa svojim igracima daleko u evropi mora uvijek bit 6 stranaca minimum

A sta smo to mi do sada uradili u Evropi pa da se trebamo protiviti broju stranaca?

Ne mozemo da titulu uzmemo u ovoj bjednoj ligi, a razmisljamo o nekoj Evropi.
Prije cemo je igrati sa nasim Akademcima, nego s polovnjacima iz komsiluka.

U Evropi mozes imati i 11 stranaca, nisi ogranicen.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2018, 18:29

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jun 2018, 18:35

miky_hz je napisao/la:Fakat gledam sad ove domace igrace koji ce postati slobodni pa ovo je da te bog sacuva :crazy: .Nemas tri igraca da kazes da bi ti mogli na klupi biti :facepalm:

Znaci Petar Kunic,Matej Markovic,Velic,ovaj mali Dujakovic,Renato Gojkovic mozda bi bio dobar izbor na stopera ako Dupovac propadne.

I to je to nesto kao najbolje sto se moze izvuc,nek nam je fakat bog na pomoci kako nama tako i drugim.Trebat ce jedno 3-4 sezone da se ovo uhoda mada me nebi cudilo da vrlo brzo raz.jebu ovu odluku.
Da smo pametni zavrsili bi sve to taman neko od njih isao na posudbu, bit ce nestasica domacih igraca, ja bi Renata i ima Rodin(ne onaj sto ode u zrinjski) sto je u capljini 21 god i 2m stoper, markovic, velic, pokusat i ovog iz krupe klepit....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jun 2018, 18:40

4 'Benka' su dovoljna da se osvoji liga; a i nasu smo ligu/kup osvojili zadnji put sa igracima koji su domaci; Jajalo, Delac, Bilbija, Dupovac, uz par dobrih stranaca kao Benko, Tatomirovic, Krste ili Stojcev.
Samo treba platiti te 'Benke' masno..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 jun 2018, 18:50

Nece niko ozbiljan da igra ovu ligu. Nasa ponuda je bila tu negdje sa hajdukovom ali on je otisao vani. I tako je to. Benko, jajalo su ekcesi.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 jun 2018, 18:55

StariGrad071 je napisao/la:Nece niko ozbiljan da igra ovu ligu. Nasa ponuda je bila tu negdje sa hajdukovom ali on je otisao vani. I tako je to. Benko, jajalo su ekcesi.
Ma kakvi ekscesi, to ti je umijeće svjetskog hoštaplera Ibrakovića. Nekog iz bundeslige dovesti na ove pašnjake, a tek nas Tan preuzeo. Šta reći drugo nego umjetnost.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jun 2018, 18:57

Velic je ispao suphak, i na njega slobodno zaboravite.

Ibrakovic em sto je namazam, on je imao odlicnu pozadinu kako i na koji nacin razgovarati sa igracem.

Sami da imamo bolje terene, za 100% bi se situacija promjenila, uvjeren sam
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 19 jun 2018, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2018, 18:57

StariGrad071 je napisao/la:Nece niko ozbiljan da igra ovu ligu. Nasa ponuda je bila tu negdje sa hajdukovom ali on je otisao vani. I tako je to. Benko, jajalo su ekcesi.
Hoce ako imas pare i sposobnog covjeka. Igraci odlaze u Singapur, indijsku drugu ligu, Tajland, Hong Kong ako im se ponudi dobra lova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 19 jun 2018, 18:58

skoroalen je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Drugo, za ono što rade, daleko previše su plaćeni.
Ako može tačna informacija kolika je plata kome u administraciji. To me zanima fakat bez zezancije ikakve? Ako su samo to pusta pisanja a niko veze nema o tačnoj plati nema smisla pisati o tome.
Ne znam ni ja brate al nije teško prepostavit da su plate visoke. Samo skontaj koliko para je klub zaradio u zadnje dvije godine, plus što smo ove sezone oslobođeni nekih teških ugovora (Said, Novaković) itd. Od svih tih para mi nemamo hajra nikakvog.
Vece su plate administraciji zeleznicara nego u Sarajevu

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 jun 2018, 19:02

muhamedhulk je napisao/la:4 'Benka' su dovoljna da se osvoji liga; a i nasu smo ligu/kup osvojili zadnji put sa igracima koji su domaci; Jajalo, Delac, Bilbija, Dupovac, uz par dobrih stranaca kao Benko, Tatomirovic, Krste ili Stojcev.
Prije igranja u Sarajevu Jajalo i Delač su bili domaći koliko sam ja Kinez. Ova liga da se osvoji ne trebaju Benke, već ambicija, vizija, zdrava atmosfera, profesionalnost i MENTALITET! Mi od toga ništa nemamo i zato uzimamo titulu svako 8 godina i to nam treba ekipa za dvije klase jača od drugih da bi tu istu titulu osvojili JEDVA!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jun 2018, 19:08

SarajevoJeBordo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:4 'Benka' su dovoljna da se osvoji liga; a i nasu smo ligu/kup osvojili zadnji put sa igracima koji su domaci; Jajalo, Delac, Bilbija, Dupovac, uz par dobrih stranaca kao Benko, Tatomirovic, Krste ili Stojcev.
Prije igranja u Sarajevu Jajalo i Delač su bili domaći koliko sam ja Kinez. Ova liga da se osvoji ne trebaju Benke, već ambicija, vizija, zdrava atmosfera, profesionalnost i MENTALITET! Mi od toga ništa nemamo i zato uzimamo titulu svako 8 godina i to nam treba ekipa za dvije klase jača od drugih da bi tu istu titulu osvojili JEDVA!
Ma na pasos sam mislio. I situaciju da i sad mozemo dovesti domace izvana; da valjaju. Samo su pare bitne.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 jun 2018, 19:15

muhamedhulk je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ma na pasos sam mislio. I situaciju da i sad mozemo dovesti domace izvana; da valjaju. Samo su pare bitne.
Ni pasoš tada nisu imali. A para odavno nema kao što je bilo, i više nego očigledno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2018, 19:19

Ako nas je Velić ispalio, a Sloboda ne da Muminovića, ispade da smo popušili s golmanom. Odnosno, ako bude branio Pavlović, jedan odličan stranac mora van zapisnika svaku utakmicu. A golmana smo imali nijjet mijenjat i prije ovog pravila sa strancima. Loša situacija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 jun 2018, 19:25

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 jun 2018, 19:29

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2018, 19:33

belosevic28 je napisao/la:Ma ne mora znaciti da smo ispusili sa golmanima, imas brate nekoliko golmana, domacih i mladjih a da su tu negdje kvaliteta sa pavlovicem.

https://www.transfermarkt.co.uk/matej-m ... ler/300340
https://www.transfermarkt.co.uk/nemanja ... ler/317871
https://www.transfermarkt.co.uk/ivan-ti ... ler/238301
https://www.transfermarkt.co.uk/jovan-k ... ler/398846
Ne znaju naši nać ovo brate, zalijepe se za jednog k'o mutavi. Daj Bože da nađemo nekog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.