AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: AC Milan
Realno, niste trebali pobjediti. Sjeti se zicera Polija
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma dobar je Siljo bio, doslovno ih je pravio budalama na njegovoj strani ( a pogotovo malog japanca ), ali istina da je jako limitiran za igru naprijed. Ne znam do cega, instrukcija trenera ili njega samog, ali svakako da treba poraditi na tome. Inace ce postati Abate 2 i nikad od njega wc igraca.
Po meni iznenadjenje veceri mali Saponara, a poslije iskljucenja one zivotinje bi trebao dobiti priliku iducu tekmu.
Sta reci, osim da ce biti bolje od januara. A zadrzavanje Allegrija bi bilo cisto nepostivanje i ismijavanje navijaca i simpatera ovog kluba.
Po meni iznenadjenje veceri mali Saponara, a poslije iskljucenja one zivotinje bi trebao dobiti priliku iducu tekmu.
Sta reci, osim da ce biti bolje od januara. A zadrzavanje Allegrija bi bilo cisto nepostivanje i ismijavanje navijaca i simpatera ovog kluba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
u citavoj ovoj zbrci zaboravismo na jednu.
da nam je Pazzo napokon zaigrao koju minutu i biti ce prijeko potreban u nastavku a ujedno nadam se i vratiti u staru formu i poceti zabijati kako bog zapovijeda
da nam je Pazzo napokon zaigrao koju minutu i biti ce prijeko potreban u nastavku a ujedno nadam se i vratiti u staru formu i poceti zabijati kako bog zapovijeda
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dzaba se iznervira **** ti ljeb, valja sutra radit njem za 2 a ne mogu nista da ponavljam bmti sunce
- _forzamilan_
- Kontakt:
Evo Allegri kaže da su igrači igrali dobro. Koji trol u pm **** ove juventine oni su mala maca za njega
Što se otkaza Maxu tiče teško. Digli su svi ruke od ovog projekta. Na ljeto će vjerovatno doći Seedorf bit će to malo bolje ali nemojmo se zavaravati sa ovim igračkim kadrom Milan može max do tog famoznog 3. mjesta i to ako se složi mozaik kako treba.
Još jedan dokaz da je liga pala qrcu za uši. Vidim dosta ovdje forumaša je optimista i govore kako liga ide naprijed. Kako bogati kad jedan prvak ne može dobiti u dvomeču one Dance ili Galatu dobiti a Real im utrpa koliko, 7 golova u dvomeču itd. Takav Juve na štangasu će prekucati ovu ligu. I onda ovaj derbi koji je bio ko da sam gledao Travnik na Piroti protiv Rudara. Tu se otvara prostor sitnoj buraniji, Napoliju, Romi, Laziju, Violama itd. itd. Dok god Milan i Inter ne budu jaki pa i Juve nema tu jake lige. Glavno ogledalo lige je Europa i tu se vidi ko kakve mišiće ima.
Ne minimiziram pobjedu Intera, čestitke ali to je moje mišljenje.
btw. Balotelli je najprecjenjeniji igrač lige. Ja bi **** otjerao zajedno u paketu sa Allegrijem.
Što se otkaza Maxu tiče teško. Digli su svi ruke od ovog projekta. Na ljeto će vjerovatno doći Seedorf bit će to malo bolje ali nemojmo se zavaravati sa ovim igračkim kadrom Milan može max do tog famoznog 3. mjesta i to ako se složi mozaik kako treba.
Još jedan dokaz da je liga pala qrcu za uši. Vidim dosta ovdje forumaša je optimista i govore kako liga ide naprijed. Kako bogati kad jedan prvak ne može dobiti u dvomeču one Dance ili Galatu dobiti a Real im utrpa koliko, 7 golova u dvomeču itd. Takav Juve na štangasu će prekucati ovu ligu. I onda ovaj derbi koji je bio ko da sam gledao Travnik na Piroti protiv Rudara. Tu se otvara prostor sitnoj buraniji, Napoliju, Romi, Laziju, Violama itd. itd. Dok god Milan i Inter ne budu jaki pa i Juve nema tu jake lige. Glavno ogledalo lige je Europa i tu se vidi ko kakve mišiće ima.
Ne minimiziram pobjedu Intera, čestitke ali to je moje mišljenje.
btw. Balotelli je najprecjenjeniji igrač lige. Ja bi **** otjerao zajedno u paketu sa Allegrijem.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
[quote="milanist"]u citavoj ovoj zbrci zaboravismo na jednu.
[/q
Bitno je da je Panj dobio prednost u odnosu na Pazzu, zalostno ali tako nam je
ee moj Inzaghi ko nosi tvoju devetku 
Bitno je da je Panj dobio prednost u odnosu na Pazzu, zalostno ali tako nam je
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I umjesto da konja otjeraju s klupe i puste Pipa da u ove dvije sedmice uz eventualna pojacanja uigra ekipu i pokusa nesto napravit u LP i barem malo ublazit ocajnu sezonu, oni ce konja ostavit i jedina realnost je borba za opstanak 
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Eh ovako,da se ja nekima iz kluba mame najbm prije svega. Neka mi opet neko nakon ovoga kaze da je Balotelli neki igrac. Nema buducnosti za ovaj klub dok je on napadac u njemu. Pa volu glupi,prodjes igraca,znaci prosao ga,ima priliku ici prema golu ili centrirati,ne, sta on radi,pada i hoce faul,nakon toga ide kontra intera i pogodak Palacia.
Prodajte ga bilo kome molim vas.
Zapata mi stopera igra u Milanu,lik iz intera jedva stize loptu,ostavlja je nekako na crti,dolazi Zapata i suta je u aut. Koji amaterizam covjece. Pa imas li imalo mozga u toj glavi.
Muntari borbeno,al' nije ni on za ovog sporta,prespor je za veznog reda.
Na kraju,lijepi nas gospodine Allegri,i oni koji te jos uvjek drze u ovom klubu,mene bi vise bilo stid da onako vodim jednu ekipu,jedan Milan. Kako je on ogranicen trener to se opisati ne moze. Vadi momka koji je objasnio svima na terenu kako se fudbal igra(Saponara),uvodi Matrija pored Pazzinija
Dvije stvari su najveca prepreka za napredak ove ekipe: Allegri i Balotelli
Prodajte ga bilo kome molim vas.
Zapata mi stopera igra u Milanu,lik iz intera jedva stize loptu,ostavlja je nekako na crti,dolazi Zapata i suta je u aut. Koji amaterizam covjece. Pa imas li imalo mozga u toj glavi.
Muntari borbeno,al' nije ni on za ovog sporta,prespor je za veznog reda.
Na kraju,lijepi nas gospodine Allegri,i oni koji te jos uvjek drze u ovom klubu,mene bi vise bilo stid da onako vodim jednu ekipu,jedan Milan. Kako je on ogranicen trener to se opisati ne moze. Vadi momka koji je objasnio svima na terenu kako se fudbal igra(Saponara),uvodi Matrija pored Pazzinija
Dvije stvari su najveca prepreka za napredak ove ekipe: Allegri i Balotelli

Ma je*em li vam majku. Zaboli njih taki za sve, vazno je tvitati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Balotelli je smeće neviđeno. Kada bi zabio 100 golova do kraja sezone moje mišljenje o njemu se neće promijeniti.
Slažem se sa kolegom da je on uz trenera jedna od glavnih kočnica ovog kluba. Koliko valja toliko je i štetan. Sramota je da onako dajva na svaki kontakt. Kljusina od 2m dvojicu može u zubima nositi pada ko da ga je tenk pogodio. Sramota da nosi sveti dres. Mislio sam kad je došao da će biti ok jer je lafo navijač ali džaba kad je igrao za balegare nekad to Dunav isprati ne može. Fura se na Ibru a ne može stati u istu rečenicu sa švedom. Ćeraj smeće!
Sreća pa se Pazzo vraća baš mi je drago. Inače De Sciglio je danas po meni odigrao dobar meč daleko da je bio loš. Pobjegao mu je Nagatomo par puta ali je Japanc dobio dobre batine i bio zatvoren skoro cijeli meč.
Slažem se sa kolegom da je on uz trenera jedna od glavnih kočnica ovog kluba. Koliko valja toliko je i štetan. Sramota je da onako dajva na svaki kontakt. Kljusina od 2m dvojicu može u zubima nositi pada ko da ga je tenk pogodio. Sramota da nosi sveti dres. Mislio sam kad je došao da će biti ok jer je lafo navijač ali džaba kad je igrao za balegare nekad to Dunav isprati ne može. Fura se na Ibru a ne može stati u istu rečenicu sa švedom. Ćeraj smeće!
Sreća pa se Pazzo vraća baš mi je drago. Inače De Sciglio je danas po meni odigrao dobar meč daleko da je bio loš. Pobjegao mu je Nagatomo par puta ali je Japanc dobio dobre batine i bio zatvoren skoro cijeli meč.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tacno mi se ogadio taj lik.rope11 je napisao/la:
Ma je*em li vam majku. Zaboli njih taki za sve, vazno je tvitati.
Balotellia se treba pod hitno rjesiti, kao i Allegria, Constanta, DeJnoga, Matrija, i skoro 70% tima jer su prosjecni igraci 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Djesi ti De Jonga,da se nisi malo zbunio ?meskalin je napisao/la:Balotellia se treba pod hitno rjesiti, kao i Allegria, Constanta, DeJnoga, Matrija, i skoro 70% tima jer su prosjecni igraci
UrbyEmanuelson je napisao/la:Djesi ti De Jonga,da se nisi malo zbunio ?meskalin je napisao/la:Balotellia se treba pod hitno rjesiti, kao i Allegria, Constanta, DeJnoga, Matrija, i skoro 70% tima jer su prosjecni igraci
Sta imas od njega mesar obicni koji ne zna dati pas na 4 metra, pa pogledaj ti kad se igra presing koja panika zavlada u zadnjem redu, a sjeti se kad je Pirlo igrao..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa nije njegov posao da dijeli lopte ko Pirlo. Kakvo ti je to poređenje? I Pirlo je bio **** zadnjih par sezona samo da podsjetim. De Jong je po meni najbolji igrač Milana ove sezone. Da ima bolje saigrače na sredini bio bi još i bolji.
Treba li uopće reći koliko je lopti osvojio?
Treba li uopće reći koliko je lopti osvojio?
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne znam jarane sta ti gledas,al' ti De Jonga ne pratis. U istu recenicu ga staviti sa Matrijem i Constantom,svaka ti cast.
I da,potvrdjujem post iznad,trenutno najbolji igrac Milana je De Jong.
I da,potvrdjujem post iznad,trenutno najbolji igrac Milana je De Jong.
Čekaj, pa koju je danas poziciju igrao DeJong ja koliko se sjecam igrao je zadnjeg veznog, zato ne serite bezze naravno da cu ga porediti s Pirlom, jer na istoj poziciji bio....i dalje stojim obicni mesar koji je uz to sve uzasno spor !!! i nije klasa za Milana zato je i klub gdje i je sada kad mu je mesar najbolji igrac 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
E svaka ti cast,dovoljno je. 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jarane jesi ti svjestan da Pirlovu ulogu može igrati još 2-3 igrača na svijetu? Zadnji vezni kada kažeš nisi ništa rekao. To je pozicija ali ne i rola i tu se oni razlikuju. Ako nije klasa za Milan možeš komotno sve otjerati jer je bolji ove sezone od svakog igrača. I Pirlo je igrao uz jednog Van Bommela, Seedorfa, Gattusa, Rui Costu itd. a nije igrao uz Montoliva, Polija, Muntarija itd. I ja sam razočaran ovim razvojem situacija ali upirati prstom na De Jonga pored svih panjeva u ekipi je fakat nelogično.meskalin je napisao/la:Čekaj, pa koju je danas poziciju igrao DeJong ja koliko se sjecam igrao je zadnjeg veznog, zato ne serite bezze naravno da cu ga porediti s Pirlom, jer na istoj poziciji bio....i dalje stojim obicni mesar koji je uz to sve uzasno spor !!! i nije klasa za Milana zato je i klub gdje i je sada kad mu je mesar najbolji igrac
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Daj bolan da pa je valjao ne bi ga City prodao, kraj price, ćelavac ga doveo zato sto je bio za DŽ ako se ne varam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.