FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 20 jun 2018, 15:00

HAJDEEEEEEEEEE
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 20 jun 2018, 15:00

High je napisao/la:A čemu se tačno radujemo? Što će nas isprašiti?
Napunit koliko toliko Kosevo i tojeto

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2018, 15:00

J.ebo majku prije smo dolazili do pley offa pa su dolazile lakse ekipe.Gledaj sad drugo pretkolo pa Seria A :lol:

Hajde barem je prva kuci ,pa ako prodjemo ove Armence da se napuni stadion aBd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:01

To bi da si dobio neke ove "levate"prosao,ne budite naivni.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

High

Post Postao/la High » 20 jun 2018, 15:02

mma_hz je napisao/la:
To bi da si dobio neke ove "levate"prosao,ne budite naivni.
Nije sigurno da bismo prošli, ali bismo imali više šansi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2018, 15:03

Na Atalantu sa panjevima hahahahahahahahahahahahahahahaha halilovic, hodzic, bekic, hebibovic, sisic hahahahahahahaha koja smijurija od kluba
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:04

Ja se nadam da prodjem ove Armence moj brate,a kamoli da razmisljam o Gabali ili Trencinu ili SLovanu.
Ovako imam priliku da vidim uzivo odlicno ekipu a i aBd poklapa mi se godisnji a Bergamo nije preko svijeta.
A covjek koji voli nogomet a da ne zeli da ode na Atleti Azzurri d'Italia mi je nenormalno.
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2018, 15:05

ledesma je napisao/la:Na Atalantu sa panjevima hahahahahahahahahahahahahahahaha halilovic, hodzic, bekic, hebibovic, sisic hahahahahahahaha koja smijurija od kluba
Dovest cemo Ronalda sad samo pasos da mu sredimo,mozda mu je nana iz Kalnovika.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 20 jun 2018, 15:06

mma_hz je napisao/la:Ja se nadam da prodjem ove Armence moj brate,a kamoli da razmisljam o Gabali ili Trencinu ili SLovanu.
Ovako imam priliku da vidim uzivo odlicno ekipu a i aBd poklapa mi se godisnji a Bergamo nije preko svijeta.
A covjek koji voli nogomet a da ne zeli da ode na Atleti Azzurri d'Italia mi je nenormalno.
Šta bi birao prije - da imaš kakve-takve šanse za prolaz protiv osrednjih timova ili da odeš u Italiju i čekaš koliko će te puta u tur nabiti? Kakav mazohizam!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:09

High je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ja se nadam da prodjem ove Armence moj brate,a kamoli da razmisljam o Gabali ili Trencinu ili SLovanu.
Šta bi birao prije - da imaš kakve-takve šanse za prolaz protiv osrednjih timova ili da odeš u Italiju i čekaš koliko će te puta u tur nabiti? Kakav mazohizam!
Nemamo mi da se ne lazemo sa ovim kadrom nikakve sanse protiv osrednjih timova u tome je stvar.
Al naravno moje misljenje ti imas svoje i ja ga postujem.Volim Sarajevo zivim za velike utakmice koje ce ostati u historiji naseg kluba pa kako god zavrsilo.Izgubili smo od Gladbaha 7 0 pa se opet pjesma tamo orila na kraju utakmice.
Nego sta cemo sa ovim Ultrasima Bergamo,oni su manje budale od onih Poljaka al opet nisu za odbaciti. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 20 jun 2018, 15:09

[youtube][/youtube]

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 jun 2018, 15:10

#ebasmo jeza... Sad kad nas ljudi fino nabiju i vise nego borussia ovi levati ce imat izgovor.
Al hajde neka, nek imaju. A sta cemo kad opet izgubimo titulu, a poprilicno sam siguran da i od kupa nece bit nista?? Koji ce im tad bit izgovor
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 20 jun 2018, 15:11

Oni gdje dodju show prave , extra smo prosli , gurbeti protiv Apollona ce glatko ispast

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2018, 15:11

Dok je Husref tu, ja se ne bojim!
Bahati, bahati Željkan!
1946

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 20 jun 2018, 15:13

ledesma je napisao/la:Na Atalantu sa panjevima hahahahahahahahahahahahahahahaha halilovic, hodzic, bekic, hebibovic, sisic hahahahahahahaha koja smijurija od kluba
Joj ovog lika kako smara :facepalm:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2018, 15:13

f0rest1946 je napisao/la:
Joj ovog lika kako smara :facepalm:
Ako smaram imas opciju ignore, kontas?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

High

Post Postao/la High » 20 jun 2018, 15:14

Imaju li ovi Atalantini neki forum, da vidimo šta kažu? :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2018, 15:14

hrn je napisao/la:Oni gdje dodju show prave , extra smo prosli , gurbeti protiv Apollona ce glatko ispast

Cuj mi extra prosli dobili tim cija je vrijednost 195 miliona a Zeljeznicar tim koji vrijedi 18 miliona.I kako majketi smo mi bolje prosli

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 20 jun 2018, 15:15

miky_hz je napisao/la:
hrn je napisao/la:Oni gdje dodju show prave , extra smo prosli , gurbeti protiv Apollona ce glatko ispast
Ma sa cim si bolan extra prosao,gledat cu Atalantu na Kosevu eto ko nesto,puca mi k.urac upalis tv i gledaj Italijane.Ko da je Barcelona jbt pa da imam sta vidjet

Cuj mi extra prosli dobili tim cija je vrijednost 195 miliona a Zeljeznicar tim koji vrijedi 18 miliona.I kako majketi smo mi bolje prosli
I jedni i drugi cemo ispast sto posto , a opet mi cemo koliko toliko napuniti Kosevo , izbacila nas Atalanta nije sramaota , a oni ispali od nekog Apollona

High

Post Postao/la High » 20 jun 2018, 15:18

A nećemo ga ni napuniti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 10 gostiju.