FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2018, 15:20

hrn je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
hrn je napisao/la:Oni gdje dodju show prave , extra smo prosli , gurbeti protiv Apollona ce glatko ispast
Ma sa cim si bolan extra prosao,gledat cu Atalantu na Kosevu eto ko nesto,puca mi k.urac upalis tv i gledaj Italijane.Ko da je Barcelona jbt pa da imam sta vidjet

Cuj mi extra prosli dobili tim cija je vrijednost 195 miliona a Zeljeznicar tim koji vrijedi 18 miliona.I kako majketi smo mi bolje prosli
I jedni i drugi cemo ispast sto posto , a opet mi cemo koliko toliko napuniti Kosevo , izbacila nas Atalanta nije sramaota , a oni ispali od nekog Apollona
Sad sta bi bilo kad bi bilo.Ali cinjenica je da vise sansi imas protiv Apollona da prodjes,valjda to i jeste bit da sto lakseg da dobijes.

Taman i da ce oba ispasti opet je njihova sansa 10% da prodju kako god okrenes a nasa -10000% .

Nemogu se porediti sva protivnika po kvaliteti.Meni licno nije neka satisfakcija sto igramo protiv Italijana i sto unaprijed znas da nemozes proci, meni je poraz ko poraz niko te nepita.Il izgubio 1-0 il 12-0 ti si ispao pa ispao.

Za klasu su bolje prosli i u prvom i u drugom pretkolu.Ali jbg posrala nas sreca opet
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jun 2018, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:22

High je napisao/la:A nećemo ga ni napuniti.
Ajde realno doci ce 10 milja vise ljudi zbog Atalante.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

High

Post Postao/la High » 20 jun 2018, 15:23

mma_hz je napisao/la:
High je napisao/la:A nećemo ga ni napuniti.
Ajde realno doci ce 10 milja vise ljudi zbog Atalante.
Doći će 100.000 sa Facebooka. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:24

E jbg pasha ja s tobom normalno ti meni neke doskocice bacas i sarkazam.
FK SARAJEVO.

High

Post Postao/la High » 20 jun 2018, 15:26

mma_hz je napisao/la:E jbg pasha ja s tobom normalno ti meni neke doskocice bacas i sarkazam.
Ma jok. Već kažem da neće biti više od one posjete protiv Glabaša. A opet ćemo ispasti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:27

High je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:E jbg pasha ja s tobom normalno ti meni neke doskocice bacas i sarkazam.
Ma jok. Već kažem da neće biti više od one posjete protiv Glabaša. A opet ćemo ispasti.
To jes
FK SARAJEVO.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 20 jun 2018, 15:27

miky_hz je napisao/la:
hrn je napisao/la:Oni gdje dodju show prave , extra smo prosli , gurbeti protiv Apollona ce glatko ispast

Cuj mi extra prosli dobili tim cija je vrijednost 195 miliona a Zeljeznicar tim koji vrijedi 18 miliona.I kako majketi smo mi bolje prosli
Kad odeš na neko evropsko gostovanje, skontaćeš.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jun 2018, 15:28

Maloprije kuknjava kako Armence nećemo proć a sad se planira posjeta protiv Atalante. Pitarluk. :lol:
Ako odigramo s njima, bit će max 15 milja, k'o onda protiv Galate u prijateljskoj. U ovom trenutku Mančester ne bi napunio Koševo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 20 jun 2018, 15:28

15 milja hladno ako prva bude na Kosevu

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 20 jun 2018, 15:28

ja ne kontam sto ste ubijedjeni da cemo izbaciti armence...obzirom kako smo igrali proslu sezonu i ko nas je sve mlatio nista ne ocekujem

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2018, 15:29

Pod moranje je da prodjemo armence . Atalanta sto se tice atrakcije,zarade odlicno sto se tice prolaza katastrofa . moje misljenje da smo dobro prosli kad se uzme u obzir da smo ispadali od levata .

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:30

skoroalen je napisao/la:Maloprije kuknjava kako Armence nećemo proć a sad se planira posjeta protiv Atalante. Pitarluk. :lol:
Ako odigramo s njima, bit će max 15 milja, k'o onda protiv Galate u prijateljskoj. U ovom trenutku Mančester ne bi napunio Koševo.
MASTA CINI SVASTA. :D :D :D
Ma lahko se nama nafurati bolan,pitarska posla dok ne pocne tekma jaci smo od Reala :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bice cvaja minimum.
FK SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2018, 15:30

mma_hz je napisao/la:Ja se nadam da prodjem ove Armence moj brate,a kamoli da razmisljam o Gabali ili Trencinu ili SLovanu.
Ovako imam priliku da vidim uzivo odlicno ekipu a i aBd poklapa mi se godisnji a Bergamo nije preko svijeta.
A covjek koji voli nogomet a da ne zeli da ode na Atleti Azzurri d'Italia mi je nenormalno.
Meni je recimo nenormalno da neko prizeljkuje sto jaci klub kao protivnik gdje su velike sanse da cete poniziti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 jun 2018, 15:31

High je napisao/la:Imaju li ovi Atalantini neki forum, da vidimo šta kažu? :mrgreen:
Spero passino gli armeni, almeno al Martinelli di Bannants ci posso portare le mie figlie e la moglie.
A sarajevo direi proprio di no.... è una trasferta per duri e puri a mio parere
Kaze lik da bi vise volio armence, tamo moze povesti zenu i djecu a u sarajevu je tesko gostovanje i ne pomislja da povede zenu i djecu :mrgreen:
all'80% il Sarajevo, almeno secondo me: tosti, da battaglia.
80% dobijamo sarajevo. tezak mec po meni.
Sarajevo trasferta epica...
Sarajevo. Epsko gostovanje
Bella Trasferta Sarajevo! Speriamo vincano loro
Lijepo, gostovanje u sarajevu. nadam se da ce oni proci
Tifoseria tosta quella bosniaca.. .ci sarà da fidarsi ad andare in trasferta coi figli?
ono u smislu 'imaju zayebane navijace ti bosanci, hocemo li moci voditi djecu?'

hahahahah. mislim da ipak samo zele nas jer smo im dosta blizi...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2018, 15:31

GangEvil je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Kad odeš na neko evropsko gostovanje, skontaćeš.
E bas si mi objasnio,hocel mi biti nesto lakse sto ce meni biti " spica" a mi 5 komada primit.Sta je na kraju bit ovoga,da se dobro provedemo(navijaci) po Evropi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jun 2018, 15:34

Mozemo proci Atalantu, zasto ne :)
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jun 2018, 15:34

Atalanta 195 Mio € na TM. moram nas makar na 10-12 Mio € staviti. :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 15:34

MortemHz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ja se nadam da prodjem ove Armence moj brate,a kamoli da razmisljam o Gabali ili Trencinu ili SLovanu.
Ovako imam priliku da vidim uzivo odlicno ekipu a i aBd poklapa mi se godisnji a Bergamo nije preko svijeta.
A covjek koji voli nogomet a da ne zeli da ode na Atleti Azzurri d'Italia mi je nenormalno.
Meni je recimo nenormalno da neko prizeljkuje sto jaci klub kao protivnik gdje su velike sanse da cete poniziti.
MORTO POLUDIIIII ,PUSTI SE ANALIZA MAJKE TI :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
FK SARAJEVO.

High

Post Postao/la High » 20 jun 2018, 15:36

FrancescoTotti je napisao/la:
High je napisao/la:Imaju li ovi Atalantini neki forum, da vidimo šta kažu? :mrgreen:
Spero passino gli armeni, almeno al Martinelli di Bannants ci posso portare le mie figlie e la moglie.
A sarajevo direi proprio di no.... è una trasferta per duri e puri a mio parere
Kaze lik da bi vise volio armence, tamo moze povesti zenu i djecu a u sarajevu je tesko gostovanje i ne pomislja da povede zenu i djecu :mrgreen:
all'80% il Sarajevo, almeno secondo me: tosti, da battaglia.
80% dobijamo sarajevo. tezak mec po meni.
Sarajevo trasferta epica...
Sarajevo. Epsko gostovanje
Bella Trasferta Sarajevo! Speriamo vincano loro
Lijepo, gostovanje u sarajevu. nadam se da ce oni proci
Tifoseria tosta quella bosniaca.. .ci sarà da fidarsi ad andare in trasferta coi figli?
ono u smislu 'imaju zayebane navijace ti bosanci, hocemo li moci voditi djecu?'

hahahahah. mislim da ipak samo zele nas jer smo im dosta blizi...
Daj link tog foruma. :D

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 20 jun 2018, 15:37

Ima da kosevo bude krcato ko sipak, godisnji odmori, pun grad dijaspore, blizu gostovanje navijacima atalante, poznat tim iz serije A :salut:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], sekac i 16 gostiju.