Sad sta bi bilo kad bi bilo.Ali cinjenica je da vise sansi imas protiv Apollona da prodjes,valjda to i jeste bit da sto lakseg da dobijes.hrn je napisao/la:I jedni i drugi cemo ispast sto posto , a opet mi cemo koliko toliko napuniti Kosevo , izbacila nas Atalanta nije sramaota , a oni ispali od nekog Apollonamiky_hz je napisao/la:Ma sa cim si bolan extra prosao,gledat cu Atalantu na Kosevu eto ko nesto,puca mi k.urac upalis tv i gledaj Italijane.Ko da je Barcelona jbt pa da imam sta vidjethrn je napisao/la:Oni gdje dodju show prave , extra smo prosli , gurbeti protiv Apollona ce glatko ispast
Cuj mi extra prosli dobili tim cija je vrijednost 195 miliona a Zeljeznicar tim koji vrijedi 18 miliona.I kako majketi smo mi bolje prosli
Taman i da ce oba ispasti opet je njihova sansa 10% da prodju kako god okrenes a nasa -10000% .
Nemogu se porediti sva protivnika po kvaliteti.Meni licno nije neka satisfakcija sto igramo protiv Italijana i sto unaprijed znas da nemozes proci, meni je poraz ko poraz niko te nepita.Il izgubio 1-0 il 12-0 ti si ispao pa ispao.
Za klasu su bolje prosli i u prvom i u drugom pretkolu.Ali jbg posrala nas sreca opet