FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Atalanta ce glat proci ove Armence 
A brate vidi, kad nanijetiš da yebeš trebu, i njoj je draže u hotelskoj sobi uz flašu vina nego na zadnjem sjedištu golfa. 
Što da se zavaravamo, nas bi i Slovan i Trenčin jednako nabili, ovo je makar egzibicija za navijače. Da je play-off u pitanju bilo bi mi krivo, ovako je svejedno.
Što da se zavaravamo, nas bi i Slovan i Trenčin jednako nabili, ovo je makar egzibicija za navijače. Da je play-off u pitanju bilo bi mi krivo, ovako je svejedno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije logicno slazem se . al ako smo ispadali od Kuksija,Zarije,Zete onda Atalanta izgleda ok . atraktivan protivnik,spektakl na kosevu, zarada ,medijska paznja jednostavno nemamo sta izgubiti u duelu s Atalantom al prvo treba Banats proci to je pod moranje .MortemHz je napisao/la:Meni je recimo nenormalno da neko prizeljkuje sto jaci klub kao protivnik gdje su velike sanse da cete poniziti.mma_hz je napisao/la:Ja se nadam da prodjem ove Armence moj brate,a kamoli da razmisljam o Gabali ili Trencinu ili SLovanu.
Ovako imam priliku da vidim uzivo odlicno ekipu a i aBd poklapa mi se godisnji a Bergamo nije preko svijeta.
A covjek koji voli nogomet a da ne zeli da ode na Atleti Azzurri d'Italia mi je nenormalno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce biti vise od 25KKonzerva je napisao/la:Ima da kosevo bude krcato ko sipak, godisnji odmori, pun grad dijaspore, blizu gostovanje navijacima atalante, poznat tim iz serije A
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 20 jun 2018, 15:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
skoroalen je napisao/la:A brate vidi, kad nanijetiš da yebeš trebu, i njoj je draže u hotelskoj sobi uz flašu vina nego na zadnjem sjedištu golfa.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Glupo je to i porediti ali talijanski klubovi u ranoj fazi takmicenja nisu ni spremni skroz niti zagrijani nesto da igraju, buse i sl, ljudi tada tempiraju formu lagano igraju. Prije 2 - 3 godine je Vojvodina 0-4 pobijedila Sampdoriju u Italiji i lagano ih prosli. Kazem opet naravno ne mozemo se mi porediti sa tadasnjom Vojvodinom,ali hocu reci da oni u fazi drugog pretkola nisu ni blizu neke takmicarske forme, tako da nadam se da mozemo izbjeci neku katastrofu i da mozemo pruziti koliko toliko dostojan otpor.
u svakom slucaju da mogu birati Apolon ili Atalantu, bez razmisljanja bih izabrao Atalantu
u svakom slucaju da mogu birati Apolon ili Atalantu, bez razmisljanja bih izabrao Atalantu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Admitted that then eventually concerns usnormal draw at 99,99 % against bosnians quarters classified in the last bosnian championship have a big stadium if i remember well but as a level it's like making friendly with noise (apart from it's not A friendly and slavs can always be mangy)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znas to nikad.. prolazili smo mi i jace od sebe, isto tako smo gubili i od slabijih. Kada izvuces ovako nesto onda ces dozivjeti najtezi poraz u svojoj historiji ako oni budu htjeli igrati i ja se iskreno ne mogu tome radovati. Prvo je Sarajevo pa sve ostalo. Volim i ja finog protivnika izvuci ali u play-offu a ne u ovoj mrtvoj fazi.skoroalen je napisao/la:A brate vidi, kad nanijetiš da yebeš trebu, i njoj je draže u hotelskoj sobi uz flašu vina nego na zadnjem sjedištu golfa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Valjda ne oborimo kakve negativne rekorde! Kod nas sve mentalni patuljci i zene u ekipi, mozes misliti kad odu u Italiju. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nego Zuka Bgt,sto je skocila cijena na TM-u Parmaku i Rahmanovicu??
@morto ne siri mi depresiju po temi
@morto ne siri mi depresiju po temi
FK SARAJEVO.
Taman da Hodžić, Bekić i slične hanume skoknu do Grada mode!joker90 je napisao/la:Valjda ne oborimo kakve negativne rekorde! Kod nas sve mentalni patuljci i zene u ekipi, mozes misliti kad odu u Italiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Idemo li braco Bergamo?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
InshAllah samo zdravljaRule_hz je napisao/la:Idemo li braco Bergamo?
FK SARAJEVO.
ima li ko da se bavi turizmom, otprilike koliko i šta treba novca
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
0208FrancescoTotti je napisao/la:kad je utakmica u bergamu??
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Joj kad ga Halil na AFH zalila,mati moja mila.
FK SARAJEVO.
Ta' će Atalanta..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ljudi prvo Banats treba proci . pod moranje je proci Banats 19 jula pa sedmicu poslije opet na kosevu Atalanta . dobar termin ,pozitiva ako prodjemo armence ,atraktivan protivnik ovo ne smijemo propustiti. Sve snage i koncentaciju usmjeriti na prolaz ne smije pomislit da ponovimo Zariju .
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 34 gosta.