zlo87 je napisao/la:ima li ko da se bavi turizmom, otprilike koliko i šta treba novca
Ma oko 100 eu kunem se ne treba vise platimo kartu centrotransovim i lagano ba.. sjebat xe se curva delke italia
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zlo87 je napisao/la:ima li ko da se bavi turizmom, otprilike koliko i šta treba novca
Na hrvatskoj stranici pise Sarajevo-Bergamo oko 170 KM, racunaj da i Centro hoce da zaradi jer ce biti vanredna linija... mozda 200-220 KM?zlo87 je napisao/la:ima li ko da se bavi turizmom, otprilike koliko i šta treba novca
Ko ti kaze da ce u opste biti 10 000 ukupno na stadionu?mma_hz je napisao/la:Ajde realno doci ce 10 milja vise ljudi zbog Atalante.High je napisao/la:A nećemo ga ni napuniti.
FrancescoTotti je napisao/la:Planiramo gostovanje u bergamo a u Armeniji se igra bolji fudbal nego u Moldaviji
Ako prodjemo armence 26 juli Atalnta na kosevu 20 milja minimalno ce biti zivot dajem .Evander je napisao/la:Ko ti kaze da ce u opste biti 10 000 ukupno na stadionu?mma_hz je napisao/la:Ajde realno doci ce 10 milja vise ljudi zbog Atalante.High je napisao/la:A nećemo ga ni napuniti.
Prva se igra na Koševu, kakva Italija.Pitar6785 je napisao/la:Da je proc armence, pa tek onda razmisljat o italijanima.
Apsulutno je tacno da je Atalanta apsulutni favorit, al italijanski nogomet (a posebno atalanta) vise destruktivni slican nama igra bez trcanja sto nam koliko toliko odgovara.
Sjetimo se besiktasa u turskoj, borusije obje ove ekipe su bolje od atlante doduse i mi smo dosta slabi al mislim da ce mo bar jednu utakmicu izvuc rezultat kojem se niko danas nenada, oni nisu ni juve ni roma ni milan inter lazio napoli to je ekipa sredine terena.
I mislim da sa 00 u itali da bi na kosevo bilo 250000 ljudi Sto bi malo atmosveru diglo za pocetak prvenstva
Samo ti hahahahrn je napisao/la:![]()
Preuzimamo koeficijent Atalante ako ih prodjemo , samo kazem
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, Vanja8 i 18 gostiju.