AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 dec 2013, 00:59

Bio standardan u Citiju, navijači se bili shebali kad je otišao jer je dobro igrao, nije bio džaba već 3,5m plaćen al džaba kad je qarina :roll:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 dec 2013, 01:04

_forzamilan_ je napisao/la:Bio standardan u Citiju, navijači se bili shebali kad je otišao jer je dobro igrao, nije bio džaba već 3,5m plaćen al džaba kad je qarina :roll:
Bolje da otovrite oci, samo su navijacima Milana, Constant, Saponara i ostali vrhunski igrac, zato je klub tu gdje se nalazi...De Jong je igrac vise za Lazia ili Fiorentine, daleko mu kuca bila od San Sira

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 dec 2013, 02:10

Ocijene, od 1-5, gdje je 3 prosjecna;

Abbiati - 3 Nije imao previse posla, nije mogao sprijeciti gol.
De Sciglio -3 Solidno zatvorio svoju stranu iako je kamikaza prosla par puta
Zapata - 2 Vjerovatno njegova najslabija partija otkad igra u klubu, ne siguran + napravio cist smotan penal.
Bonera - 3,5 Nisam ocekivao da cu dozivjeti dan kada je Bonera ponajbolji pojedinac u Milanu
Constant - 2 Fasovao zuti i nova povreda, fizicki spreman no jako limitiran. Nesto poput Vrsajevica u repci
De Jong - 3 Solidan "stabilizator", kupi lopte i fizicki jako mocan.
Poli - 2,5 Fulio zicer, par finih tehnicki detalja
Muntari - 2 Crveni zbog krkanluka, nervozan i nabrijan istovremeno
Saponara - 2,5 Par finih poteza, no nakon pauze se nije vidi
Kaka - 2 Jednostavno vrlo tanko, nista nije napravio, a ovaj covjek nam je glavni kreator igre.
Balotelli - 2,5 Dobar pokusaj-dva, nakon pauze bolji, slabi slobodnjaci. U*rao odlicnu kontru...
----
Emanuelson - 2,5 Nesiguran uz limitiran doprinos ofanzivno
Matri - 2 Ovaj momak je postao simbol i sinonim svih problema u Milanu.
Pazzini - Zalagao se i trudio ono malo sto je bio na terenu

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 dec 2013, 07:35

Fakat ne kontam. DeJong ubjedljivo najbolji igrac Milana ove sezone i po meni u top 5 DMF u svijetu. Nije posao DMF da dijeli lopte vec da razbija protivnicke napade. Pirlo je bio regista i imao je Gatusa koji je bio zaduzen za posao koji danas radi DeJong.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 23 dec 2013, 08:22

meskalin je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Bio standardan u Citiju, navijači se bili shebali kad je otišao jer je dobro igrao, nije bio džaba već 3,5m plaćen al džaba kad je qarina :roll:
Bolje da otovrite oci, samo su navijacima Milana, Constant, Saponara i ostali vrhunski igrac, zato je klub tu gdje se nalazi...De Jong je igrac vise za Lazia ili Fiorentine, daleko mu kuca bila od San Sira
Izvini ali nisi ti dobar.

De jong je klasa, pogledaj malo njegovu statistiku, i ucinak.
DS je bio dobar neznam sta vi hocete, niti ima s kim kombinovati po desnom krilu. Koliko je samo puta japanca zaustavio. Klasa.
Balu treba novi trener, koji ce mu siju zavrnuti i OBAVEZNO jos jedan napadac da odvlači štopere jer on ne trci toliko da bi ih mogao nosati. Pricajte sta hocete ali Matri se npr. zna zagraditi i uvijek min.iznuditi faul.
Kaka je past tense, može on još ponuditi ali nema s kim odigrati najobičniji dupli pas.
MOnty je kvalitet pa i pazzo.

Ostalo no comment, zapata-bonera :lol: neka me neko rokne.
Constant :?
Poli je klupa at best.
Muntari je ok rotacija igrač.
Debili nocerino itd. nogaaaaaaaaaaa.

A mislim da u ovih 15 godina koliko milan pratim nije bilo goreg trenera od alegrija. Kao i štoperskog dvojca.
fakat šta više reći da nije ponovljeno xy puta.
Samo me zanima kada je vidio zgusnutu srredinu što nije prepustio interu na vodi igru.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 23 dec 2013, 08:29

Problem je sto se Bali vec godinama trazi terener autoritet ali jok, tek kad se pojavio mislio sam da ce biti jedan od najboljih koji su igrali ali jednostavno mozak ga ogranicava i kad do sada nije prelomio sam sa sobom nece sigurno nikad.
Izdat ce ekipu radi svojih potreba kad je najvaznije i boli ga qrac.
Mislio sam da ce upravo on biti prevaga u derbiju na vasu stranu, ali ispostavilo se da majstor sa druge strane koji suti i trpa je dovoljan za ovaj los derbi.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 23 dec 2013, 09:43

Out - Balo, Niang (posudba), Matri, Nocerino, Constant, Zapata, Robinho
In- Honda, Astori, Rami, Diego Costa
:mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 dec 2013, 10:26

Izlaskom Saponare, Milan je prestao igrati. Slučajnost ili ne, ali tako se desilo.
Momak je sinoć objasio neke stvari, odličan igrač koji nije dobio šansu puna 3 mjeseca, samo iz razloga što je neki tamo mutavac ubjeđen da je Birsa bolji igrač od njega. Gledajući Saponaru još prošle sezone, vidio sam da se radi o tehnički izvanrednom igraču, u tom segmentu meni je bolji od od Shaarawy-a.

Za onog što je napisao da je De Jong loš igrač, jednostavno nemam riječi. Taj isti igrač je bio kapiten City-a i standardan igrač sve dok Mancini nije utvrdio da je Barry bolji od njega. A to je isto kao što Allegri misli da je Nocerino bolji od Cristantea.

S' obzirom da jutros nisam nigdje pročitao da je Allegri dobio otkaz, samo mogu reći da je ovo čisto ismijavanje ovog kluba, navijača i svih onih fenomenalnih igrača koji su nosili ovaj dres.Sramota je da uprava ostane nijema nakon ovakve polusezone, gdje Allegri uspio dobiti samo 5-6 mečeva od 25. A da ova ekipa može puno više, to se vidjelo već par puta ove sezone.

Također, ovi što kritikuju De Sciglia zaista nemaju puno veze sa ovim sportom, momak je sinoć progutao vižljastog Japanca u skoro svakom duelu. Čak je i prema naprijed bio jako dobar dok je imao s kim kombinirati.

Edit: Boban objasnio !

Boban: "Milan is a serious club? No, it used to be a serious club."
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 dec 2013, 10:34

Galliani will meet with Cagliari today to negotiate about Nainggolan. Galliani will travel to Rio de Janeiro afterwards.

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 dec 2013, 12:43

meskalin je napisao/la:De Jong je igrac vise za Lazia ili Fiorentine, daleko mu kuca bila od San Sira
Naporan si vise sa ponavljanjem iste gluposti, ako ti vec 10 drugih forumasa govore da nisi u pravu onda skontaj koliko je tisa, ti si izgleda Allegrito ove teme :roll:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 dec 2013, 13:05

Bivši kapiten Hrvatske osvrnuo se i na spekulacije da bi Clarence Seedorf mogao preuzeti klupu Milana.

"Nadam se da se to neće dogoditi. I zbog Milana i zbog samog Seedorfa".
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 dec 2013, 13:32

francobaresi je napisao/la:
Također, ovi što kritikuju De Sciglia zaista nemaju puno veze sa ovim sportom, momak je sinoć progutao vižljastog Japanca u skoro svakom duelu. Čak je i prema naprijed bio jako dobar dok je imao s kim kombinirati
Zato imamo tebe sveznalca da svakome "realno" predstavis situaciju. Kladim se da imam vise utakmica u nogama nego si ih ti pogledao na tvu. Svaki igrac zasluzuje kritiku kada je ista osnovana , zvao se on Cafu ili De Sciglio. Mattia je igrao bezvoljno sinoc kao I cesto puta do sada sto postaje malo iritirajuce. Taj isti Japanac je pravio pregrst problema upravo po njegovoj strani, ali u odbrani moze cak dobiti I prolaznu ocjenu. Nije imao s kim kombinirati ? :lol: a nije frka u tome sto je ofanzivno limitiran ?? Niti je isao u prodore, niti pokusavao kombinirati. Sinoc je podsjecao na
Strinica, primi loptu, vrati je stoperu ili golnanu bez imalo zelje prema naprijed. Dobiva se dojam na forumu da nije prihvatljivo realno sagledavati stvari, a cim napadnes necijeg favorita, automatski si neznalica. Milan nije De Sciglio, svoje prskanje na pojedince ostavite za sebe, ja cu se pak drzati cinjenica.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 dec 2013, 13:44

Svako ima pravo na svoje misljenje ali istovremeno treba da postuje i misljenja drugih.
Ni po meni Siljo nije sinoc bio bas za pohvalit,ali vec sam ranije naveo sta je po meni glavni razlog za to.
Ja bih jedino izdvojio Saponaru, kojem je sinoc bila prva zvanina utakmica u dresu Milana od prve minute, i momak je, po mom misljenju, pokazao da vrijedi.
I evo opet danas citam kako nasi traze neke talente po svijetu, dok istovremeno one koje imaju u ekipi zele poslati na posudbu :roll:
Cinjenica je da je citava ekipa ove sezone van sebe, ali mi posebno upadaju u oči lose partije Montoliva, koji je ove sezone neprepoznatljiv.
Onaj konj na klupi nakon prošlog kola kaze da je Bali lakse igrat kad pored sebe ima drugog napadaca i onda opet utakmicu pocne samo sa Balom u napadu :evil:
Il Club più titolato al mondo!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 dec 2013, 13:52

muxa je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje ali istovremeno treba da postuje i misljenja drugih.
Ni po meni Siljo nije sinoc bio bas za pohvalit,ali vec sam ranije naveo sta je po meni glavni razlog za to.
Ja bih jedino izdvojio Saponaru, kojem je sinoc bila prva zvanina utakmica u dresu Milana od prve minute, i momak je, po mom misljenju, pokazao da vrijedi.
I evo opet danas citam kako nasi traze neke talente po svijetu, dok istovremeno one koje imaju u ekipi zele poslati na posudbu :roll:
Cinjenica je da je citava ekipa ove sezone van sebe, ali mi posebno upadaju u oči lose partije Montoliva, koji je ove sezone neprepoznatljiv.
Onaj konj na klupi nakon prošlog kola kaze da je Bali lakse igrat kad pored sebe ima drugog napadaca i onda opet utakmicu pocne samo sa Balom u napadu :evil:
Upravo.

Saponara je pozitivno iznenadio I treba mu malo po malo sistematski davati sanse. Naravno da ce to ici malo teze kada za trenera imas tarda kao sto je Massimo koji ne zna da radi sa mladim igracima I zna za samo jednu taktiku. Mislimda bi I jedan Krunoslav Jurcic bolje vodio klub od ovoga. Poli me takodjer mrvicu razocarao sinoc. Vidi se da u njemu lezi veliki potencijal, al kao da uvijek kasni sa predajom lopte I gubljenjem iste cesto otvori protivniku prostor za kontre I polukontre.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 dec 2013, 15:32

Zdrava raja.Moj brat(francobaresi) mi je ustupio svoj pasword da uđem na forum i da vas obavjestim da on neće moći pisati najmanje 10 dana. Prije 2-3 sata je imo manju nesrecu i slomio je ruku tako da eto reko mi je da vas obavjestim i pozdravim.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 dec 2013, 15:38

francobaresi je napisao/la:Zdrava raja.Moj brat(francobaresi) mi je ustupio svoj pasword da uđem na forum i da vas obavjestim da on neće moći pisati najmanje 10 dana. Prije 2-3 sata je imo manju nesrecu i slomio je ruku tako da eto reko mi je da vas obavjestim i pozdravim.
nista bez opravdanja od doktora, ovako pisemo neopravdane

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 dec 2013, 15:41

francobaresi je napisao/la:Zdrava raja.Moj brat(francobaresi) mi je ustupio svoj pasword da uđem na forum i da vas obavjestim da on neće moći pisati najmanje 10 dana. Prije 2-3 sata je imo manju nesrecu i slomio je ruku tako da eto reko mi je da vas obavjestim i pozdravim.
nedostajat ce nam sa svojim informacijama o voljenom nam klubu, pozdravi ga i pozeli mu da sto prije ozdravi i navrne na forum :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 dec 2013, 15:41

Brz oporavak care!

p.s. Nije valjda lupio sinoć šakom o stol. Ja sam tako slomio i stol i prst poslije Schewchenkovog penala u finalu 2003.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 dec 2013, 15:47

milanist je napisao/la:
nedostajat ce nam sa svojim informacijama o voljenom nam klubu, pozdravi ga i pozeli mu da sto prije ozdravi i navrne na forum :D

pozz ga puno i nadam se sto brzom oporavku!!
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 23 dec 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 dec 2013, 16:17

Muntari suspendovan na 3 meca zbog crvenog kartona protiv Intera ... ko ce ostati da igra onda hihihih :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.