Halalimo nego sta. Odma iste sekundeRaonffa je napisao/la:Halalimo li Ćenanu ako dovede Amara?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma jok, davno su oni nasli ljudeNeandertalac je napisao/la:Sutra razgovor sa Kodrom. Zovi sve redom, valjda neko prihvati, pardon, valjda se "poklope vizije".
P.S. Ovo što pišu pojedini po društvenim mrežama da "imamo" trenera i da ce biti novi Sd je polovicno tačno. Imamo Adzema, on je trener a novog ni na mapi i isto tako za sportskog direktora. Usijali se telefoni a uši bride od odbijenica.
Čisto reda radi jer se petlja kako je ovo neki mega plan.
Manipulatori i plaćenici!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
MocMahale444 je napisao/la:Halalimo nego sta. Odma iste sekundeRaonffa je napisao/la:Halalimo li Ćenanu ako dovede Amara?dnk-a for life.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nista me i ne cudi na lobotomiji, prvi je bio tm8782 pa se povukao, sad ih je par tu koji petljaju raju ko eto znaju momci 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Dajgle poze I face, kad ti pitar veli dovedi Amara bolan Senci. Dohavizaj se ba jer nakon toga dovodimo kloca.Raonffa je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Halalimo nego sta. Odma iste sekundeRaonffa je napisao/la:Halalimo li Ćenanu ako dovede Amara?dnk-a for life.

Pogledaj u naocale
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 28 maj 2018, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Molim? Vi mu halalite?Raonffa je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Halalimo nego sta. Odma iste sekundeRaonffa je napisao/la:Halalimo li Ćenanu ako dovede Amara?dnk-a for life.

On može samo vama halalit što se popljuvali čovjeka koji je doveo najbolje naše igrače. Poklonite se najvećem!
Gdje će koMocMahale444 je napisao/la: Dajgle poze I face, kad ti pitar veli dovedi Amara bolan Senci. Dohavizaj se ba jer nakon toga dovodimo kloca.
Pogledaj u naocale
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
braco je napisao/la:Molim? Vi mu halalite?
On može samo vama halalit što se popljuvali čovjeka koji je doveo najbolje naše igrače. Poklonite se najvećem!
Halalimo I mi tebi 0:31
Da, otpao je zbog nekih laznih slika s Arkano.svrakino1921 je napisao/la:Jel to onaj sto je bio kandidat pa je otpaoIskraB je napisao/la:Vukomanovic je jako dobar izbor za trenera. Mislim da tu ne bi trebalo biti fule, a da li je to realno ....?
No, kako god bilo na kraju se pokazalo da je ipak Cenan doveo najbolje igrace do sad od pocetka Senadovog mandata. Sad njega vracati s druge strane nema smisla jer su covjeka otjerali. Ko, zasto, iskreno me ne zanima.
Sto se tice Vukomanovica mislim da je jako pametan decko, radio je u ozbiljnim sredinama, ima iskustva. Opcenito njegove ekipe koje je vodio igrale su lijep nogomet. Koliko mi imamo kvalitetnih ljudi u klubu koji to mogu procijeniti, mislim vrlo malo cim su ga prosli put otpisali zbog Kostica i novinarskih sranja.
Druga dva kandidata kao sto se prica da su u opciji Meho i Kodro
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Što se Mirsad zapustio hehehehe...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Neandertalac je napisao/la:Sutra razgovor sa Kodrom. Zovi sve redom, valjda neko prihvati, pardon, valjda se "poklope vizije".
P.S. Ovo što pišu pojedini po društvenim mrežama da "imamo" trenera i da ce biti novi Sd je polovicno tačno. Imamo Adzema, on je trener a novog ni na mapi i isto tako za sportskog direktora. Usijali se telefoni a uši bride od odbijenica.
Čisto reda radi jer se petlja kako je ovo neki mega plan.
Manipulatori i plaćenici!
Bahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Graovac ostaje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ubiparip
Zeric Vranjes Zec
Zajim Modic
Saban
Blagi Hajdar
Osmankovic Graovac Stevanovic
Kjosevski
Bgm ovo kad bi ostalo uz par, pa barem solidnih novih na mjestima gdje nam treba, mogla bi se fina ekipica sklopit.
I nadam se da ce zamijeniti Admira.
Zeric Vranjes Zec
Zajim Modic
Saban
Blagi Hajdar
Osmankovic Graovac Stevanovic
Kjosevski
Bgm ovo kad bi ostalo uz par, pa barem solidnih novih na mjestima gdje nam treba, mogla bi se fina ekipica sklopit.
I nadam se da ce zamijeniti Admira.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Ostanak Graovca i Celavog + normalan lijevi bek + neki strucan trener = nada za uspjeh slj. sezone
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bek naravno ali mislim da nam treba i jedan strijelac. Od ovih gore msm da nema ko da zamijni Zakarica i postigne 15+ golova za sezonu, mora neko popuniti tu rupu.
Vjerovatno ce se i ove sezone pridodati i neki od ovih nasih mladjih tako da bi dobar trener imao stvarno s cim da radi.
Jbt kad pogledas kako nam samo malo fali, prakticki trebaju nam max tri solidna igraca i trener da sastavim bas jak tim, ajd za nadat se je nekom cudu pa da i uspijemo u tom
Vjerovatno ce se i ove sezone pridodati i neki od ovih nasih mladjih tako da bi dobar trener imao stvarno s cim da radi.
Jbt kad pogledas kako nam samo malo fali, prakticki trebaju nam max tri solidna igraca i trener da sastavim bas jak tim, ajd za nadat se je nekom cudu pa da i uspijemo u tom
Edit: Zaboravio sam Ramovica jbt, hajde Rama ozdravi
Juce ja spomenuh Besliju kao najbolje rjesenje i bogami me prijatno iznenadise
Samo zasto nije odmah dobio funkciju SD-a vec skaut?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Samo da i njeg ne popljujemo a jedan mi je od najdrazih igraca sto su igrali u Zelji.irfo je napisao/la:Juce ja spomenuh Besliju kao najbolje rjesenje i bogami me prijatno iznenadise![]()
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"