Bolje rjesenje sigurno nego izmisljati nekakve trenere tipa Smajic.Topnikus je napisao/la:E fkt je tako. Svaka cast za ovu.pricu iznenadio sam se da u BiH ima neko da ovako prica. A bogami i rezultati sa Goskom kazu da dobro prica i na terenu. Treba nam svjeze krvi, covjeka koji ce biti otvoren. A ne govoriti sve je za deset ide sve a mi smijesni.braco je napisao/la:Dudića za trenera.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Meni su Adžemove pressice nešto najdosadnije što sam gledao. U početku je malo bio ko i zayeban na pressicama od onog za grad iz metropole do kad je naljepio novinara što ga nije pitao kako je Šaban odigrao na onom prvom derbiju. E onda su mu vjerovatno rekli malo da se primiri.Topnikus je napisao/la:E fkt je tako. Svaka cast za ovu.pricu iznenadio sam se da u BiH ima neko da ovako prica. A bogami i rezultati sa Goskom kazu da dobro prica i na terenu. Treba nam svjeze krvi, covjeka koji ce biti otvoren. A ne govoriti sve je za deset ide sve a mi smijesni.braco je napisao/la:Dudića za trenera.

Svaku pressicu znam šta će reći, mada nije sve ni do njega već i do većine novinara koji znaju samo postavit pitanje koja su vaša očekivanja i kakav je zdravstveni bilten u ekipi. Poslije pobjede uvijek ide " sigurno da je bila JAKO JAKO teška utakmica, ali uvijek to "jako jako" u početku naglasi. "Mi smo se borili, znali da će biti teško i čestitao bih momcima na pobjedi. " Zatim šta očekujete od sljedeće utakmice, on u većini slučajeva odgovori "sigurno da nas čeka teška utakmica, radit ćemo ove sedmice da popravimo neke stvari i sigurno da ako damo svoj maximum da možemo pobjediti". Kad izgubimo onda će reći "nismo bili na nivou i riješit ćemo interno u svlačionici neke stvari".
Mada ni većina trenera u ligi nije nešto bolja, samo šuplja.
Fakat ste ozbiljni da bi neozbiljno zeljeli Dudića za trenera?

UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Kadeti dobili Rudara 4-0, sutra igraju sa Sampdoriom za prolaz.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ackeey je napisao/la:Kadeti dobili Rudara 4-0, sutra igraju sa Sampdoriom za prolaz.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
4 nasih omladinaca pozvana na mediteranske za repku da igraju. Zilic, Osmanovic, Krsic Hasanović

Menalo:

Narednog mjeseca otvaranje novog Fan shopa
https://fkzeljeznicar.ba/narednog-mjese ... opa/32221/
Šteta, bio bi fin backup za Zajmovića.Osvrnuo se i na ponudu Fudbalskog kluba Željezničar koji je kontaktirao Široki Brijeg povodom eventualnog transfera.
“Željezničar je poslao ponudu na adresu Širokog Brijega, ali je ona odmah odbijena. I ja sam u kroz medije saznao dosta toga, ali jedino što znam sigurno jeste ta ponuda koja je stigla u Široki”, dodao je mladi fudbaler

Narednog mjeseca otvaranje novog Fan shopa
Super za Fan shop. Ovaj dizajn na slici je top. Sad ce i ponuda biti bogatija.
Juniori pobijedili pitare 1:0. Mujaric strijelac.
Web stranica je .....braco je napisao/la:Narednog mjeseca otvaranje novog Fan shopa

💩💩
-
- Kontakt:
E moj Mirsade, kako tebe izlevatise.
Glavni kurban FK Zeljeznicar.
Postavljas se samo da bi te popljuvali i ismijavali. Nek ti je Allah dz.s. na pomoci.
Postavljas se samo da bi te popljuvali i ismijavali. Nek ti je Allah dz.s. na pomoci.
samoposmatram je napisao/la:E moj Mirsade, kako tebe izlevatise.
?
-
- Kontakt:
Izmisljanje funkcije bivsem igracu je odavno ispuhalo ovoj upravi. Kad se rezultati nebudu poklapali sa ambicijama, Beslija ce biti zrtveno janje= kurban.LjoZee je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:E moj Mirsade, kako tebe izlevatise.
?
Ma, ne mogu nama starim navijačima ocrniti Bešu. Jedan od najdražih igrača koje sam gledao u plavom dresusamoposmatram je napisao/la:Izmisljanje funkcije bivsem igracu je odavno ispuhalo ovoj upravi. Kad se rezultati nebudu poklapali sa ambicijama, Beslija ce biti zrtveno janje= kurban.LjoZee je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:E moj Mirsade, kako tebe izlevatise.
?

Pa.S. Doskora je Bešo slovio kao glupan i alkoholičar za članove naše uprave, zbog toga i nije ranije bio izabran na ovu poziciju. Smiješno. A sad im valja.
Ma oni nemaju vise pojma sta rade. Mijenjaju SD-e, igrace, trenere, isto kao neka posrnula firma koja pokusava nesto uraditi a samo tone.
Korak naprijed, nazad tri. Kad bi neko imao vremena da stavi na papir broj igraca, trenera, nekih sportskih direktora i stavio na papir neke prosjecne plate istih, to bi bilo zastrasujece koja je to lova bacena niz vodu.
Upravo ne znaju sta da rade s trenerom, nemaju koga dovesti, pa se jos mucka. Vrlo blizu je bio ovaj nesretni Smajic, ali vide da raja nisu za to pa ne znaju sta da rade.
Korak naprijed, nazad tri. Kad bi neko imao vremena da stavi na papir broj igraca, trenera, nekih sportskih direktora i stavio na papir neke prosjecne plate istih, to bi bilo zastrasujece koja je to lova bacena niz vodu.
Upravo ne znaju sta da rade s trenerom, nemaju koga dovesti, pa se jos mucka. Vrlo blizu je bio ovaj nesretni Smajic, ali vide da raja nisu za to pa ne znaju sta da rade.
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 30 maj 2018, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
- MocMahale444
Nema se o cemu pisati. Dani prolaze, a nema novosti sto se tice sportskih stvari. Nema vise ni onog nagadjanja. Doduse nemamo ni SD vise pa mozda i zbog tog za sad nista.MocMahale444 je napisao/la:Slabo se piše.

- MocMahale444
Ima i toga ali nije samo to razlogLjoZee je napisao/la:Nema se o cemu pisati. Dani prolaze, a nema novosti sto se tice sportskih stvari. Nema vise ni onog nagadjanja. Doduse nemamo ni SD vise pa mozda i zbog tog za sad nista.MocMahale444 je napisao/la:Slabo se piše.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
rekoh ti ja da su pitari odmakli uveliko, moramo opet admina uvalitt u pricu sa forumasima da se zakuha pa da se ispise stranica da ih mozemo sticMocMahale444 je napisao/la:Slabo se piše.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
irfo je napisao/la:rekoh ti ja da su pitari odmakli uveliko, moramo opet admina uvalitt u pricu sa forumasima da se zakuha pa da se ispise stranica da ih mozemo sticMocMahale444 je napisao/la:Slabo se piše.

Aco je prije bio takav i skonto.
Treba vratit aldina da se buni sto nisu prave one iskopane linije za odvod

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 37 gostiju.