Nema tu spreman ili ne...novaca previše nema.Za 2+ godine se mogu očekivati neka veća ulaganja.effe_sa je napisao/la:A eto kod Intera će se vidjeti razvoj i sada je pitanje samo koliko je novi vlasnik spreman investirat.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Navijaći Fiorentine protiv svog tima..
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlPrincipe
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ova zadnja slika sa Baresijem je 99% fejk, prepun internet takvih fotomontaža 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
nije fejk, ovo je postavljeno neki dan kad su igrali all star Milana i Benfice .. Dario Šimić je igrao i nagovorio je 6-icu da to uradi._forzamilan_ je napisao/la:Ova zadnja slika sa Baresijem je 99% fejk, prepun internet takvih fotomontaža
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
https://www.youtube.com/watch?v=fSEQ2SwG6wY
Rudi Garcia sinoc sa Google naocarama. Vjerovatno nesto sto ce postati trend medju trenerima, strucnim stabom, skautima i ostalim fudbalskim radnicima.
Rudi Garcia sinoc sa Google naocarama. Vjerovatno nesto sto ce postati trend medju trenerima, strucnim stabom, skautima i ostalim fudbalskim radnicima.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Možda mu je Džastin pozajmio papirIlPrincipe je napisao/la:nije fejk, ovo je postavljeno neki dan kad su igrali all star Milana i Benfice .. Dario Šimić je igrao i nagovorio je 6-icu da to uradi._forzamilan_ je napisao/la:Ova zadnja slika sa Baresijem je 99% fejk, prepun internet takvih fotomontaža

Ma fejk, gledaj, isti font, klasični fotošop, što neko reče gomila ovakvih slika po netu, a ta tvoja imformacija za Dariom bi zapravo bila dezinformacija.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
To s Justinom jeste fake, ali ovo s Baresijem nije. Baš sam tražio sliku Franca s papirom da nešto drugo piše ali nema ovo je jedini. Osim toga pogledaj kako se slova savijaju na dijelovima gdje je presavijen papir + slova na papiru nisu ista
Ali eto, misli šta oćeš
evo ti gratis search slike preko googlea pa se i sam uvjeri.
Ali eto, misli šta oćeš

evo ti gratis search slike preko googlea pa se i sam uvjeri.
Da ne dođe do zabune ja bih vole da jeste podržao region povodom katastrofe koja nas je zahvatila, pogotovo jer sam iz Lazarevca, mesta u Srbiji koje su ove nepogode poprilično zahvatile, ali mi stvarno slika deluje kao fake, plus mislim da bi Milan okačio ovu vest zvanično na svom sajtu. Naravno palac gore ako nije fotošop
U ostalom kada malo bolje pogledam, zar je bitno da li je fejk ili nije, namera slike je odlična.

U ostalom kada malo bolje pogledam, zar je bitno da li je fejk ili nije, namera slike je odlična.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nekako sumnjam da ce ih Mazzari koristitiPuma je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=fSEQ2SwG6wY

Zavisi da li garancija pokriva udarce flasom 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Serija a svake godine tone polako ali sigurno. Neki su ovdje govorili da je sad jača no prije par godina no matematika ne griješi a priča oko koeficijenta liga uefe pada u vodu kada vidimo da su talijanski klubovi samo statisti bilo u CL ili LU.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
_forzamilan_ je napisao/la:Serija a svake godine tone polako ali sigurno. Neki su ovdje govorili da je sad jača no prije par godina no matematika ne griješi a priča oko koeficijenta liga uefe pada u vodu kada vidimo da su talijanski klubovi samo statisti bilo u CL ili LU.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Pa Serie A je napredovala ako pogledate sezone 2010 i 2011 .. Bodovi ne lažu.
jes' da će ga opet bucnut' Laziju, al' šta da se radi
neka majstora još jednu sezonu

"Obećao sam se Udineseu i za iduću sezonu. Prošli smo četvrtak predsjednik kluba i ja razgovarali, jer me zanimalo kakva će biti situacija sada kada više nema trenera Guidolina. Predsjednik me uvjerio u nastavak zacrtanog projekta i ja sam od danas samo na godišnjem odmoru", rekao je Di Natale za Corriere della Serra.
Nabijem ih na **** 300 000 puta. Ljudi posteno izbore Europu i ovako im otmu to mjesto, sramota.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.