FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Daj ba, "Željkan"...
Razvest se u njemubiceDUPLA je napisao/la:Ovaj TEGET moram IMATI!!!!!! Ozeniti se u njemu![]()
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
- MocMahale444
Nema mi nista mrze.braco je napisao/la:Daj ba, "Željkan"...
Ljudi ja dresova braco draga.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kad bi dresovi igrali bila bi dupla lagano 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joj dresova i perverzije, kao što neko napisa u stilu Evertona. Dugo ljepše nismo imali i štampa je extra. Full full! Prvi mi se nekako najviše sviđa sa detaljima
Što se tiče Lalatovića, pročitah neke komentare da je dobar u radu sa mladim igračima, da je neke isprofilisao u drugim klubovima, što i nama odgovara, pa vidjet ćemo ako dođe.
Što se tiče Lalatovića, pročitah neke komentare da je dobar u radu sa mladim igračima, da je neke isprofilisao u drugim klubovima, što i nama odgovara, pa vidjet ćemo ako dođe.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- MocMahale444
Lalatovic novi trener Radnickog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eto rijesena jos jedna dilema oko sefa novog, idemo dalje ostaje nam Smajic haha ha haLjoZee je napisao/la:Lalatovic novi trener Radnickog.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Dresovi yebu mame
Kad se Mehremić razmaše po terenu u ovoj prvoj garnituri, a Smajić sa klupe galami "Booogi, yebo Ahmetovića, čuvaj Adija"
Kad se Mehremić razmaše po terenu u ovoj prvoj garnituri, a Smajić sa klupe galami "Booogi, yebo Ahmetovića, čuvaj Adija"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Dresovi yebu mame![]()
Hahahahahahahahaha
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dresovi su

- MocMahale444
J*** ti sunce tamnoplavoo 
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Eh momci evo novi avatari, pa ko hoce bujrum

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Rado bih ovaj ali mi nešto žao ovog sadašnjeg, navika jbg.
EDIT: Yebeš ga.
- MocMahale444

Nije frka imao si first pick, ovaj je isto mocan.
Hvala onom ko je pravio.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ponovili smo se malo sa Avatarima, da ispostujemo ove fantasticne dresove red je 
I to nas trojica tri razlicita
I to nas trojica tri razlicita
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Moze li i cetvrti?
Hvala @Azpi 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.