Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2014, 21:23

Medunjanin-Pjanic-Misimovic ne moze funkcionisati protiv jakih ekipa! Jedan je visak, pa koji god bio. Sto se tice Mede, on je i dalje jako dobar igrac, na kojeg se ozbiljno treba racunati u sljedecim kvalifikacijama, ali ce morati racunati na konkurenciju u vidu Vrancica i Prcica, koji igraju njegovu poziciju.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 jul 2014, 21:42

Goalgetter je napisao/la:Medunjanin-Pjanic-Misimovic ne moze funkcionisati protiv jakih ekipa! Jedan je visak, pa koji god bio. Sto se tice Mede, on je i dalje jako dobar igrac, na kojeg se ozbiljno treba racunati u sljedecim kvalifikacijama, ali ce morati racunati na konkurenciju u vidu Vrancica i Prcica, koji igraju njegovu poziciju.
Od jeseni u sredini trokut Vrančić-Bešić-Pjanić. Mislim da je Medo imao vremena da izgradi karijeru, a na kraju je ostao u turskim kantama za napucavanje.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jul 2014, 21:48

Pauleta je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Medunjanin-Pjanic-Misimovic ne moze funkcionisati protiv jakih ekipa! Jedan je visak, pa koji god bio. Sto se tice Mede, on je i dalje jako dobar igrac, na kojeg se ozbiljno treba racunati u sljedecim kvalifikacijama, ali ce morati racunati na konkurenciju u vidu Vrancica i Prcica, koji igraju njegovu poziciju.
Od jeseni u sredini trokut Vrančić-Bešić-Pjanić. Mislim da je Medo imao vremena da izgradi karijeru, a na kraju je ostao u turskim kantama za napucavanje.
+1
Dobar je Medunjanin u najgorem slucaju za klupe. On moze igrati ofanzivnog veznog jako dobro a defanzivnog ako bas mora. Mada mislim da su Vrancic i Prcic bolji defanzivno od njega. Ali ipak to moraju dokazati na terenu. Sve do tad Medunjanin je ispred Salihovica, Hadzica i Susica kao zadnji vezni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jul 2014, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2014, 21:49

Pauleta je napisao/la:
Malo se previse ocekuje od Vrancica, on tek dolazi iz 2. Bundeslige, i jos mora da napreduje. Pratio sam ga cijelu proslu Bundesligasku sezonu, i ima potencijal da bude dosta bolji veznjak od Medunjanina, jer je mnogo vise dinamican nego Medunjanin, slican tip igraca kao Pjanic. Zna povuci loptu, ima dribling, asistirati, cak i zabijati, sve sto pozelis od jednog modernog veznjaka, samo sto je sad na njemu da to pokaze i u Bundesligi, i da se preporuci sa tim i reprezentaciji. Ali bez obzira na to, ja bih ga odmah sada vec kaparisao za repku, pa neka se sa Medom bori za mjesto u ekipi. I svakako, probati ga u sljedecoj utakmici.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 04 jul 2014, 23:07

Miske je visak evo vec dvije godine, ili maksimalno zadnjih 15 minuta
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 04 jul 2014, 23:08

Goalgetter je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Malo se previse ocekuje od Vrancica, on tek dolazi iz 2. Bundeslige, i jos mora da napreduje. Pratio sam ga cijelu proslu Bundesligasku sezonu, i ima potencijal da bude dosta bolji veznjak od Medunjanina, jer je mnogo vise dinamican nego Medunjanin, slican tip igraca kao Pjanic. Zna povuci loptu, ima dribling, asistirati, cak i zabijati, sve sto pozelis od jednog modernog veznjaka, samo sto je sad na njemu da to pokaze i u Bundesligi, i da se preporuci sa tim i reprezentaciji. Ali bez obzira na to, ja bih ga odmah sada vec kaparisao za repku, pa neka se sa Medom bori za mjesto u ekipi. I svakako, probati ga u sljedecoj utakmici.
Neznam dali si ikad gledao Maria kako igra. Al ono što sam ja gledao nekih 10 tekmi prošle sezone u cvajti, čovjek je jak u držanju lopte i vuče prema golu, ima dobar zadnji pas, jedine mane su mu što nije baš brz i ponekad izgleda nezainteresovano. Po meni je trojac Vrančić-Pjanić-Bešić najbolje što imamo u veznom redu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jul 2014, 23:23

Goalgetter je napisao/la:mnogo vise dinamican nego Medunjanin
To i nije neko dostignuće. Dinamika i Medunjanin ne mogu u istu rečenicu.
U modernom nogometu gdje igrač mora trčati high tempo ako hoće uspjeti i gdje svaka reprezentacija mora imati u svom rosteru igrače high-tempa, za njega mjesta ne bi trebalo biti. Ni na klupi.

Pajdo bi ga stavio da igra defanzivnog veznog. Ludilo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2014, 10:27

Haris Medunjanin na listi 10 najzgodnijih nogometaša na Mundijalu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jul 2014, 10:55

zizu1991 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:mnogo vise dinamican nego Medunjanin
To i nije neko dostignuće. Dinamika i Medunjanin ne mogu u istu rečenicu.
U modernom nogometu gdje igrač mora trčati high tempo ako hoće uspjeti i gdje svaka reprezentacija mora imati u svom rosteru igrače high-tempa, za njega mjesta ne bi trebalo biti. Ni na klupi.

Pajdo bi ga stavio da igra defanzivnog veznog. Ludilo.
Najbitnije je da je Medunjanin "fudbaler od pasova i golova". A to sto bi trebao da igra zadnjeg veznog i zaustavlja protivnicke napade je manje bitno. Moze Besic odigrat za trojicu. Ako moze i za dvojicu ponekad.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jul 2014, 10:58

Nabroj mi nogometaše jednog pravca, ne uber talente što Švabe kažu a da ih neka ekipa trpi?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jul 2014, 11:22

zizu1991 je napisao/la:Nabroj mi nogometaše jednog pravca, ne uber talente što Švabe kažu a da ih neka ekipa trpi?
Pa slazem se sa tobom ono gore je bila sala. To je Susic izjavio za Kolasinca prije Nigerije. Da "nije fudbaler od pasova i golova". A momak igra beka. Kod Medunjanina je bas suprotno. On jeste itekako fudbaler od pasova i ponekad nekog gola ali zato nije zadnji vezni.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jul 2014, 11:28

Virtu4l je napisao/la:
Ocekujem Pauka sa komentarom. :D
1946

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 jul 2014, 11:43

Head je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ocekujem Pauka sa komentarom. :D
Pauk je napisao/la:Nema razloga za onu bradu...nije ruzan da krije lice...ima lijepe crte lice i lijep osmijeh :thumbup:
davno je on obavio svoju duznost :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jul 2014, 12:36

Nama fali igrača koji znaju igrati bez lopte.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2014, 13:37

zizu1991 je napisao/la:Nama fali igrača koji znaju igrati bez lopte.
Potpuno si u pravu iako bi volio da se pronadje postotak tocnih dodavanja Medunjanina na utakmici sa Nigerijom. Imao sam osjecaj da ih je jako puno poslao u bunar. Tako da ne znam sto reci i o famoznoj Susicevoj igri pasova i Medunjaninovom doprinosu istoj. Treba biti realan i reci da niti on a niti Misimovic ne mogu vise pomoci nasoj reprezentaciji. Medunjanin je igrac koji u zadnje 3-4 godine igra u smijesnim timovima, pa cak i u njima poprilicno cesto ostaje nedorecen, nerijetko i na klupi. Imao je solidnu minutazu na SP i ne vidim da se iko lomi da ga dovede u neki ozbiljniji klub. Isto vazi i za Misimovica. Mladi igraci tipa Prcic, Vrancic, Grahovac, Zolotic, Cimerot pa cak i Modic bi po meni trebali pomalo biti isprobavani i uvodjeni u repku. Ovoj dvojici i to samo jednom od njih bi ja ponudi klupu kao opciju ostanka u repki. To je jedino mjesto gdje bi oni mogli pomoci. Nigerija mi je razbila sve iluzije.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 05 jul 2014, 13:48

Imali naznaka da ce ovaj trut promjeniti klub i dokopati se barem Holandske lige :hmmmm:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2014, 13:56

hroni je napisao/la:Imali naznaka da ce ovaj trut promjeniti klub i dokopati se barem Holandske lige :hmmmm:
Nemam pojma prije dolaska u Tursku imao je veliki problem pronaci i taj angazman tako da mi je nevjerovatno gledati u to sa nekom velikom nadom. Mozda kakav prvoligas koji se bori za opstanak u Nizozemskoj. Iako ja ocekujem jos jedan ugovor u nekom sporu i kraj karijere koja je puno obecavala i nazalost ostala nedorecena.

ahmic
Kontakt:

Re: Re : Haris Medunjanin

Post Postao/la ahmic » 06 jul 2014, 13:06

zizu1991 je napisao/la:Nama fali igrača koji znaju igrati bez lopte.
Bas tako,nema od cekanja i stojanja nista..Prosla su ta vremena,zato nam formacija 4-2-3-1 nece uspjet,mora neko iz sewdine imat motor u guzi,Miske ga sigurno nema i nema ga ni s Edinom ni u defanzivi...
Kad vidim kako ljudi trce,pa mi smo staticni u odnosu na njih...
Vidjet cemo,ima tu resetanja..Susic ako ostane ,nema sta trazit od Misimovica iz Kine(promjena kluba) od Ibricica i ima tu jos probrat..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 jul 2014, 22:56

slika

Hare potpisao danas za Barcelonu, dobice ugovor na 3 godine. :bih:

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 20 jul 2014, 23:04

Kakva ba Barsa ? :think:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 7 gostiju.