Šta je sa procentima
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Zbog Hardena sam naucio grcki alfabet da skontam koji je po redu u hijerarhiji Netsa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bice placa kad Netsi osvoje a Harden bude mvp finala. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sumnjam, osim Lejkera forumskih velika vecina bi rado da Netsi osvoje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma vodonosa na kvadrat, ovo je Chris Bosh vol.2
od njega napravise sutera u MIA a bio glavni baja u TOR, Harden slican slucaj samo sto je on dosao da ovima namjesta suteve uglavnom
Durantova ekipa nema dileme
od njega napravise sutera u MIA a bio glavni baja u TOR, Harden slican slucaj samo sto je on dosao da ovima namjesta suteve uglavnom
Durantova ekipa nema dileme
- OldFashioned
- Kontakt:
Da je Durantova, već bi vidjeli mnogo bolji rekord Netsa.
Ova dvojica su kanceri za svaku ekipu.
Ova dvojica su kanceri za svaku ekipu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Popravit ce procente kad Ben pocne pucat trice. Never.Nail for Real je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:30E zamisli kakav ce monstrum biti kad popravi te procente. Gace ce ti same spadat.
@igrajlopte 🐦
Pa realno, tesko je ocekivati da generacijski talenat od 21 godinu popravi procente. To mogu samo ovakvi kao Drummond, ili svojevremeno Rakocevic sto se tice naseg podneblja.ReX je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:16Popravit ce procente kad Ben pocne pucat trice. Never.Nail for Real je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:30E zamisli kakav ce monstrum biti kad popravi te procente. Gace ce ti same spadat.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Generacijski talenat je od 2016. na istim procentima s tim da je slobodna pogoršao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
@bihfan-Kako bi Lakersi pobjedili bez sudija kad si na temi Bullsa ocekivao laganu pobjedu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa rekoh, nema teorije da ce napredovati. Prosli su ti vozovi.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:26Generacijski talenat je od 2016. na istim procentima s tim da je slobodna pogoršao
Hajd sto je cetvrta opcija sto se suteva tice nego mu ni ovo razigravanje ne ide. 6 izgubljenih lopti na 12 asista, to i Muhamed Pasalic i Amar Gegic mogu.
Sto bi Steph bio neefikasni razigravac i cetvrta opcija?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od svih trolerskih pokušaja ovaj je možda i najjadniji
#Punoljetstvo
Dovodi ih Alem do ludila. Ne znaju gdje udaraju.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:09Od svih trolerskih pokušaja ovaj je možda i najjadniji
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BuffonGigi
- Kontakt:
Razlika u kvaliteti sine, to svi osim tebe znaju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledaj ti ovih bahatih navijaca LAL.

Da vidimo sta sam ja napisao
Ovo si ti preveo sebi kao da ja najavljujem da cemo pobjedit, a ja sam ustvari napisao da postoji mogucnost da pobjedimo, nisam nigdje napisao da cemo upisat laganu pobjedu.Vrlo moguce da krenemo sad u seriju pobjeda, Lakerse takodje vrlo lako mozemo dobiti veceras.
Nemoj drug uvaljivati mi nesto sto nisam rekao.
Kazem ti u prvom poluvremenu sudije dopustale Lakersima da igraju musku odbranu i nemam problema sa tim, ali nama se svaka sitnica svirala i svaki minimalan kontakt. Kriteriji znaci nisu bili isti. Plus ofanzivni faulovi koji su svi svirani iako su Lakersovi igraci bili u pokretu i nisu se pozicionirali. Onda nama na drugoj strani to ne sviraju kad je Young par puta sa postavio. Onda onaj Challenge gdje je ponisten faul Davisa nad Williamsom, a na drugoj strani nas Challenge koji su trebali u nasu ruku presudit presudili su opet Lakersima. Pa ona situacija lopta se odbija ne znam od koga i Sudije pokazuju da je lopta za Bullse, i dolazi Lebron galami na sudije i oni ko djeca promjene odluku, i to nekolko puta u utakmici.
Kazem ti ovo neces vidjeti na highlightsima, mora se cijela utakmica pogledat.
Prvo nijednom nisam napisao da smo mi kvalitetniji, vec govorim kako je jadno da najaca ekipa lige treba pomoc sudija da pobjedi jednu od najmladjih ekipa i ligi plus backtoback nam utakmica poslje gostovanja, sto je jad da ne moze jadniji biti, jos se Lebron i Davis bune kod sudija i dalje kao da im nije dovoljno pomoci.BuffonGigi je napisao/la: ↑24 jan 2021, 17:38Razlika u kvaliteti sine, to svi osim tebe znaju.
Uostalom samo je DAvis sinoc donio prevagu, ostatak ekipe je igrao kriminalno, i da je sudjenje bilo uredu, bila bi utakmica u egalu.
I drugo te djecije fazone da nekog zoves "sine" ostavi za svoje ukucane.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Najbahatiji i najsubjektivniji likovi na forumu.
npr. Alem je isto subjektivan al vidis da se lik zeza, dok ovi pisu neke bahate odgovore bez da napisu argumente. Nisu gledali utakmicu a ovdje pametuju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.