Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
nema valjda olimpic reflektore?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Mislim da ce igrat oni u nedjelju u 13 :55 vidis da ima greska neka dva puta Sloboda u dva danaDule 078 je napisao/la:nema valjda olimpic reflektore?

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
siguran sam da ce biti gledanija utakmica borac-sarajevo u subotu,nego bilo koja engleska koju bude bht prenosio....nije ovaj narod defektaski da mu je draze gledati engleze nego svoje...uostalom,to se lako i provjeriPenaltik je napisao/la:Jest nam jak fudbal koji prenosi samo![]()
![]()
Salu na stranu dobro je ovo,ko ce ba gledat one Engleze sminkere,lijepe golove,brze akcije...bolje nas fudbal
Zezancija mi je post u vezi Engleza,briga me za njih,isto mislim da ce vise raje gledat tekmu iz Bl,jer uvijek u dosadasnjim susretima ova dva kluba je bilo lijepih potezaDule 078 je napisao/la:siguran sam da ce biti gledanija utakmica borac-sarajevo u subotu,nego bilo koja engleska koju bude bht prenosio....nije ovaj narod defektaski da mu je draze gledati engleze nego svoje...uostalom,to se lako i provjeriPenaltik je napisao/la:Jest nam jak fudbal koji prenosi samo![]()
![]()
Salu na stranu dobro je ovo,ko ce ba gledat one Engleze sminkere,lijepe golove,brze akcije...bolje nas fudbal

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Kakvi Englezi,svake subote City prenoseDule 078 je napisao/la:siguran sam da ce biti gledanija utakmica borac-sarajevo u subotu,nego bilo koja engleska koju bude bht prenosio....nije ovaj narod defektaski da mu je draze gledati engleze nego svoje...uostalom,to se lako i provjeriPenaltik je napisao/la:Jest nam jak fudbal koji prenosi samo![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
ma sad se narod ohladio poslije portugala....
Šta bolan više će se gledat naša liga?
I uzbekistanska liga ima veći ritam od naše lige, uspavaš se dok gledaš
Znaju ljudi valjda gdje je kvalitet.

I uzbekistanska liga ima veći ritam od naše lige, uspavaš se dok gledaš

Znaju ljudi valjda gdje je kvalitet.
Čelik Zenica 1945
Niko normalan neće upoređvati kvalitet engleske lige i bilo koje lige sa ovih prostora, ali to ne znači da je svakome zanimljivije gledati utakmice južnog liverpoola i sjevernog londona od utakmica:
- tima pored čijeg stadiona stanuješ,
- tima na čije utakmice te otac vodio kada si imao 3-4 godine,
- tima o čijoj historiji sve znaš (ne samo preko googla kao navijači ovih inih stranih klubova),
- tima koji predstavlja tvoj grad i državu,
- tima koji je bio dio tog vrhunskog fudbala (ex ju liga)a onda su granate i meci vratili sve napočetak,
- tima u kojem igrači imaju manju platu od većine navijača a ipak ponekad pobjede one koji primaju 1000 više,
- tima u kojem omladinski pogon trenira na šljaci a opet izbaci ponekog džeku, škoru, musića, bešliju,hotu, pandžu, vuleta, mačkića.....
- tima kojem svakoga dana prijeti gašenje zbog loše finansijske sitacije, lopovskih uprava, nebrige države....
- tima kojeg neki mrze zato što predstavlja sve to gore........
- tima o čijoj historiji sve znaš (ne samo preko googla kao navijači ovih inih stranih klubova),
- tima koji je bio dio tog vrhunskog fudbala (ex ju liga)a onda su granate i meci vratili sve napočetak,
- tima u kojem igrači imaju manju platu od većine navijača a ipak ponekad pobjede one koji primaju 1000 više,
- tima u kojem omladinski pogon trenira na šljaci a opet izbaci ponekog džeku, škoru, musića, bešliju,hotu, pandžu, vuleta, mačkića.....
- tima kojem svakoga dana prijeti gašenje zbog loše finansijske sitacije, lopovskih uprava, nebrige države....
I da, zaboravih, pa mnogo je lakše navijati za man siti, jer jebote pa oni imaju 100 milajrdi budžet, imaju šeika, imaju babe na tribinama, imaju 1 svog igrača u timu (istina u kadetskoj konkurenciji), imaju balotelija koji se ponaša ko razmažena mlada, gađa djecu pikadom, a mi na to svršavamo, imaju vozni park o kojm mi jadnici samo sanjamo. Ma Imaju sve, samo ne ono zbog čega bih se ja trebao sikirati za njih.FCS je napisao/la:Niko normalan neće upoređvati kvalitet engleske lige i bilo koje lige sa ovih prostora, ali to ne znači da je svakome zanimljivije gledati utakmice južnog liverpoola i sjevernog londona od utakmica:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Utakmicu Kozara-Željo racunas u derbi kola? To je projekat koji nema veze sa BHT i njihovim derbijem kola i ne moze ga gledati niko ko nema telekomov ADSL ili MOJA TV. Mozes onda u te prenose racunati i utakmice Širokog koje oni prenose sa domaceg terena kao i utakmive Veleža kuci koje se placaju. Ako vec izbacujes statistiku prenosa onda izbaci samo one koji su bili na "Derbiju kola" jer njih sigurno moze gledati 80% stanovnistva!<3 LiMes <3 je napisao/la:Hvala Grdane.
STATISTIKA PRIJENOSA
HŠK ZRINJSKI (= 5 )
FK ŽELJEZNIČAR (= 4 )
FK SARAJEVO (= 4 )
FK BORAC (= 3 )
FK VELEŽ (= 3 )
NK GOŠK (= 3 )
NK ŠIROKI BRIJEG (= 2 )
FK OLIMPIC (= 2 )
FK KOZARA (= 1 )
FK SLAVIJA (= 1 )
FK RUDAR P. (= 1 )
NK ČELIK (= 1 )
FK SLOBODA (= 1 )
NK TRAVNIK (= 1 )
NK ZVIJEZDA (= 1 )
FK LEOTAR (= 1 )
To je to.
Opet imas greske kod broja utakmica na TV-u.
Fale ti utakmice:
8. kolo Kozara-Leotar 1:0
11. kolo Zvijezda-GOSK 0:0
14. kolo Leotar-Olimpic 0:1
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sloboda - Slavija, počinje u subotu u 13h prvo poluvrijeme, a drugo počinje u nedjelju u 14hPenaltik je napisao/la:Mislim da ce igrat oni u nedjelju u 13 :55 vidis da ima greska neka dva puta Sloboda u dva danaDule 078 je napisao/la:nema valjda olimpic reflektore?

inače, raspravljao sam sa jednim o utakmici Široki - Zrinjski, mal osam se raspitao, znači bhtelecom derby je uvijet da pustiš jednu utakmicu sa svog stadiona za koju ne dobivaš pare (jer je kao bht platio kotizaciju), a sve ostalo se dodatno dogovara-.stoga, Široki nije morao pustiti da sa Zrinjskim bude tv, ali je bht1 masno platio tu utakmicu

mislim, masno za naše okvire
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
odlican postFCS je napisao/la:Niko normalan neće upoređvati kvalitet engleske lige i bilo koje lige sa ovih prostora, ali to ne znači da je svakome zanimljivije gledati utakmice južnog liverpoola i sjevernog londona od utakmica:
Sta je sad za vikend na TV-u???Opet Gosk,Kozara,Grmec,Cevljanovici,Hutovo Blato....Koji moroni rade u ovom BHT-u u p.m.
Nema vise :P
4 od 6 klubova koji ce biti prenoseni za vikend su iznad tvog Celika na tabeli.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma to je proper footballPenaltik je napisao/la:Jest nam jak fudbal koji prenosi samo![]()
![]()

Gledam HNL otkad znam za sebe, gledam naš Prem otkad znam za sebe (dobro, dosta dugo ih nije bilo na teveu, a kao dijete iz 3.-4. razreda sam pogledao mislim preko 30 od 36 Troglavovih utakmica u prvim izdanjima našeg Prema).
Uglavnom, više domaće nego strano.
Ovo ove sezone je jako pozitivno. Samo mi je zamjerka to što nije standardno, dakle termini su često različiti. Najbolje bi bilo napraviti stalna vremena, recimo da svako kolo u prijenos ide utakmica u 17:00h subotom jedna, i eventualno druga nedjeljom u recimo 15:00h.
Hayley <3
Hajde i vas smo gledali na TV-u kad ste selili u druge lige pa vam niko nije prigovarao.Sta sad znaci po tvojoj logici Gosk je trebao biti manje puta prenosen od Celika jer je ispod na tabeli.Ali tvoja logika i nema bas neki oslonac jer je Gosk do sada 3x prenosen.I da se pitamo mi u Zenici vise nikada i nebi dozvolili prenos s Bilinog Polja BHT-u jer je pokazao svoj odnos prema nama.Dule 078 je napisao/la:4 od 6 klubova koji ce biti prenoseni za vikend su iznad tvog Celika na tabeli.
I ja,kao i ostali vjerujem,više vole pogledati Čelik na tv,nego Gošk,i draže bi mi bilo da je Borac taj jedini put sa gostovanja prenošen sa Bilinog Polja,nego iz Gabele (tim prije što smo izgubili
),ali problem je što si ti potcjenjivački nastupio prema prenosima predviđenim za sledeći vikend,a 2 od 3 utakmice su vrh,tj Olimpic-Široki i Borac-Sarajevo.
Ako ikad nema razloga za gunđanje,to je predstojeći vikend.

Dule 078 je napisao/la:I ja,kao i ostali vjerujem,više vole pogledati Čelik na tv,nego Gošk,i draže bi mi bilo da je Borac taj jedini put sa gostovanja prenošen sa Bilinog Polja,nego iz Gabele (tim prije što smo izgubili),ali problem je što si ti potcjenjivački nastupio prema prenosima predviđenim za sledeći vikend,a 2 od 3 utakmice su vrh,tj Olimpic-Široki i Borac-Sarajevo.
Ma nisam iskreno ni gledao koga prenose sl. kolo a moj post je vise bio usmjeren na to kako inace idu prenosi na BHT-u.U zadnjih par godina sjecam se jedinog prenosa Celika sa strane onog na Grbavici kad smo zijanili 2:1.Finale kupa ne racunam jer su to morali prenosit zbog finala.A mogu nabrojat more utakmica koje su prenosili s Bilinog Polja sve do sezone kada nismo potpisali taj neki ugovor s njima.Nikakve koristi nemamo od BHT-a jer nas u svakom smislu podcjenjuju,ali vidjet cemo dokle ce tako.
Dule 078 je napisao/la:odlican postFCS je napisao/la:Niko normalan neće upoređvati kvalitet engleske lige i bilo koje lige sa ovih prostora, ali to ne znači da je svakome zanimljivije gledati utakmice južnog liverpoola i sjevernog londona od utakmica:
saglasan
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nije zanimljivije, al ovaj @Dule je rekao da će utakmice naše lige biti gledanije već engleska liga... Sumnjam da bi to bilo tako..
Naprimjer, navijačima Širokog je zanimljiv njihov klub, al kad bi birao između Širokog i nekog kluba iz naše lige (osim Čelika, to što ti kažeš, moj klub) pored neke Liverpool - Sunderland, odlučio bi se za ovu drugu...
Naprimjer, navijačima Širokog je zanimljiv njihov klub, al kad bi birao između Širokog i nekog kluba iz naše lige (osim Čelika, to što ti kažeš, moj klub) pored neke Liverpool - Sunderland, odlučio bi se za ovu drugu...
Čelik Zenica 1945