AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Opet radi greske go,dokle vise?
Ne mozemo zabiti golova koliko mozemo primiti....Boze sacuvaj...
Kaze dominiramo, ovako onako, ali pored svega toga ne smije se imati nonsalancija u odbrani.
Previse je primiti 4 gola, previse.
Iduce sedmice Sasuolo, pitanje sada samo sta je sa Rebicem i Leaoom, ako njih ne bude teško će se i tu do pobjede.
Mesijas nazalost u ovoj utakmici nista nije pokazao i ne djeluje da je kvalitetom za rotacije u Milanu.
Previse je primiti 4 gola, previse.
Iduce sedmice Sasuolo, pitanje sada samo sta je sa Rebicem i Leaoom, ako njih ne bude teško će se i tu do pobjede.
Mesijas nazalost u ovoj utakmici nista nije pokazao i ne djeluje da je kvalitetom za rotacije u Milanu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad će Milan ispasti iz lige. Stići će ih svi nakon jednog poraza. Hajde malo ohladite glavu. Fiorentina iskoristila ono što joj se ponudilo. Milan promašio sve što se promašiti moglo. Dešava se. Ne samo u Italiji već i u drugim ligama i mnogo jačim ekipama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Ne može Zlatan sa amaterima da igra i da se pobjeđuje.
Stari moj mi imamo vec neki duzi niz tekmi jako losu igru,ovo veceras je bilo odron,dvije tekme sa Portom smo uzasni bili,protiv Intera smo sretno izvukli X,jednostavno ako se sta ubrzo ne promjeni gledacemo i Interu u ledja.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:34Svaka čast Theo. Kad te krene onda krene. Jednostavno utakmica u kojoj od prve minute sve krene naopako.
Svaka čast Fiorentini na korištenju svake prilike.
Teško da će se više dešavati ovakvi mečevi gdje sam sebi skačeš u stomak.
Juve necu jos spominjati ali i oni su na -11, a sezona je jako duga.
Ovaj nas messi dva puta udje u igru, dva gola primamo sa njim, mozda nije do njega, mozda je peh, al ja ga ne bi uvodiio vise u igru.... 

Ajde Rome malo oladi i ti, prije utakmice pricas o Violama kao da cemo igrti sa Goskom, a sad ih u neku ruku opravdavas poraza. Kad igraju dobro i dobiju normalno pohvale, kad zijane nego sta cemo vec kritikovati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ovo je ako se ne varam Theu treća velika greška, još jedan gol je poklonio čini mi se i onaj crveni protiv Rome. Puno brate.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam nigdje napiso da je Fiorentina neki bauk. Ali desi se ovakav meč kad ljudima asistiras 2 gola. I šta sad? Odmah je kao raspad svega?
Milan je mogao noćas dati 5-6 golova da je bilo više koncentracije.
Šta je Fiorentina napravila? Dva šuta pored 2 poklonjena gola?
Poklon koji su iskoristili i to je to.
Milan je mogao noćas dati 5-6 golova da je bilo više koncentracije.
Šta je Fiorentina napravila? Dva šuta pored 2 poklonjena gola?
Poklon koji su iskoristili i to je to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ibri dici spomenik, ostali bi men sad odmah na trening, Theo da pere WC. Tata da ide po vodu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Nek je i ovo sranje od utakmice završilo, previše se rasipa i to treba začepiti nekako. 4 gola primit od Fiorentine je baš previše, tolike greške napravit je nedopustivo za ozbiljan klub.
Ova igra sa dva napadača je isto katastrofa, kao da igramo da igračem manje.
Ova igra sa dva napadača je isto katastrofa, kao da igramo da igračem manje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- crvenocrni
- Kontakt:
E da vidimo sad od cega su ovi decki. Prilicno lagan raspored u iduca 3 kola i ako tu uzmu 9 bodova, niko se nece ni sjecat ovog poraza. Iskreno se nadam da ce biti tako jer u suprotnom ne pise se dobro...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Posra nam se theo u cejf opet
Ma Sasuolo je zeznut a i problem su povrede, Tomori nam bas znaci za visok presing jer je brz, a pitanje je sta je s Leaom i Rebicem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad samo čekati vijesti oko Tomorija i Leao-a. A ovaj meč će biti zaboravljen za 2 dana već.
Gabbia pati od nedostatka minuta ove sezone. Isti problem ima i Messias. Na dva dobra poteza idu 3 loša.
Dati šansu Brazilcu do januara, ako bude ikakve koristi od njega. Zadrži ga u rotaciji do ljeta. Ako je već takav dogovor sa Crotoneom. A desno krilo svakako treba tražiti.
Gabbia pati od nedostatka minuta ove sezone. Isti problem ima i Messias. Na dva dobra poteza idu 3 loša.
Dati šansu Brazilcu do januara, ako bude ikakve koristi od njega. Zadrži ga u rotaciji do ljeta. Ako je već takav dogovor sa Crotoneom. A desno krilo svakako treba tražiti.
Ja se samo nadam da Leao nije ozbiljnije pobrijedjen jer ako jes,to je vec veliki problem.
Treba se brzo zaboraviti ova tekma i moraju u iduca tri kola odreagovati dobro i uzeti svih 9 bodova,to ce itwkako vratiti ekipi uzdrmano samopouzdanje.
LP trebaju definitivno bataliti i ispasti iz europe skroz
Treba se brzo zaboraviti ova tekma i moraju u iduca tri kola odreagovati dobro i uzeti svih 9 bodova,to ce itwkako vratiti ekipi uzdrmano samopouzdanje.
LP trebaju definitivno bataliti i ispasti iz europe skroz
Theo rijetko odvratan igrač, pogotovo kad ga ne ide. PRava škola simuliranja i nonšalancije. Messi je amater, pa ovakav transfer se nije mogao podvaliti u doba kada su kasete bile izvor prezentacija igrača.
Ibra me popišao, ali i dalje mislim da bi sa Rebićem to bila druga priča.
Ibra me popišao, ali i dalje mislim da bi sa Rebićem to bila druga priča.