za većinu igrača iz tih spanskih timova san je kad ih zovnu iz stoka, swabsea i sl.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
San zbog novaca sigurno, ali govorimo o (ne)kvaliteti engleskih igraca. Uostalom, koliko su dobri engleski igraci odraz je i njihova reprezentacija.JoseMourinho je napisao/la:Ja sad španci ispadose san za igranje, a pola timova jedva opstaje i dovodi većinom igrače koje nad je da im je ugovor isteko
za većinu igrača iz tih spanskih timova san je kad ih zovnu iz stoka, swabsea i sl.
Španci individualno dogovaraju svi koliko ja znam pa zato real i barsa imaju 10 i više puta nego ostatak lige...merak je napisao/la:Jel neko upoznat sa TV pravima u ligama petice ? Kako je uredjeno, koliko dobivaju klubovi i kako se rasporeduju prihodi ?
Poslije ispadanja Lillea u play offu za Ligu šampiona francuska Ligue 1 će od 2016. godine imati samo jednog direktnog predstavnika u Ligi šampiona.
Tačnije, samo će prvak u grupnu fazu ići direktno, dok će drugoplasirana ekipa igrati kvalifikacije što znači da će sada već nekada jedna od najjačih liga svijeta vrlo vjerovatno u najelitnijem takmičenju imati samo jednog predstavnika.
Plasmanom Zenitha u Ligu šampiona ruska Premijer liga se sa koeficijentom 43.748 sada nalazi na 6. mjestu dok je Ligue 1 (43.416) pala na sedmo mjesto u kojoj nastupa PSG, možda i najbogatiji svjetski klub.
Francuzi će imati još jednu sezonu da stvari preokrenu u svoju korist, međutim s obzirom na rezultate Lyona i St. Etiennea u prvima utakmicama razigravanja za Evropa ligu nada je sve manja.
Iduće godine gubi se ta godina 10/11 tako da će Itallija opet na to 4. mjesto.Racunaj da se od sezone 2015/16 Portugalcima brise 18,8 poena dok Italijanima 11,6 i eto opet Italijana na 4 mjesto.Saurman je napisao/la:Koliko su Italijani pali još malo pa će ih ugroziti i naša Premier divizija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.