Nema mu pomoci....Wolverine je napisao/la:probo sam vec.
Nego, postoji mogucnost da je zvucnik riknuo, jer kazes da nema zvuka uopste....
Probaj sa slusalicama, pa vidi ima li kakvog efekta????
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema mu pomoci....Wolverine je napisao/la:probo sam vec.
joj slomih se trazeci, al nema ih nigdje.omerbavarac je napisao/la:Nema mu pomoci....Wolverine je napisao/la:probo sam vec.![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, postoji mogucnost da je zvucnik riknuo, jer kazes da nema zvuka uopste....
Probaj sa slusalicama, pa vidi ima li kakvog efekta????
samo 10 maraka ? ok hvala.hammers je napisao/la:Odnesi nek ti zamjene zvucnik i ja sam skoro nije skupo 10 km...
Nemoj bolaan .Imas dole u desnom cosku ,resetku onu (kako se kaze kod vas) pritisni i drzii i doce ti zvuk ,to si sigurno iskljucio ga slucajnohammers je napisao/la:Odnesi nek ti zamjene zvucnik i ja sam skoro nije skupo 10 km...
Nijedan se nije zakleo nego je to bio znak Zekerijja-a a.s.kljuc je napisao/la:Pozdrav svima,
imali neko da se razumije u vjeru ?
Treba mi odgovor na jedno pitanje: Koji se poslanik zakleo da nece pricati tri dana?
u dzungli sve mozes ..bedjevi,solje,majce,gace....T-MAC je napisao/la:pitanje za zenicane
znatel slucajno jel se dole u dzungli moze kupitti majca il dukserica sa slikom neke muzicke grupe ili pjevaca,ono sto me zanima je majca od guns and roses

ovog ce manuela strefit srcerob do bagro je napisao/la:Gleda li ko ovog velikog brata?
Neutral je napisao/la:Sretan rođendan Pasha
omerbavarac je napisao/la:Neutral je napisao/la:Sretan rođendan Pasha
omerbavarac je napisao/la:Neutral je napisao/la:Sretan rođendan Pasha
Potpis i jos da kazem da je Tesla za Pashu Teslic,treca ligarob do bagro je napisao/la:Pasha sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu...i da nam celik bude SAMPION!!!