Druga Liga - grupa Jug

Grdan
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la Grdan » 31 maj 2013, 17:10

NK"Višići" Višići- kažnjava se oduzimanjem 3 (tri) boda i novčanom kaznom u iznosu od 300 (tristo) konvertibilnih maraka.

OBRAZLOŽENJE:

HNK "Višići" nisu doputovali na odigravanje prvenstvene utakmice 28. Kola 2.lige FBiH skupina jug te svoj nedolazak nisu opravdali valjanim razlozima ,te se sukladno članu.57.Disciplinskog pravilnika kažnavaju oduzimanjem 3 (tri) boda te odgovarajućom novčanom kaznom.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 31 maj 2013, 19:04

KonjicBOY je napisao/la:
jasta je napisao/la:Ma nema se sta filozofirat....ako igman ne zijani dole, sve je jasno....
Igman je protiv posusja igrao skoro u najjacem sastavu...
kakva gol razlika...medjusobni se gleda...gol razlika je za nize pozicije...i naravno prilikom trenutne tabele

Igman nije igrao sa skoro najjacim sastavom,sta vise,igrali su 3-4 kadeta i izmjene.Tako u prvom sastavu nisu bili veterani Sejo Kovacevic i Dzemal Dzumhur,te jos par prvotimaca.I da,primjetio sam na utakmici par igraca Turbine da je doslo da gleda Igmana,bice da se spremaju za nedjelje :)
jebote zar ovi likovi jos igraju? tbjrbi
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 01 jun 2013, 02:52

slika
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 01 jun 2013, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
www.facebook.com/hnkvisici

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 jun 2013, 09:23

castro je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:
jasta je napisao/la:Ma nema se sta filozofirat....ako igman ne zijani dole, sve je jasno....
Igman je protiv posusja igrao skoro u najjacem sastavu...
kakva gol razlika...medjusobni se gleda...gol razlika je za nize pozicije...i naravno prilikom trenutne tabele

Igman nije igrao sa skoro najjacim sastavom,sta vise,igrali su 3-4 kadeta i izmjene.Tako u prvom sastavu nisu bili veterani Sejo Kovacevic i Dzemal Dzumhur,te jos par prvotimaca.I da,primjetio sam na utakmici par igraca Turbine da je doslo da gleda Igmana,bice da se spremaju za nedjelje :)
Igraju igraju haha
Support your local club !

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 01 jun 2013, 12:29

konjicboy,
jel se napunio taj bus? :D

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 jun 2013, 12:35

jasta je napisao/la:konjicboy,
jel se napunio taj bus? :D
Iskreno ne znam,necu ici sa tim busom,ja i par mojih havera cemo redovnom linijom u Jablanicu xD

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 01 jun 2013, 13:51

KonjicBOY je napisao/la:
castro je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la: Igman nije igrao sa skoro najjacim sastavom,sta vise,igrali su 3-4 kadeta i izmjene.Tako u prvom sastavu nisu bili veterani Sejo Kovacevic i Dzemal Dzumhur,te jos par prvotimaca.I da,primjetio sam na utakmici par igraca Turbine da je doslo da gleda Igmana,bice da se spremaju za nedjelje :)
Igraju igraju haha
pa ljudi moji, ima li iko mladji u tom Konjicu da zna igrat lopte? Da ova dva umirovljenika posalje kuci.
Ako je to danasnji Igman, onda bih volio da vas Turbina dobije u nedjelju :mrgreen:

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 jun 2013, 15:44

Naravno da ima,al znas kako je.Ako si dobar sa trenerom igraces,ako nisi sjedi na klupu.Tako ti je to,jbg..Igman ima prvotimca 17 godina Smajo Prevljak,kazu da su ga trazili u Austriji da igra (mada nisam siguran u to sta pricaju al ajde),onda Ajdin Sultanic i drugi

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 01 jun 2013, 17:31

to sto igman ima njih dvojicu je dobro za ekipu 100 % .. stariji, iskusniji, svi ih postuju, to su im vodje, to je prednost igmana za ovu utakmicu po mom misljenju .. dok kod turbine nema niko da ima takav autoritet u klubu ..

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 01 jun 2013, 20:07

DiNno je napisao/la:Dilajla pojma nemas realno.. i ja sam iz Jablanice ali ti pojma nemas ..

Mlad si još. Skontat ćeš već sutra neke stvari.

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 01 jun 2013, 20:10

hnkvisici je napisao/la:slika
Jel pao dogovor za neriješen rezultat :D

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 01 jun 2013, 20:31

dilajla je napisao/la:
Naravno, isto kao i sa Igmanom, Turbinom, lani Brotnjom i mnogima ostalima koji su pokušali kupiti bodove u Višićima. :D

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 01 jun 2013, 21:11

hnkvisici je napisao/la:
dilajla je napisao/la:
Naravno, isto kao i sa Igmanom, Turbinom, lani Brotnjom i mnogima ostalima koji su pokušali kupiti bodove u Višićima. :D
jedino Troglav uspio kupiti :D .

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 01 jun 2013, 21:22

hnkvisici je napisao/la:
dilajla je napisao/la:
Šta ja znam, pitam čisto informativno. Čuo sam da su vam iz uprave tražili Klisu 2000, pa su pregovori bili u toku :D

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 01 jun 2013, 21:26

KonjicBOY je napisao/la:
jasta je napisao/la:Hoce li ici koliko Konjicana u Jablanicu. :D
Ipak je derbi.
Naravno druze.Pun autobus organizovan+naroda sto ce ici svojim autima i drugim autobusima :)
Do petka do 3 sata, dok sam bio na poslu, nije bio prijavljen organizovan dolazak navijača. Tako da, ako mislili ući, trpajte se sa jablaničanima.
Ovo vam kažem čisto prijateljski, jer su smradovi naumili da vas ne puste.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 01 jun 2013, 21:29

TOMISLAV - KAMEŠNICA 1
STOLAC - SLOGA LJUBUŠKI 2
RAMA - SLOGA USKOPLJE 1
VIŠIĆI - KLIS 2
KUPRES - GRUDE 1
BROTNJO - LOKOMOTIVA 1,ne vjerujem da će trener dopustiti novu prodaju
BIGESTE - POSUŠJE 1
TURBINA - IGMAN X

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 02 jun 2013, 03:52

dilajla je napisao/la:
Šta ja znam, pitam čisto informativno. Čuo sam da su vam iz uprave tražili Klisu 2000, pa su pregovori bili u toku :D
Vjerojatno si čuo da je Klis nudio, jer naši sigurno ništa nisu tražili. ;)

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 02 jun 2013, 04:10

KonjicBOY je napisao/la:Naravno da ima,al znas kako je.Ako si dobar sa trenerom igraces,ako nisi sjedi na klupu.Tako ti je to,jbg..Igman ima prvotimca 17 godina Smajo Prevljak,kazu da su ga trazili u Austriji da igra (mada nisam siguran u to sta pricaju al ajde),onda Ajdin Sultanic i drugi
Ma o cemu pricas?kakav dobar s trenerom?Smajo ima 18 godina, i te priče da ga neko traži su smiješne...da vrijedi ne bi igrao ovakvu 2 ligu jug, niti bi se vraćao iz Radnika, nego bi otišao dalje...realno nema ko u konjicu...djeca svake godine sve slabij...od generacije 91/92 koja je bila prvak pionirske lige u kojoj su bili Velež i Zrinjski to toga da nam na utakmicu kadeta i juniora ide ukupno 18 igrača...klub je u gadnom sranju kad su omladinci u pitanju
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 02 jun 2013, 10:10

GunnerEmir je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Naravno da ima,al znas kako je.Ako si dobar sa trenerom igraces,ako nisi sjedi na klupu.Tako ti je to,jbg..Igman ima prvotimca 17 godina Smajo Prevljak,kazu da su ga trazili u Austriji da igra (mada nisam siguran u to sta pricaju al ajde),onda Ajdin Sultanic i drugi
Ma o cemu pricas?kakav dobar s trenerom?Smajo ima 18 godina, i te priče da ga neko traži su smiješne...da vrijedi ne bi igrao ovakvu 2 ligu jug, niti bi se vraćao iz Radnika, nego bi otišao dalje...realno nema ko u konjicu...djeca svake godine sve slabij...od generacije 91/92 koja je bila prvak pionirske lige u kojoj su bili Velež i Zrinjski to toga da nam na utakmicu kadeta i juniora ide ukupno 18 igrača...klub je u gadnom sranju kad su omladinci u pitanju
Vidis da sam napisao da ne vjerujem u te price da ga neko trazi,gledaj malo.Te mladje generacije ne pratim tako da necu diskutovat' o tome ovdje,pozz :)

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 02 jun 2013, 11:44

GunnerEmir je napisao/la:
samo da naglasim. Ko god 20 godinu doceka u BiH, taj ne vrijedi nista. Moze igrat jos 10 godina i sta ce dobit? U 30 godini ce bit socijalni slucaj, bez marke u dzepu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.