Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko super igra ali opet nema upotrebljivih lopti, imam osjecaj da e nekako odsjecen od ekipe, cak kad imaju soluciju da biraju izmedju Dzeke i Grafite-a izaberu ovog drugog, koji sve pormasi i za nagradu kod velikog trenera Veha (od kojeg je trener Zepca bolji) ce ostati a Dzeko ce izaci a uci Martins.
Na mene su ovdje svi udarai i smijali se kad sam rekao da i on i Miske bjeze iz Wolfsburga, i u par postova u julu mjesecu na njihovim temema sam prognozirao ovakav pad Wolfsburga, koje je u prvom poluvremenu ruku na srce bez igre, Magath zna da su igracki jaci i igra na kontre pa ako upali doboro jest ako ne bolje je i jedan bod nego ni jedan.
Na mene su ovdje svi udarai i smijali se kad sam rekao da i on i Miske bjeze iz Wolfsburga, i u par postova u julu mjesecu na njihovim temema sam prognozirao ovakav pad Wolfsburga, koje je u prvom poluvremenu ruku na srce bez igre, Magath zna da su igracki jaci i igra na kontre pa ako upali doboro jest ako ne bolje je i jedan bod nego ni jedan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
sto grafite ne zna dodat to je poezija,sto riether ne zna ubacit to je prozadzenidm je napisao/la:sta grafite zna promasiti to ne zna niko, hasebe klasa majkemi
sto je veh seljacina to je drama
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta ti napisa to je knjizevnostŽeljoman je napisao/la:sto grafite ne zna dodat to je poezija,sto riether ne zna ubacit to je prozadzenidm je napisao/la:sta grafite zna promasiti to ne zna niko, hasebe klasa majkemi
sto je veh seljacina to je drama
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
P.S MISKE ASISENT POCELOOO JEEEEEE
P.S MISKE ASISENT POCELOOO JEEEEEE
Zadnja izmjena: fifa09, dana/u 18 sep 2009, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Bravo dijamatu
0:1 Dzeko
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
jojj koliko mu je trebao goll... ne znam kad se ovako obradovao.... 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
dzeko dzeko i goooooooooooool dijamantu dijamantu dijamantu...................
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
-
pirotehnik
- Kontakt:
Tako je! Napokon... svaka cast, to moze samo Bosanska glava. 
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Sad će Džeko još dva komada 100%
- velez_mostar
- Kontakt:
Dzekoooooooooooooooooooooooo....kako lijep gol!
- adnan_nanda
- Kontakt:
joooooj ma nemogu da se izrazim.....razbit cu monitor
imal ko link da gledam,bravo majstoreeeeeee
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ipak nisam mogao odoljeti...Bila kvota 3.00 na Bet365....Kako ga zavuce, fenomenalno !!!Jack_Daniels je napisao/la:Ma bjezi, ja svako kolo igram da ce dati gol, vec sam ispusio nesto para na tome..Necu vise, kad da prvi gol pocet cu opet..Do tada nista...omerbavarac je napisao/la:Veceras je noc Dzeke. Imam osjecaj da ce ga bas veceras Dzeko uvaliti. Kako kazu, cemu vakat, tome je i vrijeme.
I uleti 100 cistih eura u dzep !!!
Ulozio 50 eura da ce ga zabiti i evo ga !!!
Bravno Dzekson !!!
jjoooj jes mi drago...prolio sam sve oko ssebee al ko ga ****...nek ga je džekoo dao
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
- miralem444
- Kontakt:
dadadada.dzeko ........kralj moj..vidite ga sad kako se krece..to je to..samo gol mu je falio..
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 18 sep 2009, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Jesam se ismijao Felixu kralju kad ne skoci kad Dzeko zabi gol pa onda skonta gdje sjedi 
Inace sto trener svih trenera u BL rece,nema sanse ovu dvojicu do kraja zaustaviti.
Inace sto trener svih trenera u BL rece,nema sanse ovu dvojicu do kraja zaustaviti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 sep 2009, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
DOBRO SAM MISLIO, i imao dobar osjecajamir je napisao/la:Dzeko igra odlicno veceras, samo mu fali gol, mislim da ce biti i gol veceras, imam neki osjecaj. Naprijed Dzeko
Neka je pao taj gol, NAPRIJED DZEKO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- JuventusTorino
- Kontakt:
Toooooo Dijamantuuuu
Joj al ga zavali, svaka cast. Miske ga u milimetar nadje 
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
Hvala Bogu vise. Svaka cast dijamantu. Idemo jos dva komada.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Nail for Real
- Kontakt:
B R A V O! ! !
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Burberry46, Confiance, ebi46, tuzlanskinacin i 71 gost.