Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
Bravo @Willy 

Evo da se i ja aktiviram, tek sam sada "pronasao" ovaj podforum, jer vecinom citam stvari vezane za repku.
Uglavnom igram na azijski fudbal, iz skromnog razloga, jer smatram ja u azijskim takmicenjima mnogo toga zavisi od individualnog kvaliteta.
Recimo u Kini su to ta 4-5 kluba koji bas debelo investiraju (Guangzhou Evergrande, Shanghai Shenua, Shandong Luneng itd), te u arapskim zemljama Al Ahli Dubai, Al Ain, Lekwiya SC...
Obicno su to odlicne kvote, to cesto mjesam sa evropskim fudbalom - pa obicno i bas samo zbog evropde "padam".
Evo ovaj vikend je prosao fino...

Uglavnom igram na azijski fudbal, iz skromnog razloga, jer smatram ja u azijskim takmicenjima mnogo toga zavisi od individualnog kvaliteta.
Recimo u Kini su to ta 4-5 kluba koji bas debelo investiraju (Guangzhou Evergrande, Shanghai Shenua, Shandong Luneng itd), te u arapskim zemljama Al Ahli Dubai, Al Ain, Lekwiya SC...
Obicno su to odlicne kvote, to cesto mjesam sa evropskim fudbalom - pa obicno i bas samo zbog evropde "padam".

Kao sto ti brt gadjas ove azijate tako ti ja na golove (nista igra na pobjednka i ostale tipove) gadjam Juznu Ameriku, i to posebno lige tipa: Paragvaj, Venecuela, Kolumbija, Ekvador, Argentina. I mogu reci da za sad dosta dobro ide. Jos bi uz ovo dodao Australiju. Valjalo bi spojit ove tvoje i mojeAmarinho je napisao/la:Evo da se i ja aktiviram, tek sam sada "pronasao" ovaj podforum, jer vecinom citam stvari vezane za repku.
Obicno su to odlicne kvote, to cesto mjesam sa evropskim fudbalom - pa obicno i bas samo zbog evropde "padam".![]()

Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
mikibadr je napisao/la:

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Fino li je vidjet dobitni tiket bez parova iz ovih najjacih ligaSabinho je napisao/la:mikibadr je napisao/la:![]()
![]()

Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
@miki
nemoj me pogrešno shvatiti ali meni to izgleda kao loš photoshop. sorry

- SteveHeighway
- Kontakt:
Po cemu si to zakljucio?orbit je napisao/la:@miki
Izgleda sasvim uobicajeno

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
orbit evo ti clanski broj 44144 pa provjeri u premieru,nisam ja djete da se tu foliram 
evo ti pajdo dokaz

evo ti pajdo dokaz

Zadnja izmjena: mikibadr, dana/u 23 mar 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

Il' si ti ovo samo sa listićem pokrio svoje podatke?

pa naravno djesno su moje podatke ime,prezime i clanski broj 

Ništa drug moj, samo me malo ubolo u oči to gore (pokazao sa strelicama), svaka čast za listić.

hvala pajdasu,dao bog svima ovako 

- SteveHeighway
- Kontakt:

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.