AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 10:50

-Nezz meni se cini da Coentra ne mozemo dovesti...

Po meni najbolje bi bilo dovesti nekoga iz Serie A ..

npr. Ranochia...Astori....Criscito
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 11:02

senad_flamin je napisao/la:-Nezz meni se cini da Coentra ne mozemo dovesti...

ma svako se može dovesti ali za neku cijenu, ja nebi davao preko 20 m za coentraa, jer i to je previše za beka, a čini mi se da benfica traži i više, da je dobar igrač jeste, ali više je krilo nego bek-slično kao bale iz totenhemam, nebi bilo loše imati i takvog u milanu al ja bi rađe nekog ko je u odbrani beton, a ako u napadu nešto uradi to je samo bonus, plus tog stopera da dovedu iz benfice i neki mlad perspektivan veznjak-nikakva zvjezda i super januar, ali teško, ako dođe i samo jedan dosta je
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 nov 2010, 11:11

Pa s obzirom da odlično stojite na tabeli, te da vam gradski rival gleda u leđa i još tome dodamo koliko je ćelo škrt u posljednje vrijeme, onda su januarska pojačanja upitna(barem kada je riječ o nekim super zvijezdama). Btw, Coentrao i Luiz(valjda ste na njega mislili iz Benfice), ne bi imali pravo nastupati za Milan u CL, tako da je to još jedan kontraargument za njihovo dovođenje. No, dijelim @Tony-jevo mišljenje da je previše dati više od 20 miliona Eura za nekog beka(iako bi se Coentrao isplatio s obzirom da ima tek 23 godine).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 14:04

Monolog je napisao/la:Pa s obzirom da odlično stojite na tabeli, te da vam gradski rival gleda u leđa i još tome dodamo koliko je ćelo škrt u posljednje vrijeme, onda su januarska pojačanja upitna(barem kada je riječ o nekim super zvijezdama). Btw, Coentrao i Luiz(valjda ste na njega mislili iz Benfice), ne bi imali pravo nastupati za Milan u CL, tako da je to još jedan kontraargument za njihovo dovođenje. No, dijelim @Tony-jevo mišljenje da je previše dati više od 20 miliona Eura za nekog beka(iako bi se Coentrao isplatio s obzirom da ima tek 23 godine).
ma kad bi uzeli ovu dvojicu možda bi dobili kakav popust :D ipak je stari milanista rui costa sportski direktor ili sl. u benfici, a što nemaju pravo nastupa u LP nije problem, svakako treba rotacija i u seriji a, a i realno milan nemože daleko u LP(daj bože da griješim), a serija a bi se mogla osvojiti samo da se malo pojača tim, jer povrea će biti to je neminovno.
pozvani za auxere sutra
Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (n. 52); Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
dva mlada igrača pozvani, ovaj merkel je bio dobar na pripremama, neznam što ga nije bilo i ranije barem na klupi, straser isto fizički prjak moglo bi od njega nešto biti, volio bi da počnu bez ibre, gatuza sedorfa da se malo odmore, valjda mogu bez njih barem bod uzeti, svakako će se u zadnjoj utakmici s ajaxom morati pobjediti za prolaz dalje

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 22 nov 2010, 14:28

ma nema zezancije sad, valja nabit na aouxereu gol razliku !

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 nov 2010, 19:38

boldirani je Interov igrac
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 22:23

čitam svi nešto najavljuju pobjedu, davanje maksimuma i sl. i ne kontam šta im je, skroz sam zaboravio da je auxere dobio ajaxa kući i da bi milan sa eventualnom pobjedom sutra mogao obezbjediti drugi krug ako naravno real ne izgubi od ajaxa, mada nisam siguran da će baš igrati 100% zbog el clasica, al x mogu i s rezervama izvući.
ako sutra milan igra nerješeno, opet u zadnjoj utakmici sa pobjedom ide dalje bez obzira na rezultat ajaxa i reala, a s porazom bi zakomplikovali skroz situaciju, jer bi onda u zadnjoj uz pobjedu protiv ajaxa trebalo i da real ne izgubi od auxerrra utakmicu koja im tad vjerovatno ništa neće značiti :? .
milion kombinacija, al najsigurnija je ipak ići na pobjedu s najjačim timom i tako se možda već sutra plasirati dalje.
tabela
CF Real Madrid 4 10
AC Milan Milan 4 5
AFC Ajax Ajax 4 4
AJ Auxerre Auxerre 4 3

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 nov 2010, 22:26

vuvu_zzz je napisao/la:

boldirani je Interov igrac
nije...mi imamo polovicu njegovog ugovora, a drugu ima Genoa koja moze milanu bez problema prodati taj dio, pa da se onda mi izmedju sebe zajeba*emo oko njega...mada je predsjednik Genoe rekao da Moratti ima prednost u vezi Ranocchie ispred ostalih...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 22:38

a đenova je najluđa onda, pa ima li ijednog igrača 100%, s milanom ima 5 igrača popola-amelia, boateng,straser, odumadi, i verdi ili bereta nisam siguran.
ovu trojicu juniora su dali polovicu za dolazak boatenga ili tako nešto, uglavnom vuče na neku mućku malo žešću

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 22:42

Zigoni je taj treci mladi ....a njih smo dali za Sokratisa 7.5 mil € i ta tri mlada u suvlasnistvo...
Zigoni
Oduamadi
Strasser

evo Allegri pozvao Merkela konacno protiv Auxerra... ja tek sad vidje sastav.... vidim neki su prije objavili :)
-RIVALDO-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 nov 2010, 22:45

traba paloschia iz parme vratiti, tj otkupiti co-owner, alberto ima veliki potencijal ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 23:05

senad_flamin je napisao/la:Zigoni je taj treci mladi ....a njih smo dali za Sokratisa 7.5 mil € i ta tri mlada u suvlasnistvo...
Zigoni
Oduamadi
Strasser

evo Allegri pozvao Merkela konacno protiv Auxerra... ja tek sad vidje sastav.... vidim neki su prije objavili :)
a zigoni, ok, ja ono iz glave znam da su 2 crna i 1 bijeli :oops:
a šta je sa verdijem i beretom, za njih se govori da su veliki talenti

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 23:19

http://www.acmilan.com/it/teams/youth_t ... 38/players

od ovih treba izdvojiti

Andrea Simone Ganz jednom je bilo o njemu na MilanNews. kazu da je veoma dobar...

Verdi,Merkel,Albertrazzi, i Bareta koji ja mislim ima suvlasnitvo od Verone tako nesto ...

a mlada pojacanja su : Carmona ( Barcelona ) Fossati ( Inter ) Santonocito ( Celitc )

inace za Fossatia kazu novi Pirlo mada ima tek 17 god. za kojeg smo dali 6 mil. € :)
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 23:30

[youtube][/youtube]

golcina Verdia -----> asistencija Strassera
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 23:35

ljetos na emirates cupu sam gledao verdia, novinića, strasera i merkela svi su bili dobri, al fazon je što teško u milanov prvi tim upadaju njihovi juniori, od ovi sad koji igraju neznam jel ijedan bio u milanovoj primaveri osim antoninija

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 nov 2010, 07:34

senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]

golcina Verdia -----> asistencija Strassera
nas del piero :D.. iako je prerano govoriti

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 nov 2010, 08:47

tony-mortale je napisao/la:ljetos na emirates cupu sam gledao verdia, novinića, strasera i merkela svi su bili dobri, al fazon je što teško u milanov prvi tim upadaju njihovi juniori, od ovi sad koji igraju neznam jel ijedan bio u milanovoj primaveri osim antoninija
ma nije to samo kod nas u svim velikim klubovima u Italiji je tako...slabo koji koristi iz svoje skole....

te igrace vecinom koriste malo slabiji klubovi sa losim budzetom sa transfere....

Giovinco nezz ja mislim da je on iz Juventusove skole ali eto nije se mogao snaci....

Paloschi-isto kod se nije mogao snaci i ode u drugi klub i bude jedan od najboljih mladi napadaca Italije....

Santon-u Interu se nije bas dobro i on snasao...ali ja sam siguran on kad bi otisao u jednu Genou za 1-2 god. bi zavrsio u Man.Utd itd.

Takav je mentalitet talijanskih klubova... inace u nasoj ligi primavere je Atalanta prva sto pokazuje da slabiji klubovi bolje rade sa omladinskim skolama...
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 10:40

izgleda da ni noćas neće biti ronaldinja u prvoj postavi, izgleda da je njegov odlazak iz kluba svaki dan sve izvjesniji, odavno govorim da on ne daje ni približno dovoljno da bi igrao u prvih 11, a sjedenje na klupi i dobijanje po desetak minuta mu naravno ne paše, kažu na miannews da je i berlusconi napokon pristao da ga prodaju, a on je bio njegov najveći obožavatelj u klubu.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 23 nov 2010, 14:49

navodno je ganso izjavio da mu je milan prioritet a i real ili barca. ukoliko zubonja zaista ode on bi kazu bio idealna zamjena. iako se ja nadam da ronie nece nigdje, ipak on samo treba malo motivacije. mozda ga bas zato allegri drzi na klubi jer mu treba novi izazov i dokazivanja.
Il club più titolato al Mondo.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 16:32

[email protected] je napisao/la:navodno je ganso izjavio da mu je milan prioritet a i real ili barca. ukoliko zubonja zaista ode on bi kazu bio idealna zamjena. iako se ja nadam da ronie nece nigdje, ipak on samo treba malo motivacije. mozda ga bas zato allegri drzi na klubi jer mu treba novi izazov i dokazivanja.
ok svako ko voli fudbal mora gotiviti takvog čarobnjaka kao dinjo, ali jer ti stvarno misliš da će on sa 30 godina i 3-4 sezone otkad je bio u vrhunskoj formi sad odjednom proigrati kao nekad, ja čisto sumnjam, volio bi da ostane, ali ne kao najplaćeniji igrač milana niti kao starter, a on na klupu neće pristati, bolje onda uzeti koji milion za njega i nek onda opušteno po LA partija i rekreativno igra i svi sretni i zadovoljni

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.