NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Vanredna sjednica skupštine Nogometnog kluba Travnik održat će se dana 22.12.2015. ( utorak ) u 17:00 h u Velikoj sali Općine Travnik.
Sjednica će imati sljedeći dnevni red:
- Izvještaj o radu
- Izbor novog Upravnog odbora
- Razno
Sjednica će imati sljedeći dnevni red:
- Izvještaj o radu
- Izbor novog Upravnog odbora
- Razno
Pozdrav, molio bih da mi neko upućeniji kaže nešto o nastupima Rijada Kobiljara za Travnik ove sezone ?
(aka. simon )
Ako moze i za Kuadio, hvala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Matemotika
- Kontakt:
Može li mi ko reći šta je bilo na toj sjednici? Jel se odlučilo kako i šta dalje. Ako je problem ovde pisati nek mi pošalje u pp.
Zahvaljujem svakom ko pomogne
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma bilo je svega, Selimovic sam predlozio smjenu citavog upravnog odbora sa njim na celu ali to nije izglasano od strane delegata i zakazana je nova sjednica 06.01.. On se zali na vecinu clanova uprave i sto je logicno, nece samo on da pumpa pare u klub iz kojeg nema nikakve povrati.. a uz to oni su skroz neaktivni.. Vidjet cemo sta ce dalje biti jer na toj drugoj sjednici ce se pricati o buducim planovima..Matemotika je napisao/la:Može li mi ko reći šta je bilo na toj sjednici? Jel se odlučilo kako i šta dalje. Ako je problem ovde pisati nek mi pošalje u pp.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Danas je izabran novi predsjednik a to je Asim Fazlić, nekadašnji zamjenik direktora interpola BIH a i ovu funkciju je ranije obavljao. Selimović ostaje u klubu i bit ce clan uprave i pomagat ce i dalje. Na Skupštini je dato i zeleno svjetlo za statusne promjene koje će omogućiti ulazak investitora u NK Travnik.
- SamoTravnik
- Kontakt:
U prostorijama NK Travnik održana je prva sjednica novog Upravnog odbora te su jednoglasno usvojeni sljedeći zakljućci :
- Sporazumno je raskinuta saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba gosp. Almirom Memićem, zbog njegovih privatnih obaveza. Upravni odbor se zahvalio se gosp. Memiću na dosadašnjem radu u klubu.
- Prozivka nogometaša NK Travnik zakazana je za 17.januar u 13,00 sati na stadionu Pirota.
- Do ponedjeljka obavit će se razgovori sa potencijalnim kandidatima za novog šefa stručnog štaba, te će isti biti imenovan na narednoj sjednici Upravnog odbora
- Prikupit će se ponude za desetodnevne zimske pripreme ekipe van Travnika
- Do imenovanja novog šefa stručnog štaba nijedan igrač kojem nije istekao ugovor ne može napustiti redove NK Travnika
- Sporazumno je raskinuta saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba gosp. Almirom Memićem, zbog njegovih privatnih obaveza. Upravni odbor se zahvalio se gosp. Memiću na dosadašnjem radu u klubu.
- Prozivka nogometaša NK Travnik zakazana je za 17.januar u 13,00 sati na stadionu Pirota.
- Do ponedjeljka obavit će se razgovori sa potencijalnim kandidatima za novog šefa stručnog štaba, te će isti biti imenovan na narednoj sjednici Upravnog odbora
- Prikupit će se ponude za desetodnevne zimske pripreme ekipe van Travnika
- Do imenovanja novog šefa stručnog štaba nijedan igrač kojem nije istekao ugovor ne može napustiti redove NK Travnika
-
slobodnjak
- Kontakt:
Novi sef struke DARKO ;)VOJVODIĆ...http://www.nktravnik.ba/novosti/klub/74 ... ezira.html
Travnik za sada nije doveo nikoga osim trenera ali u upravi je ponovo PREVARA DRIM TIM BH LIGE...
Za ove je Selimović mala maca....
Travnik za sada nije doveo nikoga osim trenera ali u upravi je ponovo PREVARA DRIM TIM BH LIGE...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Uprava je ludilo.slobodnjak je napisao/la:Novi sef struke DARKO ;)VOJVODIĆ...http://www.nktravnik.ba/novosti/klub/74 ... ezira.html
Da imaju para to imaju al' da su prevare zive i to su. A da se ne lazemo opstanak u ligi ce se i onako ganjati na "postenje" tako da nam ovakvi ljudi trenutno i trebaju.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Samo da mi je sad saznati kakav je PLAN za opstanak dao bi dukat....Ovo ce biti zanimljivo...SamoTravnik je napisao/la:Uprava je ludilo.slobodnjak je napisao/la:Novi sef struke DARKO ;)VOJVODIĆ...http://www.nktravnik.ba/novosti/klub/74 ... ezira.html
Za ove je Selimović mala maca....![]()
Da imaju para to imaju al' da su prevare zive i to su. A da se ne lazemo opstanak u ligi ce se i onako ganjati na "postenje" tako da nam ovakvi ljudi trenutno i trebaju.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Zar smo mi i navikli drugacije ? Uvijek je zanimljivo do zadnjeg kola.slobodnjak je napisao/la:Samo da mi je sad saznati kakav je PLAN za opstanak dao bi dukat....Ovo ce biti zanimljivo...SamoTravnik je napisao/la:Uprava je ludilo.slobodnjak je napisao/la:Novi sef struke DARKO ;)VOJVODIĆ...http://www.nktravnik.ba/novosti/klub/74 ... ezira.html
Za ove je Selimović mala maca....![]()
Ima i par igraca u opticaju ali to ce se cuti narednih dana..
Darko voli izazove. Ukoliko motivise ekipu mogao bi Travnik opstati.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nogometaši Travnika danas su započeli pripreme za proljetni dio sezone.
Trener Vezira Darko Vojvodić prozivku je izvršio na stadionu Pirota, sa pomoćnicima Miodragom Tešićem i Selverom Lihovcem.
Igračima su se obratili bivši predsjednik Nihad Selimović, koji je predstavio novoizabranog predsjednika Asima Fazlića, članove Uprave, šefa stručnog štaba i njegove pomoćnike. Predsjednik Fazlić istakao je da se nada ostvarenju cilja opstanka u Premijer ligi i poželio stručnom štabu i igračima puno sportske sreće.
Trener Vojvodić nakon izvršene prozivke i obraćanja, odradio je prvi trening na Piroti. Do odlaska na pripreme ekipa će trenirati u Travniku i okolnim terenima.
Današnjoj prozivci prisustvovali su sljedeći nogometaši : Terzić Simbad, Kovač Sanel, Nuhić Ajdin, Čurić Amel, Jašarević Irfan, Zajmović Dženan, Durak Dženan, Peco Hasib, Varupa Nermin, Kadrić Hrustan, Fazlić Nijaz, Smajić Irhan, Čivić Muharem, Đogić Selmin, Strika Harun, Vujica Neven, zatim Čurić Anel, Zec Asim, Mornar Mario, Selimović Fahret, Opardija Ahmed.
U narednom periodu očekuje se dolazak kvalitetnih pojačanja na deficitarnim pozicijama.
Trener Vezira Darko Vojvodić prozivku je izvršio na stadionu Pirota, sa pomoćnicima Miodragom Tešićem i Selverom Lihovcem.
Igračima su se obratili bivši predsjednik Nihad Selimović, koji je predstavio novoizabranog predsjednika Asima Fazlića, članove Uprave, šefa stručnog štaba i njegove pomoćnike. Predsjednik Fazlić istakao je da se nada ostvarenju cilja opstanka u Premijer ligi i poželio stručnom štabu i igračima puno sportske sreće.
Trener Vojvodić nakon izvršene prozivke i obraćanja, odradio je prvi trening na Piroti. Do odlaska na pripreme ekipa će trenirati u Travniku i okolnim terenima.
Današnjoj prozivci prisustvovali su sljedeći nogometaši : Terzić Simbad, Kovač Sanel, Nuhić Ajdin, Čurić Amel, Jašarević Irfan, Zajmović Dženan, Durak Dženan, Peco Hasib, Varupa Nermin, Kadrić Hrustan, Fazlić Nijaz, Smajić Irhan, Čivić Muharem, Đogić Selmin, Strika Harun, Vujica Neven, zatim Čurić Anel, Zec Asim, Mornar Mario, Selimović Fahret, Opardija Ahmed.
U narednom periodu očekuje se dolazak kvalitetnih pojačanja na deficitarnim pozicijama.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nije najbolja situacija izgleda prema prozivci?
Ne znam, ja bih volio da ostanete, vi ste vremenom postali nekako obilježje Premijer Lige, niste više ona krkanska ekipa, a i blizu mi je gostovanje.
Ne znam, ja bih volio da ostanete, vi ste vremenom postali nekako obilježje Premijer Lige, niste više ona krkanska ekipa, a i blizu mi je gostovanje.
1946
- SamoTravnik
- Kontakt:
Kod nas realno nikad nije dobra situacija.
Ne trabaju za opstanak neka zvucna imena nego ovi sto igraju da daju sebe 100% i to je to, previse smo kiksali kuci protiv losih ekipa i to u drugoj polusezoni se ne smije dopustiti.. a bitno je da su lovatori u upravi i da su svi oni bili danas na prozivci, gdje ces bolji stimulans za igru od para.
Bit ce i nekih novih imena kroz koji dan ali necemo sad o tome.. cut ce se na vrijeme.. i bez obzira u kakvoj smo mi situaciji, sigurno smo u boljoj nego dosta klubova sa kojima igramo..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A najteže će te nadoknaditi odlazak Kouadia, on vam je najbolji bio, Kobiljar manje više...
Elem, nek' vam je hairli.
Elem, nek' vam je hairli.
1946
- SamoTravnik
- Kontakt:
Danas je na Pirotu stiglo novo pojačanje. Radi se o dvadesettrogodišnjem stoperu Milošu Bakraču , koji u redove Vezira dolazi iz švicarskog Siona. Još je nastupao za Budućnost iz Podgorice i OFK Beograd. Vrijedi istaknuti da će za Travnik u drugom dijelu sezone nastupati i Adis Nurković koji je sa čelnicima kluba postigao dogovor o produženju saradnje.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Generalna proba zakazana je sa ekipom FK Sarajeva, 20.februara 2016. (subota) u 14,30 na stadionu Pirota.
stigli Asim Zec, Anel Curic, Milos Bakrac, Mario Mornar
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nogometaši Travnika otputovaće na desetodnevne pripreme u Makarsku, gdje će odigrati četiri prijateljske utakmice. Travničani će boraviti u staroj bazi - Hotelu Bonaca od 05.-14.februara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.