Safet
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Hvala Izet.
Safet
Safet
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
ako je ovo istina,izet uzeo 4mil i bira klub

odlicne vijesti
bez problema sada moze naci klub
samo pametno Izete
samo pametno Izete
Ne treba prejudicirat' ništa, al' bi Turci stvarno ispali vel'ke levatine kada bi se ovo obistinilo.
Svakako da kao i svaki navijač naše reprezentacije želim da je to istina i da ode u zdraviju
nogometnu sredinu gdje će dobiti priliku za igru, prostor i vrijeme za napredak.
Svakako da kao i svaki navijač naše reprezentacije želim da je to istina i da ode u zdraviju
nogometnu sredinu gdje će dobiti priliku za igru, prostor i vrijeme za napredak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- sanelmasetic
- Kontakt:
Poprilično sam siguran da će Izet završiti u Werder Bremenu 
Bilo bi super
Izo - Werder
Sejo i Bico - Hoffenheim
Vedo - Stuttgart
Spaha - Bayer
Momčiluk - Schalke
Mujdža - Freiburg
Vranješ - Paderborn

Još kad bi Bešić sletio u Moenchengladbach uf
Izo - Werder
Sejo i Bico - Hoffenheim
Vedo - Stuttgart
Spaha - Bayer
Momčiluk - Schalke
Mujdža - Freiburg
Vranješ - Paderborn
+1mujezin je napisao/la:Bilo bi super
Izo - Werder
Sejo i Bico - Hoffenheim
Vedo - Stuttgart
Spaha - Bayer
Momčiluk - Schalke
Mujdža - Freiburg
Vranješ - Paderborn
Bundesliga je majka za Bosance. Kakva Celta Viga i Turski prvoligasi
mujezin je napisao/la:Bilo bi super
Izo - Werder
Sejo i Bico - Hoffenheim
Vedo - Stuttgart
Spaha - Bayer
Momčiluk - Schalke
Mujdža - Freiburg
Vranješ - Paderborn
Mislio je na Vrančić.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
+1zizu1991 je napisao/la:Mislio je na Vrančić.
A Vranjesu bi bilo bolje i da igra za Crvenu Zvezdu ili Sarajevo a ne za one Turske levate.
Jeli Izet potpisao za Werder kad ovako vec 1h stoji naslovnica ss.ba
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajrovi ... eju/134739" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajrovi ... eju/134739" onclick="window.open(this.href);return false;
procitaj tekst i samo ce ti se kazati.MB7 je napisao/la:Jeli Izet potpisao za Werder kad ovako vec 1h stoji naslovnica ss.ba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kakvi novinari 
Naslov (nije) bitan ili samo mamac za klikbiskitt je napisao/la:procitaj tekst i samo ce ti se kazati.MB7 je napisao/la:Jeli Izet potpisao za Werder kad ovako vec 1h stoji naslovnica ss.ba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zao mi je njega najvise, tesko se prodati sa dva poraza na SP-u. Nakon priprema i pobjeda je bilo sigurno interesa za njega, medjutim dvije lose utakmice na SP-u nisu uslov za dobar transfer. Njemu je prijeko potrebna bila utakmica protiv Irana da obezbijedi transfer, medjutim momak nije ni usao. Pravo mi ga je zao
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
de ba, uozbilji se .. njegov transfer u Werder je samo pitanje vremena
neki lik iz uprave Werdera ga je hvalio, a i Nils Petersen, napadač Werdera, također
a i navijači ga priželjkuju, tako da će doći u dobru sredinu gdje će biti odlično prihvaćen 
+1DonCorleone je napisao/la:Zao mi je njega najvise, tesko se prodati sa dva poraza na SP-u. Nakon priprema i pobjeda je bilo sigurno interesa za njega, medjutim dvije lose utakmice na SP-u nisu uslov za dobar transfer. Njemu je prijeko potrebna bila utakmica protiv Irana da obezbijedi transfer, medjutim momak nije ni usao. Pravo mi ga je zao.
Igro je Avdija umjesto njega
- DonCorleone
- Kontakt:
To nema veze sa onim sto sam ja napisao. Opci interes bi bio dosta veci da je igrao u pobjedi protiv Irana.Chinaglia je napisao/la:de ba, uozbilji se .. njegov transfer u Werder je samo pitanje vremenaneki lik iz uprave Werdera ga je hvalio, a i Nils Petersen, napadač Werdera, također
a i navijači ga priželjkuju, tako da će doći u dobru sredinu gdje će biti odlično prihvaćen
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.