FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kobe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kobe » 07 avg 2009, 02:50

dolina cupova je napisao/la:
kobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.
STA RECI POSLIJE OVOGA,STRUMFETA SE PREPOZNAJE NA KILOMETRE.
Pa da ste pogrijesili u 1000 ili 2000 mogli bi ovi sto nisu na tekmi progutat ali srecom imaju slike.
Na stadionu je bilo oko 24 000 i gdje je vama klocevima sa sportsporta sjelo(sakrilo) ovih 10 000 samo vi znate.
Mislim da ova stranica iz dana u danminimizira uspjehe SARAJEVA ALI SADA IZ POZNATIH RAZLOGA,jos malo kad se premota kad ste dali nagradu za najbolje navijace manijacima(koji nisu medju 3 navijacke skupine)sve se poklapa.
Samo me zanima gdje ste vi ucili o objektivnom novinarstvu itd.
SRAMOTA,BRUKA I SVE NAJGORE I DOK SE NE UGASI STRANICA PONESITE NAOCALE NA TEKMU I SLAZITE DO 5000 PA CE VAM SVI ONI KOJI PODCJENJUJU NEMISLE DOBRO NAJVECEM KLUBU U BIH.
HORDE I FKS CE POKAZATI SVOJU SNAGU I TO CE TE VIDJETI.
kako 24.000,zar ne rekose neki dan 22.000 pustise :lol: :lol: zeznuo si se za te 2.000 a mozda i jos za koju ;)
citaj ove gore cupovce sta pisu u prodaji 13 000,smijesni ste,ti si malo realniji i kazes 22 000 i tako je,ali ja cu ti od mojih prijatelja nabrojat makar 10tak koji su usli bez karte ili su dobili pozivnicu(takozvana besplatna karta).
Takodje sva djeca ispod 12-13 godina su pustena besplatno ili sa ocevima,starijom bracom itd.
Idobro se zna da kod nas nije mjerodavno koliko je pusteno u prodaju karata jer smo siromasna i korupcijska zemlja,nismo engleska pa da se u po prodanim kartama u 1 navijaca zna koliko je bilo na stadionu.
Kako BIH-FRANCUSKA istampano 30 000 ulaznica a na stadionu bilo 40 000 gledalaca,KAKO?.
Isto kao da ne zivite u BIH,sta se pravite englezi a i ko je vas sta pitao pa se nesto javljate.IMAJU SLIKE PA CE SE SVE VIDJETI.
Mada se prica da je pusteno 25 000 ulaznica ali necu o prikrivenim ulaznicama od poreza jer nemam dokaz za to.
Zadnja izmjena: kobe, dana/u 07 avg 2009, 02:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 02:50

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 850b56b93a

Evo KINGA.

I onaj trener uvijek pesimista a prolazi, neka i dalje tako bude hehe.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 avg 2009, 02:52

I onaj trener uvijek pesimista a prolazi, neka i dalje tako bude hehe.
heheh, u pravu si. meni se smuči od onog njegovog pesimizma
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 avg 2009, 02:54

kobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.
Pa da ste pogrijesili u 1000 ili 2000 mogli bi ovi sto nisu na tekmi progutat ali srecom imaju slike.
Na stadionu je bilo oko 24 000 i gdje je vama klocevima sa sportsporta sjelo(sakrilo) ovih 10 000 samo vi znate.
Mislim da ova stranica iz dana u danminimizira uspjehe SARAJEVA ALI SADA IZ POZNATIH RAZLOGA,jos malo kad se premota kad ste dali nagradu za najbolje navijace manijacima(koji nisu medju 3 navijacke skupine)sve se poklapa.
SRAMOTA,BRUKA I SVE NAJGORE I DOK SE NE UGASI STRANICA PONESITE NAOCALE NA TEKMU I SLAZITE DO 5000 PA CE VAM SVI ONI KOJI PODCJENJUJU NEMISLE DOBRO NAJVECEM KLUBU U BIH.
Poenta je u tome što Vaše Sarajevo nije bilo na TV prenosu pa da službeni voditelj kaže: "Na stadionu Asim Ferhatović Hase okupilo se negdje oko 20 hiljada navijača (nebitno o kojoj se cifri radi", a na raznim radio postajama i forumima pisale su razne brojke, ne znaju ljudi, i što ako su pogriješili, bože moj ispravit će se i svi sretni, kao što ti neko već reče, raduj se bolan ovom uspjehu, pusti se gledaoca, duša te boli za par hiljada manje napisanih posjetioca :roll:

Od srca čestitam navijačima i igračima Sarajeva, držim fige za sutra, u nadi da će neki prolazan klub na Sarajevo, pa da se baš radujemo. Stvarno mi je drago zbog ovog uspjeha, pokazali ste svoj kvalitet, ali i ono što slabo koji timovi kod nas imaju, ono nešto...Ne znam točno definisati, ali onu borbenost, žar, ljubav, ponos, svi ko jedan.

Sve najbolje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 07 avg 2009, 02:55

blavor je napisao/la:
faba je napisao/la:
blavor je napisao/la:13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to
Kume, 21 000 je pustena u prodaju.Taj podatak o 13 milja pustenih, je jucerasnji i nije istinit.Vjeruj ti sad meni.To je info iz kluba.
jarane onda je neko uzeo opasne pare na crno, al ne kontam da se tako velika stvar, 8 hiljada karate, slaže, odštampa i proda, pa ni ovi iz finansijske policije nisu budale, ko da neće neko provalit to
PAMETNJAKOVICU ODGOVORI MI NA OVO.
KAKO,KAKO,KAKO utakmica BIH-FRANCUSKA (prije par godina) u prodaju pusteno 30 000 ulaznica a svi smo svjedoci da je bilo 40 000? Odg.sjecamo se da je bilo price o prikrivanju poreza od strane muniba i co. ali nebitno je to.
ALI JE UPADLJIVO KAKO SPORTSPORT MINIMIZIRA USPJEHE FKS STO JEDNOSTAVNO IRITIRA.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 03:03

kod nas u bih atmosfera se digne kao da ljudi osvoje ligu prvaka onda dodje newcastle i zabije 4 komada
dodje dinamo kijev zabije ne znam ni ja koliko besiktas itd
slavi al treba ostati hladne glave bar tim a navijaci ko navijaci
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 07 avg 2009, 03:06

Knele je napisao/la:
Poenta je u tome što Vaše Sarajevo nije bilo na TV prenosu pa da službeni voditelj kaže: "Na stadionu Asim Ferhatović Hase okupilo se negdje oko 20 hiljada navijača (nebitno o kojoj se cifri radi", a na raznim radio postajama i forumima pisale su razne brojke, ne znaju ljudi, i što ako su pogriješili, bože moj ispravit će se i svi sretni, kao što ti neko već reče, raduj se bolan ovom uspjehu, pusti se gledaoca, duša te boli za par hiljada manje napisanih posjetioca :roll:

Od srca čestitam navijačima i igračima Sarajeva, držim fige za sutra, u nadi da će neki prolazan klub na Sarajevo, pa da se baš radujemo. Stvarno mi je drago zbog ovog uspjeha, pokazali ste svoj kvalitet, ali i ono što slabo koji timovi kod nas imaju, ono nešto...Ne znam točno definisati, ali onu borbenost, žar, ljubav, ponos, svi ko jedan.

Sve najbolje.
NARAVNO PRIJATELJU DA SE RADUJEM I DA MI JE OVO KAO SAN ALI VJEROVAO SAM U IGRACE,U NAS,TRENERA I SVE KOJI IMAJU UTICAJ NA FKS JER SVI DISEMO KAO JEDAN I DAJEMO 200% MOGUCNOSTI I TAKO NADOMJESCUJEMO NEDOSTATKE ALI BOGAMI VREMENOM DOBIJAMO IZVRSNE IGRACE.
To oko fule sportsporta je nesto precesto pa sam siguran da je namjerno uradjeno,kakav radio kakave internet adrese,sportsport ima svoje predstavnike i fotoreportere na tekmi i ovo nije slucajno da se razumijemo.
Kako ne fule broj ljudi u Gradačcu ili toboze u zenici.
NEKO NIKAD NEMOZE PROGUTAT USPJEH DRUGOG,A JA NEMAM PROBLEM S TIM JER SAM BIO NA TEKMI ZELJE SA SVRAKAMA I SLICNO.
POZ

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2009, 03:16

Eh nekako preko veze dobiti sad Litexa.Ah ljudi sto mi ovo nesto zvuci poznato..... :lol: :roll: :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 avg 2009, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 avg 2009, 03:19

harishp je napisao/la:Eh nekako preko veze dobiti sad Litexa.Ah ljudi sto mi ovo nesto zvuci poznato..... :lol: :roll:
Nemoj allahati, zaboli me nešto u stomaku :( I da ne odemo u krivi tok, bolje ne spominjat Basele, Litexe i tako :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

DIREKTOR PITAR
Kontakt:

Post Postao/la DIREKTOR PITAR » 07 avg 2009, 03:20

Vako ljudi kao prvo cestitke svim igracima navijacima i strucnom štabu jer svi smo zasluzni za ovakav uspjeh...vidim raspravljate se oko karata koliko je bilo pušteno u prodaju, pušteno je bilo 21.000 karata, da Dnevni avaz je objavio da je pušteno 13.000 ulaznica ali su kasnije i uprava FK Sarajeva i Dnevni avaz rekli da je to greška...a u vezi toga koliko je ljudi došlo na utakmicu minimalno je bilo 20.000 i molim ove koji NISU bili na utakmici da ovo nekomentarišu koliko je bilo ljudi na utakmici jer nisu ni bili na takmi i nisi se mogli uvjerovati svojim ocima...posebne cestitke idu navijacima na sjeveru a i onima na istoku i zapadnu jer ubjedljivi je najace bilo kada su sve 3 trebine navijale sarajevo herda zla...po meni najaci pojedninac na utakmci je ubjedljivo bio Đzakmic stvarno je odigrao za cistu desetku, i Avdic je trebao malo više trcati na terenu...po meni je najzgodniji protivnik u 4 pretkolu Odenze pa Cluj pa Tromso a ako vec dobijemo Romu i ove ostale velikane bar cemo uzdignute glave ispasti, bar cemo znati da smo od velikana ispali i nece nam biti žao...i nemojte tako ljudi da želite da dobijemo Partizan i Dinamo Zagreb kao prvo predhodno je jedan rekao bilo bi najviše nacionalizma i belaja a nigdje fudbala a po mome mišljenju Partizan je kao ekipa duplo kvalitetniji tim od našeg i Dinamo je tu negdje pogledajmo se u oci i priznajmo realno...FKS U SRCU

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2009, 04:11

PONOS DRZAVE :!: :!:

Nema se sta pisati sve je napisano ;) SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CMB09
Kontakt:

Post Postao/la CMB09 » 07 avg 2009, 05:04

Kako vas nije stid napisati da je bilo 15000. Sjever i istok su bili puni, dok su na zapadu samo krajnja dva mala sektora bila prazna, ostalo je sve bilo krcato. To je u gruboj procjeni oko 25 000. Hiljada gore-dole. Zavist je čudo. Zna se ko drži ovaj smiješni portal tako da nije čudo. Huk kada su se dozivali sjever, istok i zapad je najstrašnija stvar koja se može zamisliti. Grmljavina u pravom smislu riječi. Igračima i svima koji su zaslužni za ovaj prolaz jedan veliki respect. Koreografija na sjeveru, perverzija golema.

Evo slike, U INAT SVIMA!

http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... acafadd033

JER MI SMO SARAJEVO, A ONI SU K.URAC!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 avg 2009, 07:04

Jbt stvarno je ovo nevjerovatan osjećaj. Malo dipre ovi sa SS.BA ali ko ih šiša mi smo dobili, nek nam se još dive. JBT kako mi je drago što su Alaima ljudi od sinoć zavoljeli. Svi mu na našem forumu halale :D . Stvarno svaka mu čast, a onog Hadžića i gola :shock: . Žao mi što nisam bio na Koševu. Ja mislim da sam spavao jedno 20 minuta večeras, nikako da zaspem od uzbuđenja.

SVAKA ČAST NAŠEM SARAJEVU !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 07 avg 2009, 07:37

Čestitke iz Tuzle, svaka čast. Ima li se gdje pogledat koji klip sa koševa?

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 07 avg 2009, 07:51

ErvinSa je napisao/la:15000 mozda na sjeveru i istoku,nisu imali pogled na zapadnu tribinu :lol: sve u svemu pokazali smo jos jednom da smo najveci klub u BiH,slozili se neki ili ne,rezultati to pokazuju,a ja se upravo brisem sa ovog strumfovskog portala,i zamolio bih sve Horde Zla i pitare,da isto urade :D
Stvarno ovaj portal je i smjesan i zalostan.Umrite strumfovi

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 07 avg 2009, 08:12

krcko je napisao/la:
ErvinSa je napisao/la:15000 mozda na sjeveru i istoku,nisu imali pogled na zapadnu tribinu :lol: sve u svemu pokazali smo jos jednom da smo najveci klub u BiH,slozili se neki ili ne,rezultati to pokazuju,a ja se upravo brisem sa ovog strumfovskog portala,i zamolio bih sve Horde Zla i pitare,da isto urade :D
Stvarno ovaj portal je i smjesan i zalostan.Umrite strumfovi
:roll:

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 07 avg 2009, 08:18

Daj ljudi mani te se portala,procijena koliko je bili ili nije bilo ljudi na AFH.Da nije bilo nikog mi smo prosli i to je najbitnije.Nek puknu oni koji to zele omalovaziti jer oni evropu vide samo na globusu a ovakve tekme na TV ako imaju kablovsku, naravno.Hvala svima onima koji cestitaju jel lijepo je vidjet da ti Manijaci,Robijasi i ostali cestitaju(jel tesko je to dozivit) onda znas da si nesto napravio RESPECT.Naravno cestitke igracima i navijacima.KAPA DO ZEMLJE......

Hadzicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc:

http://www.youtube.com/watch?v=7kwkUnliVdk

http://www.youtube.com/watch?v=ACwPY_k8Aqg

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 avg 2009, 08:55

Sa sa-x stranice (najposjeceniji portal u BiH) ciji su vlasnici braca Simic (sarajlije bh hrvati) koji su simpatizeri zelje , kazu da je bilo 22 000 ,http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090806120
a sportsport ,kao naposjeceniji portal isto direktora Emira Haracica , isto kospicara (valjda se nece naljututi zajedno smo studirali i trenirali odbojku u ratu) pise 15 000 , sramota kao vodeci sport portal da siriti dezinformacije :roll:

znaci samo ako je bilo do pola popunjen stadion bilo je 18250 jer kapacitet Koseva AFH je 36500 (br stolica)
zapad : 19500
istok: 8000
sjever : 5000
jug: 4000

zapad 3/5 cirka : 11700
istok : 6/7 cirka : 6850
sjever 4/5 cirka : 4000
najmanje oko 22500
sto ti je zavist :roll:

p.s. Moram da priznam , da odavno nije "postenija" ekipa gostovala , osim kad nam nisu vratili loptu zbog faur play-a , nisu se sekunde izlezavali i oduglovacla , samo kad se sjetim Slobode :roll
hvala swedima sto su nam pokazali da nase sarejevo ipak nesta vrijedi ipak su oni prvi u Swe , sudija , jest da nije svirao par puta faulove za nas , al nas nije ostetio .

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 avg 2009, 09:18

Gerrard je napisao/la:Evo malo hladne glave da kazem lijepo je vidjeti BORDO ulice i pjesmu hordi na svakom koraku ... na stadionu perverzija iako je bilo dosta derbi navijaca i slicnih ispalo je dobro koreografija odlicna ...

@ blavor

Ovako momak se lose izrazio i Zeljo je prosao dva pretkola ali se tada takmicio iz prvog pretkola pa je prosao drugo a Sarajevo je sada napravilo najveci uspjeh poslije rata u BiH jer niko nije prosao ovo trece pretkolo , svi do sada su stajali na ovoj prepreci dok mi sad nismo probili ... meni ne mozes supljirati , svima je jasno i svugdje mozes procitati da je ovo najveci uspjeh ... ;)

Sto se tice navijaca mislim da se na slikama moze vidjeti ,sjever gotovo pun , istok takodjer samo coskovi prazni zapad sasvim dobro popunjen i kaze neko 15 hiljada ...smjesno pa protiv spartaka je bilo duplo manje raje pa je bilo 13 hiljada ... a u prodaji se nasla 21 hiljada karati sto je i potvrdjeno ;)
Ono je bilo pretkolo Lige prvaka...

Ali zar je to bitno...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, HZbec, johntravolta123, keli, misstianopenaldo, Sinfoc1986 i 84 gosta.