citaj ove gore cupovce sta pisu u prodaji 13 000,smijesni ste,ti si malo realniji i kazes 22 000 i tako je,ali ja cu ti od mojih prijatelja nabrojat makar 10tak koji su usli bez karte ili su dobili pozivnicu(takozvana besplatna karta).dolina cupova je napisao/la:kako 24.000,zar ne rekose neki dan 22.000 pustisekobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.
STA RECI POSLIJE OVOGA,STRUMFETA SE PREPOZNAJE NA KILOMETRE.
Pa da ste pogrijesili u 1000 ili 2000 mogli bi ovi sto nisu na tekmi progutat ali srecom imaju slike.
Na stadionu je bilo oko 24 000 i gdje je vama klocevima sa sportsporta sjelo(sakrilo) ovih 10 000 samo vi znate.
Mislim da ova stranica iz dana u danminimizira uspjehe SARAJEVA ALI SADA IZ POZNATIH RAZLOGA,jos malo kad se premota kad ste dali nagradu za najbolje navijace manijacima(koji nisu medju 3 navijacke skupine)sve se poklapa.
Samo me zanima gdje ste vi ucili o objektivnom novinarstvu itd.
SRAMOTA,BRUKA I SVE NAJGORE I DOK SE NE UGASI STRANICA PONESITE NAOCALE NA TEKMU I SLAZITE DO 5000 PA CE VAM SVI ONI KOJI PODCJENJUJU NEMISLE DOBRO NAJVECEM KLUBU U BIH.
HORDE I FKS CE POKAZATI SVOJU SNAGU I TO CE TE VIDJETI.![]()
zeznuo si se za te 2.000 a mozda i jos za koju
![]()
Takodje sva djeca ispod 12-13 godina su pustena besplatno ili sa ocevima,starijom bracom itd.
Idobro se zna da kod nas nije mjerodavno koliko je pusteno u prodaju karata jer smo siromasna i korupcijska zemlja,nismo engleska pa da se u po prodanim kartama u 1 navijaca zna koliko je bilo na stadionu.
Kako BIH-FRANCUSKA istampano 30 000 ulaznica a na stadionu bilo 40 000 gledalaca,KAKO?.
Isto kao da ne zivite u BIH,sta se pravite englezi a i ko je vas sta pitao pa se nesto javljate.IMAJU SLIKE PA CE SE SVE VIDJETI.
Mada se prica da je pusteno 25 000 ulaznica ali necu o prikrivenim ulaznicama od poreza jer nemam dokaz za to.