Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Pa mogli su i Hrvati gore proci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: $: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
šta si nosio sliku tog kovača a sad pljuješ po njemu u pmLillard je napisao/la:Nije to balkanski mentalitet vec je to do trenera. Herrera pojeo Kovaca. Nismo qrca mogli..Gunner4 je napisao/la:Nema to veze sa selektorom. Balkanski mentalitet...let3 je napisao/la:Što mi nemamo ovakog selektora poput ovog fanatika sa klupe Mexica![]()
frajer se više oznojio i dao energije nego njegovi igraci na trerenu....mrtvaca bi oživio i natjerao da grize
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bgm ovo vrijeme izgleda prevelik uticaj ima, izlijecu evropljani ko cepovi sa EP..ne moze to bit ba samo fudbalski faktor
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Istina, svakako da ne želim da opravdavam taktički fijasko Kovača.Lillard je napisao/la: U Realu ima Carla, ovdje pocetnika za trenera.
sta kaze ovaj nije meksiko nadigrao hrvatsku, sta li je on gledao i vodio

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
oni kad igraju za sebe ili za klub su neprepoznatljivi uz par izuzetaka... oni samo ovako igraju u reprezentaciji... njima je zemlja svetinja u pravom smislu te rijeci... zato nerijetko imaju puno igraca s trocifrenim brojem nastupa za repku....R.J.W.G. je napisao/la:Problem je što su za većinu nas igrači Meksika enigma, jer malo ko prati njihovu ligu, odakle dolazi većina istih. Očigledno se radi o fantastičnim pojedincima, kada tome dodaš odličnog motivatora i taktičara kakav Herrera jeste, uz ovakvu podršku, rezultat nije mogao izostati.Lillard je napisao/la:Cestitke Meksiku, apsolutno zasluzeno. Kovacu daj si sam ostavku ako imas trunku morala. Jbemti zivot i kakve igrace imamo i ovi nas razbiju. Evo da nas slucajno pobijede, ali nas razbiju ko zvecku. Ma goni sve u 3pm.
Boli nas racku, njima je na obraz.anelbavarac je napisao/la:Valjda nece opet palit' nase zastave
Pobjeda i više nego zaslužena , predobar meksiko .
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hrvati rastavljeni na proste faktore gore nego mi. Nisam mislio da je to moguće, ali eto, Kovač je tu da me razuvjeri. Ne provociram, bio sam neutralan večeras, ali ovo su činjenice.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 23 jun 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Po reakciji Kovaca na kraju utakmnice vidi se da je mec prodan.LenBias je napisao/la:sta kaze ovaj nije meksiko nadigrao hrvatsku, sta li je on gledao i vodio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba traziti prolaz Hrvatske putem peticije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za dom spremni
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: $: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
To bi Vaha po potrebi uradio i teško da bi mu bilo ko zamjerio nakon onoga što smo gledali u Brazilu. Ali gdje je nama Vaha.let3 je napisao/la:hajd nek neko kod nas stisne muda po pocali Džeku na klupi...bi ga mediji, javnost i navijaci razapeli
Svakako ne pale Hrvati nego bosanski katolici što nije isto , a i ti što to rade su svakako narkomani i pijanci koji nemaju vlastiti identitet. Ali me nervira generalizacija svega i širenje nekog nacionalizmaanelbavarac je napisao/la:Valjda nece opet palit' nase zastave
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Eno ga, eno i Rakitic se smije :O salu na stranu fakat ovaj trener Meksika odusevljava pojavom, kakva njuska,bice gifova samo takvih 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izlijecu repke koje vode nepripremljeni i taktički amateri iz Evrope (ili one koje su van svog primea kao Španci), one kvalitetne su sa lakoćom odradile grupnu fazu.ultrasstyle_tz je napisao/la:bgm ovo vrijeme izgleda prevelik uticaj ima, izlijecu evropljani ko cepovi sa EP..ne moze to bit ba samo fudbalski faktor
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne d'o Bog da je prvenstvo u Bolivijiultrasstyle_tz je napisao/la:bgm ovo vrijeme izgleda prevelik uticaj ima, izlijecu evropljani ko cepovi sa EP..ne moze to bit ba samo fudbalski faktor

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- 1988risha
- Kontakt:
A i ovaj komentator poceo da tješi rvate ;D Nije Meksiko razbio Hrvatsku ;D jok eto...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- RockyMaivia
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
Aga je napisao/la:Za dom spremni

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nemogu se otet utisku da i mi i Hrvati imamo igrace koji su mogli proci grupe.Ali za takvo sto trebao bi jedan Vaha na klupi.Ova dva selektora nisu za vece stvari,oni su klocevi zesci
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
čestitke Meksiku, zasluženo 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.